![]() |
Kako napravit da kad kliknem na file explorer da ide direktno na this pc.
Ako se ne varam to je bilo negdje u postavkama u ranim insider verzijama. |
1 privitaka
Evo da se i ja ubacim u ovu temu.
Dali itko može objasniti ćemu imam samo dvije opcije za odabir...kkao kaže radi odabranog jezika,ali nigdje nisam imao opciju biranja jezika. ISkreno zelim upgejdati a da mi se ne brise nista za početak. Isao sam preko media toolkita. ovako to izgleda : http://imgur.com/k2NMvrI |
Ja sam isto išao preko tok toola, jedva doveo kraju, sat vremena mu trebalo i na kraju ne mogu aktivirati windows. Sad vraćam backup win8.1 pa ćemo vidit šta dalje.
|
Citiraj:
Otvori dolje GWX ikonicu , klikni gore u lijevo kutu ove 3 vodoravne crte i odi pod check your pc i vidi dali imas sve zelene kvacice ? Citiraj:
|
Stigao Windows 10 na MSDNAA, navali narode, može se licenci povući za cijelo susjedstvo, nema checka zasad ko kod prijašnjih verzija :D
http://i.imgur.com/J0creIF.png |
Ne znam, a sad je već gotovo vratio sam win8, a nek ide ponovno i dobro, šta sad tu mogu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Za svaku ediciju OS-a i za svaki jezik dolazi drugi key, zato je sad toliko licenci posebnih moguće pobrati, za osmicu je recimo bilo 4 za povući na MSDNAA (4 za Pro/Pro N sa ENG/HR verzijama), sad su još EDU verzije pa se duplo povećao broj. Bio je i slučaj dok su migrirali sajt na trenutni Dreamspark pa nisu history povukli sa staroga, tako da nije imalo zapisa da su već povučene licence, pa su se opet mogle uzeti iste :D |
Citiraj:
ALi kada sam se rezervirao imao sam sve zeleno. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Update error... sad skidam preko onog alata.
|
Citiraj:
Racunaj da uz english i croatian jos imas i united kingdom, to su jos 4 :D |
Je li isto što se tiče insidera i aktivacije ako čekamo na automatski update i ako mi updateamo preko usb-a i onog toola?
Jel moguće da nam ga neće aktivirati ako updateamo preko toola nego moramo čekati sa WU? |
Citiraj:
Nije mi jasno zašto nije prošla aktivacija nakon upgradea win8.1, al slijedi drugi pokušaj. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja na OEM 7 pro jos uvijek nisam nista dobio, da skinem preko toola, frknem dvd i instaliram?
|
Citiraj:
E a sad ne frkam ništa ni na usb ni dvd idem direktno na upgrade preko tog toola, mislim da prvi put nisam dobro napravio, a isto preko toola. |
Oće mi aktivirat win. ako poslije upgrejda sa 8.1 na 10 napravim format i instaliram čistu 10ku ?
|
Citiraj:
javil kaj se bude desilo :D |
Citiraj:
btw, moj prvi susret s microsoft defenderom: katastrofa! nemreš pod bogom ništ konfigurirat osim excluded file types/locations, nema on-demand scan u exploreru, jad i bijeda. dobri stari security essentials, zbog tebe žalim za sedmicom! |
Citiraj:
EDIT: Riješio sam, nešto sam ujebo pa sam ispočetka instaliro 8.1 i opet 10 sad je ok, ne znam gdje sam fulao prije. |
Citiraj:
|
Dreamspark FTW :D w10 edu, w10 i w10 N, svaki po 4 puta, ako je šema kao i sa w8 i 7 da su istovremeno mogle biti aktivne x32 i x63 verzije :)
|
Ponovit cu pitanjce, mi insideri ako zelimo izac iz insider programa, imamo win 10 ili moramo kupit? Ako ima info o tome uopce
|
eo .bat za uklanjanje onedrivea
https://mega.co.nz/#!SIVCVYyT!Ax7ffm...sKlsQuh92VGkYg |
Citiraj:
|
Citiraj:
za popizdit :hitthewal: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
znaci ti si odradio? edit: niti ja nemogu aktivirat kljuc, pas mater |
Citiraj:
neprolaz 8.1 kljuc na clean instalaciji.. :rtfm: |
Meni je nakon updejta sa win 8.1 preko USB stick instalacije sve proslo ok. Ocitao sam CD Key sa PID Checkerom i dobio sam kompletno novi cd key za windows 10.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ono gore je generični key koji je za Win10 Pro i koji dobivaju svi koji su updejtali sa Win7 i Win8. Jednostavno moraš upgrejdati kako bi imao legit Winse. Osim ako ih naravno kupiš. A fora sa "wuauclt.exe /updatenow" će samo rezultarati failed updejtom preko WU tako da nema smisla na taj način raditi. Eventualno probati preko media creation tool-a započeti nadogradnju. |
Može samo u kratko.....Imam rezerviranu 10tku na jednim win7 i win8.1 ali još ne vuče nikakav apdejt.....nema nikakav "poguranac" nego se mora čekati dok se netko ne sjeti? :D
(n00b sam u tome) :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:48. |