![]() |
aleluja da neko i cod 5 igra evo javite mi se da odigramo koju ja sam napokon poceo igrati ...:D moj xf hobbitxxx
|
Ajde valjda još nije zastarjela tema,
evo imam pitanje! Svako malo mi dođe mali bratić u posjetu, a ja se nemam vremena (čitaj neda mi se) zafrkavat se s njime, pa mu lijepo stavim Cod WaW, i naravno mali izgubi živce kad se tek spawna i killaju ga za sec., i idem mu namjestiti šifre za bezmrtnost, piše da utipkam "devmap mak" i onda se cheatovi omoguće, ali kad to utipkam onda ti igra krene iz početka pa je moraš od tamo igrati... Ali problem je kada prođeš 1. misiju, naravno šifre ti se resetiraju i nestanu, i znate več treba ih se ponovno upisati... Ali kad ih ideš upisati piše "cheats are not enabled on this server" (ili tak nešto), što bi značilo da opet moram napisati šifru za "Enable cheats", ali ako to upišem, opet se igra vrača na sam početak igre! (znači ona prva misija gdje si zarobljen). Zašto prilikom prelaska 1. staze se ostanu postavke za cheatove omogučene? Znači samo 1 misiju možeš igrati s šiframa! Da li ima netko isti problem (tj. nije to problem, ali bratić me davi "daj popravi to, zašto neće, nemrem igrat kad me ubijaju" itd...) Kako to zaobići da mu složim te šifre i nek igra do mile volje (na taj ne kompetitivan način).? Hvala unaprijed! |
Koliko sam skuzio govoris o sp-u.E sad stvarno nekuzim kak je on tvom braticu tolko tezak.Pa nek stavi na najlakse pa ce valjda moc nekog ubit.I jos nest aj ipak ti je bratic pa mu mal pokazi kak se bacit na pod, koristi cover te kak ubit nekog :) Valjda ce naucit nekaj.
|
Pozdrav ljudi!Evo imam problem koji ne mogu riješiti.Nakako se poremetio Cod waw,ja ga reinstalirao par puta i kad stavim bilo koji patch javlja mi da već postoji.Par puta sam igru izbrisao sa Revo pro,Windows Installer Clean up utility,u registry sam izbrisao sve ostatke ostataka igre(sve što sam našao na Googlu).Reinstalacija windowsa mi se ne da raditi jer rade super.Naravno igra je original.Ako netko ima kakav prijedlog kako riješiti problem bio bih mu jako zahvalan.Hvala unaprijed.:care:
|
Evo nisam našao nikakvo riješenje čak i "trejarč" ne zna o čemu se radi pa sam reinstaliro windowse i sada je naravno sve u redu.
|
Znam da je ovo dizanje i velike prašine, ali video je prejak! :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:40. |