PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Iskustva s IT trgovinama (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=66)
-   -   Mall.hr (informacije i iskustva) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=283683)

slušalice123 22.04.2022. 12:35

Citiraj:

Autor Guls (Post 3596390)
Mene više zanima roštilj, tj jedino me to zanima :)
Ali opet ne bi htio stajati tamo u redu kao siroček na zimi i čekati milost božju.
Koliko vidim nema ni ograničenja što se može i u kojim količinama kupiti...

edit: lažem, može se kupiti po jedan artikl svake vrste.

Ali ti nitko ne garantira da ćeš stvarno imati mogućnost kupiti artikle na akciji. Količine svakog artikla su ograničene i oni ti mogu reći da je već rasprodano kada dođeš to kupiti. S obzirom na prijašnja iskustva s njima, ne bih vjerovao onom što pišu.

android-split 22.04.2022. 14:16

Meni stigli kodovi za popust 2x150kn

Guls 22.04.2022. 14:53

Meni i dalje nije baš jasno kako će to biti organizirano. Baš zato sumnjam na te malverzacije s brojkama, da će u 8:05 reći da je sve rasprodano, ali da ima ostalih stvari po povoljnim cijenama i sl. Dat ću si truda i otići tamo pa da vidimo kako izgleda kaos.

FRipper 23.04.2022. 07:41

Meni nisu jasne dvije stvari...

Odkada se tamo može doći, uzeti nešto, platiti i nositi? Oduvijek je bilo da se mora naruciti preko weba i preuzeti kada jave da je spremno...

Zašto sada otvorenje a već mjesecima je tamo?

Guls 23.04.2022. 08:02

Tu sam, ovdje ima jedno dvjestotinjak ljudi koji stoje u redu. Pricam sa zastitarim, prvi su dosli nocas iza ponoci i cak ih je policija legitimirala. Divim se toj zelji i snazi, cijelu noc po toj zimi sjediti i cekati :)

Nbdy32 23.04.2022. 09:11

Citiraj:

Autor FRipper (Post 3596601)

Odkada se tamo može doći, uzeti nešto, platiti i nositi? Oduvijek je bilo da se mora naruciti preko weba i preuzeti kada jave da je spremno...

Posjetite nas u prvom MALL.HR MEGA SHOPu i pridružite nam se na velikom otvorenju!

FRipper 23.04.2022. 09:20

Znaći, postoji 5mj već tamo ali se do sada nije moglo kupovati odmah, pa su sada tek napravili da se može kupovati i tamo...

Guls, pošto si tamo, možeš potvrditi da ljudi uzimaju robu sa polica i na kasu pa vanka odmah? :D

Mirkopoter 23.04.2022. 09:28

Moglo se i prije doći i kupiti nešto na licu mjesta. Oni PlayStationi 5 koji su bili najjeftiniji do sad su se tamo uredno uzimali na licu mjesta.

Guls 23.04.2022. 09:33

Ne, ne uzima se s polica. Navodno dodjes na blagajnu, velis kaj hoces i oni ti donesu sa skladista ako ima na stanju. Ako nema, ides doma.
Zasad su pokupili sve plejke.

FRipper 23.04.2022. 09:35

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 3596617)
Moglo se i prije doći i kupiti nešto na licu mjesta. Oni PlayStationi 5 koji su bili najjeftiniji do sad su se tamo uredno uzimali na licu mjesta.

Na zagrebačkoj i branimirovoj nije moglo...morao si prvo naručiti online...

Zato mi je ovo sve i nejasno, ako se do sada moglo, što točno je danas? kakvo otvorenje? :D

Citiraj:

Autor Guls (Post 3596619)

Brijem da je samo zbog toga i bila gužva...sada buju se svi okrenuli i doma

Guls 23.04.2022. 09:38

Pa da, svi koji su dosad izasli nose plejke. Tu i tamo neki soundbar. Ali samo plejke.

FRipper 23.04.2022. 09:44

Ima kakvih Go-go plesačica?

Pa možda i doletim...

Guls 23.04.2022. 09:48

Ima rostilj za 600kn. Jedino sto me interesira. I hrpa neopranih ljudi koji luce najrazlicitije mirise :)

spawn 23.04.2022. 09:49

Svaka čast na volji. Stavi masku :D :D

Lika091 23.04.2022. 10:04

Ooo svašta, dvista ljudi....

Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk

spiderhr 23.04.2022. 10:24

Prije jedno mjesec dana sam normano došao i kupio doduše stickove, provjerili jel ih imaju, imali ih i uzeo. Bio sam u blizini pa navratio da vidim gdje su.

nino 23.04.2022. 10:59

Citiraj:

Autor FRipper (Post 3596623)
Ima kakvih Go-go plesačica?

Pa možda i doletim...

Ima. Doleti.

https://i.imgur.com/2HHlJA0.jpeg

Pupo 23.04.2022. 11:03

Citiraj:

Autor FRipper (Post 3596601)

Mogao se kupiti artikl s police, i prostor je ogroman, nije samo pickup spot.

Ali ovo duplo otvaranje mi nije jasno, kako si rekao, ta trgovina radi već mjesecima. Pisao sam u temi kad se otvorila prvi put :D Al izgleda da nije bilo MEGA otvaranje, već samo otvorenje.

FRipper 23.04.2022. 11:20

Citiraj:

Autor nino (Post 3596634)
Ima. Doleti.

Ooooo pa i ti si tamo!

Javi kada teta završi, pa odemo na pivce i testirati Gulsov roštilj (guls javi ak si kupio i kada je testiranje)

Citiraj:

Autor Pupo (Post 3596635)
Ali ovo duplo otvaranje mi nije jasno, kako si rekao, ta trgovina radi već mjesecima. Pisao sam u temi kad se otvorila prvi put :D Al izgleda da nije bilo MEGA otvaranje, već samo otvorenje.

baš to...

ne bi se čudio da opet bude, uskoro neka uber akcija povodom otvorenja/preuređenja (prebacili smo lego kockice na drugi kraj store-a)....

kiki86 24.04.2022. 18:04

U vezi onih slusalica, ja jos nisam dobio ni kod ni odgovor na zadnji mail. Pare mi isto jos nisu vratili. Ostali?

Mirkopoter 24.04.2022. 19:15

Citiraj:

Autor kiki86 (Post 3596841)
U vezi onih slusalica, ja jos nisam dobio ni kod ni odgovor na zadnji mail. Pare mi isto jos nisu vratili. Ostali?

Na mailove direktno ne odgovaraju, dobili smo jedino ponude za 150 kn bonove, pare nazad nisam dobio.

android-split 24.04.2022. 20:53

Ja bonove vec potrošio 😂

webstartm 24.04.2022. 22:00

Meni nije dosa bon...

Sonim 24.04.2022. 22:59

Citiraj:

Autor Guls (Post 3596603)
Tu sam, ovdje ima jedno dvjestotinjak ljudi koji stoje u redu. Pricam sa zastitarim, prvi su dosli nocas iza ponoci i cak ih je policija legitimirala. Divim se toj zelji i snazi, cijelu noc po toj zimi sjediti i cekati :)

Ovaj zaštitar ili opako laže ili su ovi u redu lagali ili pak nema pojma.
Ja sam došao oko 6:45h i bio sam 16. Koliko sam čuo prvi su stigli oko 5h. Po priči s ljudima svi su došli po ps. U 7:30h se centar otvara i tak su nas pustili unutra. Tada nas je bilo prst palac 50tak...
Moram pohvaliti da je organizacija bila odlična. Ograničenje po proizvodu, djelatnicima je bila zabranjena kupnja, njihovi zaštitari, kontrola ulaza. Jedini je problem bio što im je kartična naplata štekala prvih 15min.
A prljavog igranja da ne povjeruješ, lik pošalje dedu/tatu sa štakom da se proba ubaciti naprijed, pa drugi lik dođe i objašnjava zašto bi on stajao u redu, pa dođe trudnica koja je vjerojatno već u zadnjem tromjesečju pa kad su nas krenuli puštati njih nekoliko se probalo ubaciti ispod traka i iza leđa zaštitara....

Kupio sam skoro sve po što sam došao. Nije bilo jednog zvučnika te iako nisam planirao da kupim ps5 na kraju ga kupio da ga preprodam, ali mislim da bi ga mogao zadržati...

Mommistake 25.04.2022. 08:10

Citiraj:

Ništa kod mene.

Od kupnje slušalica do danas, nula bodova, bilo kakva vrsta komunikacije.

Guls 25.04.2022. 08:24

Ne znam tko je muljao i kako, ali da, organizacija je bila vrhunska, nisi mogao samo tako preko reda. Ja sam upiknuo roštilj po koji sam došao i mislim da se isplatilo stajati provesti 3h tamo kako bi uštedio oko 600kn :) Vrijeme će pokazati.

No,bez obzira na gužvu, što se organizacije tiče, nije bilo problema. Dijelili su i vodu, balone, nekakve udaraljke. Ljudi su nas slikali cijelo vrijeme kao da smo primjerci iz zoološkog :)

zdravko_c 25.04.2022. 08:36

Citiraj:

meni su u u srijedu vratili novac na karticu s kojom je plaćeno, bon od 150kn sam dobio u petak

Sinac 25.04.2022. 09:08

Citiraj:

Autor Sinac (Post 3592811)
Da ponovim kako ide procedura s online plaćanjem, vidim da neke buni što im stoji status "neplaćeno" i novac skinut s kartice.

Trgovac preko nekog online servisa naplate ima ugovorenu uslugu preko koje se novčana sredstva kupaca zapravo samo rezerviraju. To konkretno znači da kupac poklika plaćanje preko weba, trgovac dobije obavijest da je nešto uplaćeno, ali trgovac može transakciju prihvatiti ili odbiti ili prihvatiti samo dio sredstava koja su mu uplaćena. Kupac u trenutku plaćanja vidi da su mu sredstva s kartice skinuta, makar još nisu dospjela na račun trgovca. Time je omogućeno da trgovac, u slučaju da ne može isporučiti robu koju je netko uplatio, otkaže transakciju i tada online naplatni servis šalje banci nalog za povratom sredstava. Trajanje povrata novca tada je isključivo u nadležnosti banke koja bi kupcu trebala vratiti novac na račun, nekada to traje par dana, nekada 2 tjedna, ovisno o banci.
Ovo navodim da smanjim zbunjenost i nedoumice oko uplate i statusa uplate koji se vidi na webu.

Vidim da moram još koji puta ponoviti svoj vlastiti post. Na pitanje smije li trgovac prihvatiti sredstva s rezervacije naplatnog servisa - odgovor je kratak i jasan i to znaju svi koji se bave poslovanjem preko računa - može, ali ne smije jer ulaz novčanih sredstava mora pravdati nekim dokumentom, to je inače izlazni račun koji glasi na onoga tko je uplatu napravio. Izuzetak je uplata predujma/avansa, ali i za takvu uplatu trgovac mora izdati račun za predujam/avans. Dakle, svu kuknjavu oko povrata novca morate usmjeriti na banku koja vam mora napraviti povrat sredstava na vaš račun s kojeg ste obavili uplatu.

Pomo 25.04.2022. 09:56

Citiraj:

Autor zdravko_c (Post 3596906)
meni su u u srijedu vratili novac na karticu s kojom je plaćeno, bon od 150kn sam dobio u petak

Evo upravo dobio mail da će vratiti uplaćeno i kod za popust.

quazar912 25.04.2022. 11:33

Citiraj:

Autor Guls (Post 3596619)
Ne, ne uzima se s polica. Navodno dodjes na blagajnu, velis kaj hoces i oni ti donesu sa skladista ako ima na stanju. Ako nema, ides doma.

:lol2:

znači tražiš jednu stvar - nema
tražiš drugu - nema
treću-nema..i tako sat vremena

a vani ti rulja skida sve svece po spisku - neopisivo - "Croatia-full of _____"

nepalac 25.04.2022. 12:02

Citiraj:

Autor quazar912 (Post 3596956)
a vani ti rulja skida sve svece po spisku

Zasto bi rulja bila vani? Jel ti mislis da se ulazi po jedan?
I normalno da se hrpa stvari moze uzeti s polica, zato su i stavili 10 istih na policu.
Ono sto je izlozen jedan primjerak ili nijedan normalno da ces traziti na blagajni.

c-shadow 27.04.2022. 11:18

Dosad nisam imao loših iskustava s mallom, ali izgleda da sam i ja došao na red :D
Zafrkavaju s jednom većom narudžbom (auto gume). Naručeno i plaćeno prije nekoliko dana, status je bio "kod dobavljača" i rok isporuke trebao biti do jučer.
Gledam jučer, artikl nedostupan, a u narudžbi mi sad piše:
Code:

Provjeravamo zalihu artikala i prosljeđujemo  narudžbu skladištu na daljnju obradu
 Vaša će pošiljka nažalost kasniti

Zovem helpdesk, nemaju info o stanju artikla kod dobavljača, kao provjeriti će, javiti... pa ništa.
Danas artikl opet "dostupan kod dobavljača" i rokovi isporuke pomaknuti. Status moje narudžbe opet bez procjene. Helpdesk opet isto.

Jel netko radio online iz webshopa otkazivanje narudžbe, radi li to kod njih bez problema?

Mirkopoter 28.04.2022. 14:09

Poslali mi ponudu za Panasonic sluške da uzmem MARSHALL Mid A.N.C. Bluetooth slušalice, crne. Nikad čuo za to, valja li to išta?

spawn 28.04.2022. 14:14

Da uzmeš Marshall umjesto panasonic? To je veci bingo od prijasnjeg

Newmie 28.04.2022. 14:14

Citiraj:

Autor c-shadow (Post 3597330)
Dosad nisam imao loših iskustava s mallom, ali izgleda da sam i ja došao na red :D
Zafrkavaju s jednom većom narudžbom (auto gume). Naručeno i plaćeno prije nekoliko dana, status je bio "kod dobavljača" i rok isporuke trebao biti do jučer.
Gledam jučer, artikl nedostupan, a u narudžbi mi sad piše:
Code:

Provjeravamo zalihu artikala i prosljeđujemo  narudžbu skladištu na daljnju obradu
 Vaša će pošiljka nažalost kasniti

Zovem helpdesk, nemaju info o stanju artikla kod dobavljača, kao provjeriti će, javiti... pa ništa.
Danas artikl opet "dostupan kod dobavljača" i rokovi isporuke pomaknuti. Status moje narudžbe opet bez procjene. Helpdesk opet isto.

Jel netko radio online iz webshopa otkazivanje narudžbe, radi li to kod njih bez problema?

Ja sam otkazivao online i nije bilo problema, ali nisam imao unaprijed plaćenu narudžbu.

Mommistake 28.04.2022. 14:25

E to se zove biznis...

:D

Odbio sam bon od 150kn, pa dobio služalice od 250EUR. :D

Citiraj:

Poštovani,

zahvaljujemo na Vašem e-mailu.

Kao alternativnu ponudu, po istoj cijeni iz Vaše narudžbe, možemo Vam ponuditi model:

https://www.mall.hr/naglavne-slusali...g&s=1233613001

Molimo Vas povratnu informaciju, slažete li se s ponuđenom alternativnom opcijom.

Hvala Vam na strpljenju i razumijevanju.

Lijepi pozdrav.

Ag008 28.04.2022. 14:29

Ja dobivam isto slušalice

Citiraj:

Poštovani,
zahvaljujemo na Vašem e-mailu.

Narudžbu ćemo isporučiti, a artikl bismo od dobaljača trebali dobiti do kraja sljedećeg tjedna.
Kada narudžba bude spremna za dostavnu službu, obavijestit ćemo Vas.

Hvala Vam na strpljenju i razumijevanju.

Lijepi pozdrav.

Korisnička podrška @ mall.hr

1v@n 28.04.2022. 14:37

Citiraj:

Autor Ag008 (Post 3597568)
Ja dobivam isto slušalice

Samo jedne???

hash 28.04.2022. 15:00

Nisam bas detaljno pratio dramu oko sluski pa se ispricavam ako sam nesto bitno previdio.

Dakle, vi ste narucili sluske koje su MSRP oko 150eura za 150kn. Onda ih oni nisu imali za isporuciti i ponudili su vam kao ispriku bon od 150kn (to uz povrat love za sluske pretpostavljam?). I vi ste onda rekli da necete i onda su vam ponudili za ispriku jos skuplje slusalice? Iz Mall-a ? :D:D

xlr 28.04.2022. 15:00

Sta je ovo, sluske za Shreka? :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:50.