![]() |
Re: ...
Citiraj:
|
Citiraj:
ZMAJ - povrijedio si me. :D :beer: |
Re: Re: ...
Citiraj:
|
Re: Re: Re: ...
Citiraj:
|
Aha, znači tak.
ZMAJ - the guzoljubac :D |
...
omg
nema me 10h na forumu a sta sve niste nasrali... @VGA:ZNAM(I ZNAO SAM DOK SAM PISAO "CESTITKU") da si ti zapoceo ovaj thread ali to ti je kao sa piscima... jedan zapocne razdoblje a drugi ga obiljezi :D. @Ice: kad se nademo da mi das sve nastavke ST-a??? jk :D @Paske: Mrzim takve ljude(ne msilim na tebe nego na guzoljupce) i fakat mi je cudno kakve veze ima cestitanje rodendana sa uvaljivanjem u guzicu?!? To kaj si ti cestitao tamo di se cestitaju rodendani(ili opce nisi) je tvoj problem... no hard feeligns za sve :beer: :beer: :beer: :beer: |
Citiraj:
baš sam si razmišljal da nabavim nekakvu tv karticu pa da to skonvertiram i onda bi vam mogel to poslati ko oče btw - imam sve ST filmove : goood : |
...
ok daj to fino skonvertiraj.
hm dali ce voyager sada poslije DS9?? |
Citiraj:
|
rekli su da ce ponavljati opet voyager.
A imam snimljenu sitavu zadnju sezonu. :D HQ. 2 ep po CD-u :). lallala |
Citiraj:
Kaj se tiće mog podjebavanja - pa to je samo to, podjebavanje :D Bez zajebancije nema života, bez života nema pive :D |
Šta je ovdje nitko ništa ne posta,danas je bila dosta dobra epizoda
|
Citiraj:
a naravno : KVARK JE BIL PIJAN TO SE TREBA VIDETI |
Ja zaboravio pogledat. :(
|
Citiraj:
|
Da, al v kolko vuri?
Baš mi se i ne da čekat. |
Citiraj:
|
ma ja bum ostal gledati, po tekstu kaj pise na teletekstu (e ova recenica je stvarno smjesna:D ) bi trebala biti cis solidna epizoda
|
Citiraj:
|
Isto za First Contact. Citiram - "Flota Borgova napada.........". Koja božje flota? Ak je jedna jedina kockica flota, onda fakat :rambo:
|
Citiraj:
ipak sam se predomislil u vezi vecerasnjeg gledanja ipak je ti 1:20 a ja se moram sutra rano dici i ici na kolokvij pa bu zato video gledal u 1:20 a ja poslje kad se vrnem doma. |
Bila je jučerašnja epizoda dosta dobra, samo su mogli prikazati napad na senzorsku mrežu.
|
Danas Sisko vrača DS9 u svoje ruke!A kaj bu to s ODOm ak smijem znat
|
Danas sisko ima godisnji jer su ove kretencine u HTV-u radje pustaju sabor neg nama omiljeni ST.
|
A vidim ja nesto mi poznate ove epizode :D ... ma znam sad sta ce se desiti, gledao sam ovo :) .
|
Citiraj:
|
A ima i u tome kaj velis neke. bas sam ih danas gledal i moram priznati da bi mogli to prodavati ko humoristicnu seriju, fakat se covjek moze dobro nasmijati.
pa ima boljih fora neg u nekim drugim visoko budjetnim serijama iz hollywooda.:D |
U saboru fali Rojs. Ste gledali Drugo Lice s njim i Spajićem? Kad ih je pitao što misle o pederima:
Rojs:Ja bi njih sve poslao u jednu državu, pa neka tamo sretno žive, rade djecu i slično:D . |
Citiraj:
Nego večeras i sutra se ne smije propustiti DS9, ni za šta. |
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaa pa danas uopče NEMA STAR TREKA aaaaaaaaaaaaa
that pis ov šit - HRT |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:10. |