![]() |
2:2
Ajmo el nino!!! :D |
Što je s Luizovom rukom? Primio loptu
|
Maaa joj ovo nije crveni...
|
Bravo curice!
|
Cini se da m.united MORA dobiti bez obzira na sve....
|
A netko je nakon tekme sa Liverpoolom spominjao da suci nisu nikad nimalo naklonjeni Junajtedu, moš mislit
|
Zalede ali ok...da nije sad bio gol i dva crvena bilo bi i ako treba 20min produzetaka...dubrad.
|
Dobro se sjetio Luiz obje ruke iza leđa. Katastrofalan
|
Dva crvena, autogol i sudac koji navija za ove smradove....sve jasno.
|
hehehe znate onu " tko gubi ima pravo ..." :D
U srijedu idemo po novu pobjedu nad Chelseom! |
Jadna im je ova pobjeda. :) Ali koga briga. Imaju i dalje drugo mjesto gdje i pripadaju. :)
|
Citiraj:
Prvo sudac debelo naklonjen lpoolu, i onda jos teza krada protiv chelsea. "muski nogomet" jea rajt, sramota od lige! |
Citiraj:
Krivo, pogledaj malo kroz prste kako Čelzi igraju. Gotovo neraspoloženo pa postežu prljavim trikovima. Branislav već dva puta srušio Younga. Fernanda radi kao uobičajeno mlitavo za 50mil. Luiz katastrofalan i podsjeća na Mattias Aguirregaray i još da ne spominjem Rammires. Cijeli team katastrofalan i još 6 zamjene obavijeno. Jedino je Mata odigrao odlično. ;) Teža je krađa od Luiza za primjene lopte rukom. |
Citiraj:
a nije ni čudo da jedan MUFC navijač sad poslije ovakve pobjede piše ovakve postove :) http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphoto...42573811_n.jpg nezasluženo do bola |
Citiraj:
|
Odlicna utakmica u Hanoveru, Gladbach preokrenuo 2:0.
Bayern napokon izjednacio.. makar bolji su puno ruku na srce.. edit: ajme koji gol popio bayern za 1:2 :D apotekari imaju srece nevidene.. |
Gledam Bocu Juniors, kakva atmosfera, veličanstveno..
|
|
|
Na kraju, ispada da je daleko najveća kvaliteta ćelzija, kako bi neki rekli ;) španjolski midget.
|
Citiraj:
|
Da nisu zabili iz zaleda vec bi bio neki penal...united je morao dobiti. :) Ali nista zato...
I samo sam još htio dodati tri stvari: 1) faulo od ivanovića nije bio za crveni 2) kontakta na startu na fernandi je BILO i ako je pao pao je ali ma koliko mutav bio ima mozga iz zicer se neće baciti kad već ima žuti kartion 3) united je dao samo jedan pošteni gol ovu tekmu. Autogol i gol iz zaleđa su komedija. http://www.givemefootball.com/premie...burg-complaint Žalba na lutikicu od aleksa fergusona je već uložena. http://www.givemefootball.com/premie...burg-complaint |
Real rutinski nabio ove jazavce. Po net.hr Luka odigrao odlično, dok ne dođu ocjene na nekom relevantnom izvoru može li tko reći tko je gledao kako je odigrao naš čovjek? :D
|
Luka je bio ok, odigrao je posve prosječnu tekmu, makar je u dva gola bio DRUGI asistent a za treći gol "nešto slično", fino je razvrtio igrača kako on zna i proslijedio dalje.. Pucao je jednom na gol sa oko 20m i otišlo je metar iznad prečke.. Uglavnom, moje mišljenje je: nikako da zablista, smatram da igra pre defenzivno.. On se kreće oko centra a trebao bi biti između 16-erca i centra, zbog toga je jako malo u prilici da puca, znam da mu to ionako nije zadaća ali znamo kakve je golove zabijao u Tot..
|
Citiraj:
2) pogledao sam snimke,kontakta je bilo,sudac pogriješio 3) pomoćnik nije dignuo zaledje... bilo bi dobro da suce suspendiraju ;) |
Bilo bi dobro da ponište utakmicu. :) I dalje tvrdim da faul na ivanovića nije za crveni. Za žuti i opomenu je ali ne i za crveni. :)
|
Citiraj:
|
Mogu i ja pogldati taj sporan detalj pa da i ja štogod tvrdim :D
Link neki? thx |
Citiraj:
|
Hamm,ne kužiš da kao zadnji igrač nesmije saplesti,srušiti napadača koji ide prema golu...ako se sudi,sudi se prekršaj i daje se crveni karton...to je pravilo zadnjeg igrača,a ne dal ga je lupio malo ili jako :)
zadnji igrač |
Kaj nikad nisi vidio faul zadnjeg igrača, a da je dobio žuti jerbo je fail bio bezveze kao ovaj od ivanovića?
|
Igrač je u 100%-tnoj prilici za gol, nema se ovaj što plest u njega tijelom i nogama..
i btw, onaj žuti (crveni) Toresu, je također zasluženi, ajd ti van pa glumi u svlačionici.. |
Citiraj:
Žuti sam vidio sam kad je dosudjen penal... |
U slučaju fernande je bilo kontakta.... :) Pa nije valjda toliki panj da bi simulirao. :)
Jalova pobjeda uniteda...jedan autogol, jedan gol iz zaleđa..njah. :) Više sreće nego pameti. :) @Flood...vidio sam podosta takovih situacija gdje zadnji u trku ruši napadača i dobiva žuti... |
Da ali ga ruši 30m od gola, a ovaj je bio pa na rubu 16-erca i jurio na gol..
|
Ako je na 30 metara opet bi po šturom gledanju trebao biti crveni pošto je najverovatnije (u većini slučajeva) napadač brži od stopera. Da je Ivanović išao uklizati u noge i tako ga slomio ili ga vukao par metara i zabio u pod ništ ne bi rekao kao ni na crveni terrya protiv barce...idiotni potezi zaslužuju crvene. :)
|
Citiraj:
|
Tezina prekrsaja i namjera nisu faktor.
Ako je igrac sprijecen na bilo koji nedozvoljen nacin od strane zadnjeg igraca obrane, dodjeljuje se izravni crveni. Bez obzira povukao ga on rukom ili mu slomio nogu. |
Crveni ivanovicu ispravan, crveni torresu smjesan, cisti gol iz offsidea, tak da, da, chelsea je tesko pokraden...
|
Ako težina prekršaja i namjera nisu faktor onda bi po tome primjerice netko onako malo veći tipa Andy Carroll mogao slobodno protivničkom igraču slobodno ko životinja nagaziti na stopalo NAMJERNO i sa ciljem da ga ozlijedi. Ok to je žuti, a protivnička momčad mora raditi izmjenu. :) I to recimo negdje oko centra jerbo tada nije blizu gola i nema 100% šansu. :)
@robert...ma čini ti se da je pokraden. :D Ne znam kako bi ekipa koja igra protiv uniteda trebala odigrati, a da pobjedi s obzirom da su suci u 90% slučajeva na strani uniteda. :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:06. |