![]() |
Neka se doda prikaz po popularnosti.
Tako neka proizvodi budu poslagani po tome koliko su puta prodani (može i npr u zadnjih 60 dana) tj. da najprodavaniji budu prvi. |
Pa imas sekciju najprodavaniji :stoopid:
|
Nema.
http://i.imgur.com/z7AB6sX.jpg Želim po nekoj kategoriji gledati najprodavanije. Ne samo na početnoj 8 proizvoda |
U kojoj to trgovini imas najprodavanije po kategorijama ? I bas ce netko zbog jednog zahtjeva ic mjenjat svoju web stranicu, daj ne pizdi. Plus imas najrelevantije, mozes se i po tom mjeriti.
|
Links ima u svakoj kategoriji 6 najprodavanijih.
Ako ima na početnoj znači da postoji nekakav brojač. To je samo prijedlog, ne vidim razlog napadanja. |
Citiraj:
Btw. jel na stranicama kategorije namjerno postavljen info o načinu plaćanja iznad najprodavanijih proizvoda? |
Nebi bilo lose da UZI Shop napravi Skype racun za instant odgovaranje/dogovaranje ako je djelatnik pri ruci :)
|
ima skype: uzishop_zagreb
|
Sajt je osjetno pregledniji i uredniji. Jedino šta treba sad napravit je tipa kliknem na matične ploče intel i da mogu po socketu i po brandu sortirati
|
Citiraj:
http://www.pohrani.com/t/41/sl/51Y1kDK/screenshot2.jpg |
moje isprike onda :)
BTW Nino pogledaj mail imam upit za neku mbo 1151 :) |
Citiraj:
Da prodjem par svojih checklista: - sve je cisto i pregledno, clutter free - brzo radi - solidni filteri (moglo bi bolje, ali to je vise do rucnog uredjivanja karakteristika proizvoda, npr. 4000 GB i 4 TB diskovi) - košarica i checkout proces jasni ko dan - cool featurei na profilu (prosle narudzbe, reorder & stuff) - popust za nas đibere s PCE-a i dalje sljaka :beer: :D - dobri meniji - snalazim se bez po muke (za razliku od nekih drugih domaćih webshopova - vidi Telebit, Protis, Links) 9/10, would buy again! Kom god si dal pare za dizanje tog svega na Presta shopu - GG! |
Mislim da je in-house proizvodnja :)
|
Brko dinosure, misliš indahouse :D
http://www.pohrani.com/t/2H/px/GnkmAmv/ali-g.jpg Gle drži i dvije puškice, UZI lookalike :p |
Pozdrav.PAlniram kupiti ovaj mjesec novo računalo i preporučili su mi uzishop.NA koji način je moguće ostvariti taj popusto d 3% za članove foruma.Jel to moram njima napomenuti kad kupujem ili kako?
Hvala? |
Samo staviš u napomenu kod izrade web narudžbe.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Još jedna kupovina obavljena bez ikakvih problema,ovaj put je bio RAM :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Vidim da ima EVGA Supernova napajanja... ima li šanse da se na lageru nađe i Supernova 650 GS? Kompaktnih modularaca dostupnih kod nas se može nabrojati na prste jedne ruke iz pilane...
|
Postoji li mogučnost da se nađu u ponudi Radimax kučišta?
|
Citiraj:
|
...
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Apeliram jos jednom na sve forumase, upite za sve oko uzishop-a saljite na mail koji vam je na vrhu web stranice shopa.
Zbog evidencije i lakseg pracenja upita i raznoraznih zahtjeva, nemogu pratiti na toliko mjesta i na upite preko pm-a vise necu odgovarati. Hvala na razumijevanju. |
Brza komunikacija preko skypea, jos brzi dogovor i odlicna cijena RAM-a. Sve pohvale! 5/5
|
Nedavno je rečeno da se kod forumskog popusta zaokružuju cifre, ali nakon ovog redizajna opet su ubačene lipe. Nije da mi smeta, samo skrećem pažnju. ;)
http://i.imgur.com/UvNn4Ry.png |
Nema smisla hvalit Ninu i Uzishop.
Sve pohvale idu Hrvoju. Oko 11:00 dogovorena konfa preko Skypa, neke detalje dogovorili telefonom. U 14:00 konfa naručena. Do 15:00 složena i u 15:20 plaćena i podignuta u poslovnici. Radi ko singerica. Radi odlično. Za 2 sata instalirani win 8.1pro, svi drivwri, MS Office, svi programi koje treba normalan korisnik i svi updejti (je.o .e pas ako ih nema preko 4 gb). |
Citiraj:
|
Citiraj:
Bio bi prebrzo gotov. Ovako sam se prežderao narezaka i popio 5 piva. :D |
Citiraj:
|
Ma joj daj nemoj se zamarat sa takvim glupostima, to je samo čisto tvoja dobra volja ali nije vrijedno zajebancije.. rađe odi sa ženom se opusti malo ili tako nešto :)
|
Čist račun, duga ljubav. Tak je, nek kupci zaokruže kod kupnje i daju koju lipu više..
|
Hello svima :D Upucen sam ovdje s forum.hr-a, poslao sam upit na info@uzishop.hr u vezi kupovine ali nitko mi nije odgovorio pa su mi decki s foruma rekli da ovdje pokusam napomenuti. Prije 3 dana je poslan mail, jos nista. Molio bih odgovorne da provjere mail ako nije problem. Hvala unaprijed :D
|
Citiraj:
Direktan kontakt s poslovnicom: Tel. +385 1 7988 086 GSM: +385 95 564 1824 email: hrvoje@uzishop.hr skype: uzishop_zagreb (chat only) |
Citiraj:
Moguće da nismo ni mi dobili jos odgovor od dobavljaca pa nismo ni proslijedili. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ajmo dalje. 😆
Ciji je upit za 1 asus g71 lap? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:04. |