![]() |
previše usporio? pa kolko sam vidio takve stvari je radio cijelo vrijeme... a na ovima iza je da paze da se ne dese sudari... ili sam u krivu?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Aj ti probaj položiti, a da 2-3 puta stisneš kočnicu do daske... Ispitivač ti odma kaže a padaš... |
Citiraj:
a vozacki i voznja "u stvarnom svjetu" nebo i zemlja pa da ne govorimo o razlici izmedu toga i F1 :D |
Nista od kazne, covjek ostaje i dalje jako bliz naslovu.
|
Citiraj:
a što kad pokušavaju pretjecanje pa prati jedan drugog nekoliko krugova na 5 metara i manje? dakle, prometna pravila baš i ne vrijede u F1 utrci ;) |
Citiraj:
|
Kvalifikacije su bile danas ujutro:
1. L. Hamilton (VBR/McLaren) 1:35.908 2. K. Räikkönen (FIN/Ferrari) 1:36.044 3. F. Massa (BRA/Ferrari) 1:36.221 4. F. Alonso (ŠPA/McLaren) 1:36.576 5. D. Coulthard (VBR/Red Bull) 1:37.619 6. R. Schumacher (NJE/Toyota) 1:38.013 7. M. Webber (AUS/Red Bull) 1:38.153 8. N. Heidfeld (NJE/BMW) 1:38.455 9. R. Kubica (POL/BMW) 1:38.472 10. J. Button (VBR/Honda) 1:39.285 11. V. Liuzzi (ITA/Toro Rosso) 1:36.862 12. S. Vettel (NJE/Toro Rosso) 1:36.891 13. J. Trulli (ITA/Toyota) 1:36.959 14. H. Kovalainen (FIN/Renault) 1:36.991 15. A. Davidson (VBR/Super Aguri) 1:37.247 16. N. Rosberg (NJE/Williams) 1:37.483 17. R. Barrichello (BRA/Honda) 1:37.251 18. G. Fisichella (ITA/Renault) 1:37.290 19. A. Wurz (AUT/Williams) 1:37.456 20. T. Sato (JAP/Super Aguri) 1:38.218 21. A. Sutil (NJE/Spyker F1) 1:38.668 22. S. Yamamoto (JAP/Spyker F1) 1:39.336 Iako je u drugom kvalifikacijskom krugu kimi imao pola sekunde bolje vrijeme nego ostali u trećem nije uspio :( |
Hamilton najbrzi taman kad treba. :D
|
Mali seronja (zezancija) bude osvojil naslova.
|
Ma sutra nek si i Kimi uzme pobjedu ko utjehu a nek Lewis bude drugi ma moze i treci sam ispred Alonsa i neka osvoji i osigura naslov na jos jednoj stazi koju vozi prvi put u zivotu.
Ajmo LEWIS!!!! |
Nece to ic. Lewis sutra po pobjedu ide :D Nista Kimi, nista Alonso. :p
|
Nadam se monsunu u doslovnom smislu riječi, pa ćemo vidjet tko će pobjedit. 99.99% je lewis prvak, ali ništa još nije gotovo, možda bude kao prošlu utrku samo u zamjenjenim ulogama...
|
heh pa odvozio je Lewis Japan po kisi jako dobro tako da i ovdje ima fino pole i cistu stazu ispred sebe pa i ako bude kise trebao bi proci oke,,, a ostali mogu samo laganini kruziti iza njega i potvrditi svoje sadasnje pozicije,,,,,, heh Kimi bi cak mogao jedno mjesto gore tako da se Alonso totalno "osramoti" :D
|
Citiraj:
Evo kako se ponasa dvostruki svijetski prvak kada izgubi utrku za naslov zbog svoje vozacke greske. Jel se netko sijeca Schumija prosle sezone kada je izgubio naslov zbog tehnickog kvara.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Alonso je definitivno pretjerao. Sad nema teorije da ce nakon ovog ostat u McLarenu. Jasno je, negdje ce ic. Sada kao da hoce da isprovocira McLarenovo vodstvo da ga pusti posto-poto, da ne kazem otjera.
|
heh odlican vozac ali ovo ponasanje je bas bezvezeno mislim ono stvarno,,,, da i ovi prijasnji prvaci su imali svojih musica ali bar nisu srali da im momcad radi za drugog vozaca vise nego za njega samog ili sto je srao za renault da idu na ruku ferariju, i sad jos ovo sto za Lewisa sere,,,, ma uzhas od covjeka
|
Kako je Hamilton bezveze izletio ,bas steta ali barem mi je konjic sada u igri.Iduca utrka ce biti paprena ( osim ako se jos nekaj nedogodi )
|
Ma nije konjic u igri nego opet voda ide na mlin onom placljivom kekecu. Jos ce pobijediti danas
EDIT: Evo pocinje stizati Alonso Raikkonena, a Massa je poceo zaostajati |
1) Räikkönen
2) Alonso 3) Masa Zaboravio da tu slikice nerade |
odlicna utrka i za razliku od Japana ovdje se sve vidjelo kamera nista nije propustila :D
stvarno steta za Lewisa i sto se tice tog njegovog problema s gumama i blesavih komentara u studio F1 kao da je kimi skidao ta vremena i presao Lewisa jer su njemu "uvjeti na stazi" postali teski a ne da su mu gume bile problem je stvarno bezveze (ono super bi ovaj nakon savrsene voznje odjednom tako drasticno usporio i gubio kontrolu nad bolidom i onda jos samo tako pustio Kimija da mu gume nisu totalno krepale) Alonso..... a lik stvarno ima vise srece nego pameti heh i sad opet steta za Kubicu :( i odlican posao za toro roso __________________________________________________________ Brazil mislim da ce Lewis full pametno odvoziti i cuvati se svake gluposti na stazi, fino samo potrebne bodove pokupiti i uzhifancija. Alonso ima neke jako slabe sanse da uhvati ta 4 boda dok Kimi bas nikakave (osim ako utrka ne bude kao danas :D) anyway svakako bi bilo najc da Kimi prede Alonsa pa da placljivko ostane i bez 2. mjesta |
Citiraj:
|
Hamilton je biser:goood:, imao je naslov u ruci,a sad je sve otvoreno. Dobro da je tako. Ocito se englezi znaju dofurat u box...kao Coulthard '95.u Adelaidu:D
|
Bogme je biser al mi drago kaj se ni izvukel jer sam je kriv dosta je bilo ono kad su ga s traktorom vukli u Nirburgringu. Inace nisam protiv njega ali mi McLaren ide lagano na jetra. Mali Kovalinen bude pravi vozac jednog dana. Ko zna kakva di bu ko zavrsil u sljedecoj sezoni?
|
U koliko je repriza, nisam je jutros probudio. :o
|
Vettel:goood:
Mislim da će se danas u Toro Rossu ponapijat ko prasci-četvrto i šesto mjesto bogte...ovo im je debelo spasilo sezonu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:29. |