PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Star Trek i ostale SF serije (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=8564)

IceFisherman 31.05.2004. 22:42

Re: ...

Citiraj:

Originally posted by ZMAJ
sretan rodendan ICe.
Cestitam ovdje a ne tamo di se cestitaju rodendani jer znam da si ti glavni na ovom threadu.
:beer:

:D thnx :beer:

vga killer 31.05.2004. 22:43

Citiraj:

jer znam da si ti glavni na ovom threadu.
:beer:

Al neeeeeeeeeee, al ja sam ga otvorio.

ZMAJ - povrijedio si me. :D :beer:

Paske 01.06.2004. 09:10

Re: Re: ...

Citiraj:

Originally posted by vga killer
Al neeeeeeeeeee, al ja sam ga otvorio.

ZMAJ - povrijedio si me. :D :beer:

Ma pusti ....to samo Zmaj ljubi guzu jerbo zna da Ice ima pozamašnu kolekciju ST materijala :D

IceFisherman 01.06.2004. 10:51

Re: Re: Re: ...

Citiraj:

Originally posted by Paske
Ma pusti ....to samo Zmaj ljubi guzu jerbo zna da Ice ima pozamašnu kolekciju ST materijala :D
a tako znači :rolleyes: : goood :

vga killer 01.06.2004. 12:37

Aha, znači tak.

ZMAJ - the guzoljubac :D

ZMAJ 01.06.2004. 16:00

...

omg
nema me 10h na forumu a sta sve niste nasrali...

@VGA:ZNAM(I ZNAO SAM DOK SAM PISAO "CESTITKU") da si ti zapoceo ovaj thread ali to ti je kao sa piscima...
jedan zapocne razdoblje a drugi ga obiljezi :D.
@Ice: kad se nademo da mi das sve nastavke ST-a??? jk :D

@Paske: Mrzim takve ljude(ne msilim na tebe nego na guzoljupce) i fakat mi je cudno kakve veze ima cestitanje rodendana sa uvaljivanjem u guzicu?!? To kaj si ti cestitao tamo di se cestitaju rodendani(ili opce nisi) je tvoj problem...
no hard feeligns

za sve :beer: :beer: :beer: :beer:

IceFisherman 01.06.2004. 21:03

Citiraj:

@Ice: kad se nademo da mi das sve nastavke ST-a??? jk :D

afkors , imam više od polj vojađera ( nisam sve snimil jer su ga davali kad njim se je dalo tak da nisam sve spolovil ) imam celi TNG tj fali mi jena epizoda ( ali dosadna ) jer je nestalo struje , imam sve serije koje su bile na TV-u od enterparadajza a DS9 sam prestal snimati još u prvoj sezoni jer mi je bil preveč dosadan ( ala današnja epizoda )

baš sam si razmišljal da nabavim nekakvu tv karticu pa da to skonvertiram i onda bi vam mogel to poslati ko oče

btw - imam sve ST filmove : goood :

ZMAJ 01.06.2004. 22:29

...

ok daj to fino skonvertiraj.
hm dali ce voyager sada poslije DS9??

vga killer 01.06.2004. 22:32

Citiraj:

hm dali ce voyager sada poslije DS9??
Trebao bi ići. Nadam se.

MadBoY 01.06.2004. 23:27

rekli su da ce ponavljati opet voyager.

A imam snimljenu sitavu zadnju sezonu. :D HQ. 2 ep po CD-u :). lallala

Paske 02.06.2004. 09:40

Citiraj:

omg
nema me 10h na forumu a sta sve niste nasrali...

@Paske: Mrzim takve ljude(ne msilim na tebe nego na guzoljupce) i fakat mi je cudno kakve veze ima cestitanje rodendana sa uvaljivanjem u guzicu?!? To kaj si ti cestitao tamo di se cestitaju rodendani(ili opce nisi) je tvoj problem...
no hard feeligns

za sve :beer: :beer: :beer: :beer:

Kaj se tiće guzoljubaca - kaj ti imaš protiv njih :fuming: . Ja ih volim - dok god moju guzu ljube mogu biti korisni :D

Kaj se tiće mog podjebavanja - pa to je samo to, podjebavanje :D

Bez zajebancije nema života, bez života nema pive :D

ćiber_manija 02.06.2004. 23:16

Šta je ovdje nitko ništa ne posta,danas je bila dosta dobra epizoda

IceFisherman 02.06.2004. 23:21

Citiraj:

Originally posted by ćiber_manija
Šta je ovdje nitko ništa ne posta,danas je bila dosta dobra epizoda
istina , ak ju ko nije gledal nek gleda jer se nakj događa s odom i nastavilo se bu u drugoj epizodi tak kaj vam bu jasnije

a naravno : KVARK JE BIL PIJAN TO SE TREBA VIDETI

vga killer 02.06.2004. 23:21

Ja zaboravio pogledat. :(

IceFisherman 02.06.2004. 23:24

Citiraj:

Ja zaboravio pogledat. :(
welj then you have repriza :D

vga killer 02.06.2004. 23:28

Da, al v kolko vuri?

Baš mi se i ne da čekat.

IceFisherman 02.06.2004. 23:31

Citiraj:

Da, al v kolko vuri?

Baš mi se i ne da čekat.

ljepo odi na www.hrt.hr pak pogleč :D

Bl@de 03.06.2004. 00:00

ma ja bum ostal gledati, po tekstu kaj pise na teletekstu (e ova recenica je stvarno smjesna:D ) bi trebala biti cis solidna epizoda

IceFisherman 03.06.2004. 00:04

Citiraj:

Originally posted by Bl@de
ma ja bum ostal gledati, po tekstu kaj pise na teletekstu (e ova recenica je stvarno smjesna:D ) bi trebala biti cis solidna epizoda
ma oni znaju iz sapunice napraviti Ramba , najbolje ti je da prejdeš na ponmaj link koji sam jako puno put sim dal i tam pogledaš gd eima detaljno o svakoj epizodi i još k tome sa slikicama glavnih događaja

vga killer 03.06.2004. 00:06

Isto za First Contact. Citiram - "Flota Borgova napada.........". Koja božje flota? Ak je jedna jedina kockica flota, onda fakat :rambo:

Bl@de 03.06.2004. 00:15

Citiraj:

Originally posted by IceFisherman
ma oni znaju iz sapunice napraviti Ramba , najbolje ti je da prejdeš na ponmaj link koji sam jako puno put sim dal i tam pogledaš gd eima detaljno o svakoj epizodi i još k tome sa slikicama glavnih događaja
ma to mi je onda cisti spoiler (ne onaj na autu:D ) pa radje ne gleda iako znam da me nemogu iznenaditi. mislim ono poprilici vec znam kak ce zavrsiti ali eto.

ipak sam se predomislil u vezi vecerasnjeg gledanja ipak je ti 1:20 a ja se moram sutra rano dici i ici na kolokvij pa bu zato video gledal u 1:20 a ja poslje kad se vrnem doma.

rendula 03.06.2004. 10:20

Bila je jučerašnja epizoda dosta dobra, samo su mogli prikazati napad na senzorsku mrežu.

ćiber_manija 03.06.2004. 11:02

Danas Sisko vrača DS9 u svoje ruke!A kaj bu to s ODOm ak smijem znat

Bl@de 03.06.2004. 14:56

Danas sisko ima godisnji jer su ove kretencine u HTV-u radje pustaju sabor neg nama omiljeni ST.

MadBoY 03.06.2004. 16:32

A vidim ja nesto mi poznate ove epizode :D ... ma znam sad sta ce se desiti, gledao sam ovo :) .

Paske 03.06.2004. 18:52

Citiraj:

Originally posted by Bl@de
Danas sisko ima godisnji jer su ove kretencine u HTV-u radje pustaju sabor neg nama omiljeni ST.
Pa hvala Bogu da sam si stavil video da mi snima Šeksa i ekipu - već sam se strašil da budem vivil Siska u akciji :eek:

Bl@de 03.06.2004. 19:31

A ima i u tome kaj velis neke. bas sam ih danas gledal i moram priznati da bi mogli to prodavati ko humoristicnu seriju, fakat se covjek moze dobro nasmijati.

pa ima boljih fora neg u nekim drugim visoko budjetnim serijama iz hollywooda.:D

rendula 03.06.2004. 19:33

U saboru fali Rojs. Ste gledali Drugo Lice s njim i Spajićem? Kad ih je pitao što misle o pederima:
Rojs:Ja bi njih sve poslao u jednu državu, pa neka tamo sretno žive, rade djecu i slično:D .

tihomir 03.06.2004. 20:50

Citiraj:

Originally posted by rendula
U saboru fali Rojs. Ste gledali Drugo Lice s njim i Spajićem? Kad ih je pitao što misle o pederima:
Rojs:Ja bi njih sve poslao u jednu državu, pa neka tamo sretno žive, rade djecu i slično:D .

"Rođo ima škare, pa nek on proba!", odlični su.
Nego večeras i sutra se ne smije propustiti DS9, ni za šta.

IceFisherman 03.06.2004. 21:11

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaa pa danas uopče NEMA STAR TREKA aaaaaaaaaaaaa

that pis ov šit - HRT

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:10.