![]() |
Pogledao prvu epizodu The Walking Deada.
Mogu reći da je poprilično dobra. Opet, kako će to sve ispasti, vrijeme će pokazati, ali svakako serija vrijedna pažnje :) Također na FOXu pratim Burn Notice, odnosno Odstrel,vrlo dobra serija o bivšem špijuni koji je dospio na crnu listu - agencija ga više nije želila, pa ga se riješila tako da ga je "izbrisala". Podatke, račune... sve On sad sa svojim timom nekem posliće riješava. Vrlo dobra serija. |
1001 noć :D :D :D
|
Gledam ovaj The Event i totalno vidim da će biti nekaj tipa FlashForward. Neiskorišteni potencijal. Čak su se i u Supermanu dublje primili problem sa "ne starenjem" i njegovim psihološkim poslijedicama. Ma, čak i u Highlanderu.
Nadam sa bu bu debelo krenulo na bolje! |
Izgleda da će mo ipak gledati Hawaii Five-O te još par ostalih: Blue Bloods, Mike & Molly, The Defenders, and $#*!
Citiraj:
|
Blue Bloods mi je dobra. Iskače od prosjeka dosadnih policijskih u neku ruku. Još nisam točno pogodio zašto mi se svidja :)
Defenders mi je OK. Zabavan Shit my Dad Says mi je jednostavno dobar. Nije toliko smiješna serija, koliko ju pratim čisto jer glumi Shatner. Legenda |
2 odlične epizode zaredom u novoj sezoni Big Bang Theorya.
Bit će da se vračaju na stari put. Odlična sinoćnja 6. epizoda :) |
Živciraju me ove pauze, već 2 tjedna nema Fringe-a a taman danas čekao da ga gledam, no ajd, ok epizode office-a i big banga
|
....
|
sve vise i vise mi se svidja ova nova serija The Event, Fringe mi polako ide na zivce, nikak da se nesto posteno dogodi.
|
Citiraj:
Hit troll with axe Hit troll with axe... :goood::D Drop axe, brilliant! gledam to ukrug več par puta PREJAKO! |
Citiraj:
"Go north. Go north. Go north. Oh my, now I'm lost." :roller: Citiraj:
Jel mi vjeruješ da nisam ni skužio da je nema ni u prošloj ni u ovoj epizodi!? Nemogu vjerovat, sad blejim ovak u ekran i pokušavam dokučiti kak nisam skužio da Penny nema. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Bio sa frendom na piću i sad došo i opet gledam epizodu :D Sad je još smješnija :D Plačem :D "Hit troll with axe Hit troll with axe Hit troll with axe... ...my this is one tough troll" :D :D :D |
Evo mali info: nakon završetka "24" na hrt-u 2, od srijede (3.11.), počinju s prikazivanjem prve sezone serije "Fringe", pa ko voli nek izvoli :chears:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Naši čekaju da serija dobi kultni status, da ne bacaju lovu na otkazane serije :D
A i dosta je jeftinija za kupiti dok je stara 4-5 godina... |
Unti, po jubilarni 10 put kreće repriza Xene:D
|
Citiraj:
Ostalo mi 4 epizode bsg-a za pogledat a nikak! Vald zato što poslje nemam više što gledatm mogo bi sg-1 opet ima neke 3-4 godine kak sam gledo zadnji put. Inače el ima nešto novo na obzoru od sf-a? JA bi najradije firefly nazad:fuming::fuming::fuming: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa, mogli bi polako opet reprize Star Treka, Babylon 5 ili nekaj takvo, ne bi se ništ čudil:D |
Preporuka za arrested development
Urnebes :D Nisam mislio da ce bit ovako dobro. Kakav je The Wire ?Dobio je astronomsku ocjenu... |
the wire je definitivno jedna od najboljih serija..
pogledaj, nece ti biti zao.. meni se na prvu cinila ono.. lose i mislio da necu gledat.. mislio da pol glumaca ne zna glumit.. al vec negdje od 2. epizode hehe .. ogromna preporuka.. |
The Wire je potpuno opravdano dobio visoke ocjene, u tom žanru jedna od ponajboljih serija sigurno.
|
Danas počeh gledat Punk'd i mogu reć da crkavam od smijeha xD
Šta rade ljudima je ono :D Totalna preporuka :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
The Wire je odličan. Pogotovo prva sezona.
|
Citiraj:
"Have you ever seen a chicken?" :lol2::care: |
nisam pratio ako je itko rekao/spomenuo, ako jest - isprike.
nego, snimljena je prosle godine deveta sezona Crvenog patuljka, sa originalnom postavom :goood:. puni naziv sezone je Red Dwarf: Back to Earth. nisam opcinjen u nikojem pogledu, ali po meni - genijalno :). |
Citiraj:
zamjena starog i brata mu oscara pri hapšenju je vrhunski geg :) |
Nova, 7 epizoda Big Bang Theorya - :roller:
:D Jako dobro :D "Sounds great, can my 6'2" marine husband come too?" :D |
Otkazana Caprica! Dugo im je i trebalo
|
....
|
Koji debili, umjesto da daju raji ono što želi, a to su cylon base stars i battlestari u akciji, oni se uvalili u filozofiju, religiju i sto drugih quraca. Jedina nada od SF serija mi je još Stargate Universe, mada mi se čini da i oni žele ubit gledaoce dosadom.
|
Citiraj:
Citiraj:
Nadam se samo da će mo dobit neku novu seriju SciFi tematike koju se isplati gledati. Što se tiče same Caprice, pilot je obećavao, ali nakon par epizoda što ti kažeš, užas. Universe mi je ok, iako fali neke radnje u zadnje 2-3 epizode, neki bolji izlet na neki planet. |
....
|
Ja sam odustao od gledanja kad je bilo na pauzi, iako opet kažem, pilot je imao potencijala, pa čak i ta virtualna tehnologija, pa i oni paintbal roboti xD al nekako u globalu, nije mi to sjelo nikako.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:08. |