![]() |
cestitam :chears: ja jos cekam da mojeg puste dalje.... :/
|
Oćete onda vas 2 prestat apdejtirat ovaj narod svakih par sati gdje vam je paket, što trenutno rade na njemu i kad bi mogao krenuti prema vama :D:D:D:D:D
|
Napaceni narod! :) ja sam gotov s ovom temom
Lijep pozdrav |
brko da mi ne apdejtamo tolko, nebi ti imo sta citat sad. :lol2:
|
Citiraj:
|
btw tek sad sam skuzio da mi je ovo prvi paket koji mi se carini/pdv-ira u zagrebu... inace se to radilo u varazdinu... kaj su restrukturirali carinske ispostave?
|
Pqr stranica unazad pise ti da su se od EU sve carine prebacile u zagreb i nemres preuzeti direkt na carini vec ti oni salju doma.
|
ne znam kak sam taj dio preskocio. tnx ;)
|
Ima netko cupon za banggood?
|
|
Rijeseno.
|
moja rdeča riža krenula za domaju
09.01 plaćeno 16.01 poslano hotmid http://s14.postimg.org/xzjveqda5/Scr...6_18_30_11.jpg |
A jesu brzi ovi na carini, to je prestrašno :rolleyes:
U srijedu poslao potvrdu o uplati .... osim automatskog odgovara koji sam dobio koliko vidim paket još stoji. Ne znam ima li smisla ponovo slati potvrdu. |
Citiraj:
|
Ajme sramote! Pa šta tamo dvoje ljudi radi na tim paketima?! Znači realno gledano treba izbjegavati kupnju moba između 11 i 2 mjeseca što zbog našh carinka a što zbog kineske nove godine.
|
Pa to sam si nekako i mislio da će tako ispasti. Prvi mob mi je prošao bez carine, ovaj drugi je zapeo ... i sad čekaj.
Nije mi do pdv-a, koliko me to čekanje na ono što sam platio ubija. Citiraj:
načekaš se dok dođe, i sad još čekaj na carini po 10 dana .... Toga ima samo kod nas :kafa: mod: koristi multiquote |
Carina se valjda malo ubrzala i sada bi trebalo oko 10 dana od dolaska na carinu do slanja dalje ka korisniku paketa. Božić i NG je prošla.
Je li kome paket poslan 29.12 preko DE posta proradio tracking? |
Citiraj:
Meni isto stoji paket (lijekovi iz USA) na carini već 8 dana, pa šta mogu. Kukanje i plakanje mi neće pomoći, kao ni zvanje carine u Branimirovoj. Citiraj:
Zato to toliko traje. A ako misliš ih zvat, tek tada će ti paket baciti u stranu. To isto znam da rade ;) |
Citiraj:
Carinska uprava Pomoćnik ministra i ravnatelj Zlatko Grabar A. Humboldta 4a, Zagreb tel: 6211 300, fax: 6155 280 ured-ravnatelja@carina.hr |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Predpostavljam da ne radis u drzavnoj, gradsko ili zupanijskoj sluzbi, pa bas i nisi inforimran sta se desi kada pomocnik ministra nazove nize rangirane sefove:goood:Dosla su teska vremena u drzavnoj sluzbi i svatko od svakog ima strah.
Kada se to desi onda bude "Druze Zlatko samo reci letit cemo kao meci":lol2: |
Meni je mob došao na carinjenje 8.1.,pismo stiglo 11., račun poslan 13., i evo danas je mob u statusu send item to domestic location. Tako da price o tome da se carine stvari iz prosle godine ne pije vodu
|
Citiraj:
Edit: Ima bit da je odštopalo,sad provjerih status i opadoh sa stolice:chears: http://prntscr.com/2k4h90 |
Nisam, vec obicni klosar kojemu je ovo 6.uredaj i na svih prethodnih 6 sam platio pdv, tako da što se toga tiče vjerojatno me znaju :-)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Taj je fakat puko onda :D |
Jos kad bi on i citao mailove. Mailovi stizu u ured i na njih odgovaraju sluzbenici, a njemu se proslijedjuju samo vazni mailovi kao sto je u svakoj firmi i svugdje. Gdje bi dosao kad bi sam citao svaki mail i odgovarao. Tako da slanje njemu nece uroditi plodom vec bi dobio odgovor da su sluzbe zatrpane posiljkama i da ce se predmet uskoro obraditi.
|
Citiraj:
|
Zato se lijepo covjek strpi i priceka :) i sve bude ok. Protiv sustava ne mozes, mozes se jedino prilagoditi
|
Citiraj:
Sorry ali pišeš bajke. Baš kao i ovo: Citiraj:
Jel prekršen neki zakon? Ako se ne varam, carina ima pravo 20 dana zadržati tvoj paket, ako ne i više, ne da mi se sad tražit po zakonima. Dokle god oni poštuju zakone i propise dotle ti te svoje dopise možeš okačit mačku o rep, nikoga na carini ne zanima što bi ti htjeo svoj mobitel što prije. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
mod: koristi multiquote |
Tako se ti boriš protiv multiQuote-a ovdje
|
Citiraj:
A to znam zato jer sam radio u državnoj upravi cijelih 9 godina. |
Pisem sa moba pa mi teze ide multiqoute,imaj razumjevanja :D
|
Citiraj:
Stoga, mislim da daljnja mišljenja o tome nisu potrebna ;) Slažeš li se? Citiraj:
|
Morati cu ga instalirati:D Slazem se sa tobom,bitno je ne biti letargican i zapamtiti da su institucije tamo radi nas koji smo porezni obveznici i koji im dajemo placu:D Idem skinuti tapatalk.
|
@Drug Brko
Odakle si naručivao onaj tablet koji je išao preko mađarske ako nije tajna :chears: može i u inbox :) Inače,oderu me uvijek kada mi dolazi švedskom i njemačkom poštom |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:09. |