![]() |
Probao i jedno i drugo i nisam skuzio neko poboljsanje. Imam stereo sluske.
Nego kak se promijeni izgled red dota? Probo pg up, pg down i nista |
Scrollaj :D
|
Citiraj:
Ja sam jučer iz nekog razloga bio bez neta cijeli dan, sada se ujutro probudio da stavim skidati PUBG update (došao net), i piše mi da nemam dovoljno mjesta na SSD-u. Na C imam nekih 50GB dok na D (gdje je sama igra) imam oko 100GB... Probao restartat client, PC, ništa nije urodilo plodom. Neki bug ja mislim. Moram pročekirat malo poslije posla. SCAR je OP zadnjih par tjedana bio i još su ga buffali. Pametno :D Može mi netko reći nešto o novom patchu? Radi li bolje? |
Meni radi isto kao i prije što se fps-a tiče. Samo što je sve responzivnije jer su očito tick rate stavili na 60 hz, a ne max 25 kako je prije bilo. Dobar potez dev-ova.
Makar zadnjih par dana nemogu ništa ubit u ovoj igrici. Il presporo reagiram il se glupo krećem samo znam da sam frustriran |
Užasno kako radi igra.
Rubberbanding ponovo... Nakon pola godine. FPS mi je pao za 20. Trava izgleda kao da mi je AA na lowest i kao da je foliage na lowest (sve mi na ultra). Lag nevjerojatan. Ali super, 5 dana je dobro radilo.... |
|
Nice. Inače sviđa mi se M24 kao normalan item ali nemogu se nikako naviknuti...
|
igro jucer, u jednoj partiji sam uspio crashat 3 put, best game ever
|
Preko noći došao novi peč..zanima me jesu išta popravili ili je opet 'performance boost' zapravo sjeban kod još više.
|
Gledao malo Pawnyhofa, kaže da serveri nisu bili u gorem stanju već dugo. A ima 3k sati u PUBG-u. Idem probati meč, javim.
EDIT: Za sada odlično radi. EDIT2: Evo kako izgleda bačenih 10$ :) https://s22.postimg.cc/jq7tpwhwt/Untitled.jpg |
https://s15.postimg.cc/fwwtyxko7/20180608221603_1.jpg
Lijepo iznenadjenje za petak navecer. Inace radi se o bugu... ili feature-u |
Ili cheataš :D
|
Citiraj:
https://steamcommunity.com/app/57808...3613863907775/ |
|
^se radi o bugu BattleEye usluge koja je anticheat. Nakon najnovijeg peča igra radi sasvim oke šta se tiče lagova. FPS bi trebao biti veći
|
Nije baš tako.
Radi ok, ali ima problema. I to dosta. Nije najgore što je bilo, ali nije ni najbolje. |
Govorio sam o banu kolege par postova iznad
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
odličan mi war mode ovaj put, ak niš vježbam kar :D
|
battle royale najavljen :D
|
Citiraj:
Mislim da je ovo trebalo ici u BF V :lol2: |
uspio sam falit temu :bonker:
|
|
Citiraj:
|
|
|
Daj me nemoj...shield...hoće sad njih tužit ovi što su Fortnite radili, ili rainbow six...
:D |
Opet jako loše radi igra.
Nagnem se, čekam lika da proviri, pogodim ga s M416 3 puta, maknem se iza ugla i sekundu nakon što sam iza ugla umrem od njegovih metaka. A prije me nije ni jednom pogodio... Jebi ih njihovi "upgradeovi", nesposobni gadovi. Ako tako nastavi, odlazim.. Ionako nemam volje zadnjih par dana za PUBG uopće. |
Mene zadnja dva patcha memory leak ili nešto jebe.
Znači prvi gejm uvijek imam od 100-130 fps-a, drugi oko 80, treći oko 60 i onda svaki sljedeći se na 40 drži -.- Wtf je s optimizacijom. |
Nemam pojma, samo znam da nadolazeće BR igre će biti velika opasnost za budućnost PUBG-a. Već je sada upitna, ali ovim tempom samo dolje idu.
|
Fortnite ga je prestigao ito debelo...pubg nisam upalio skoro mjesec dana. Nemam volje a ni želje....možda me uhvati poslje ljeta ali čisto sumnjam 🙁
Sent from my iPhone using Tapatalk |
A dobro, ne pričam o tome, svi znamo zašto je Fortnite tu gdje je.
Pričam o ozbiljnim BR igrama, koje donekle graniče s realnošću. |
Neigrivo za mene trenutno. Kada gledam u daljinu 4x scope-om, imam 30 FPS-a.
|
Upalio danas nakon mjesec dana neigranja...prvi game...odmah crash...prije nikad nisam imao taj problem
|
Iskreno, odbijaju me iz dana u dan.
Nemam volje više ni paliti igru. Jučer bio neki patch 26.2mb, još gore nego prije patcha :) |
Taj patch nema nikakve veze sa optimizacijom već je to apdejt baze protiv hakera. Svaki dan je taj patch. Iskreno ne znam kako trebi sa R5 1600 i 1070 toliko lošije ide igra nego meni sa i7 3930k i 1060 3gb. Meni je u hotdropu 55+fps, mid game 80+, late game 90+.
|
ma to nema veze s kompom, ni s intelom, ni amdom, ni nvidiom, ni atijem
sve moguće skupine imaju random crasheve i probleme, zašto i kako, to valjda baba gatara samo zna čekamo vidit onaj veliki optimization patch koji spermaju, za njih biti ili nebiti |
Nekako mislim da ta igra neće dočekati kraj ove godine.
Uz najavljene hitove i BR igre, ovi padaju iz dana u dan. Ako ja odem od igre, znači da su gadno zajebali. Kažem, jer ja kada se zagrijem za nešto, stisnem to do kraja i ne puštam. Ovo mi je jedna od najboljih igara koje sam igrao zadnjih par godina, ali kada dođe vrijeme da nemam volje niti upaliti igru, znam da ide kraju, bar za mene. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:10. |