![]() |
znači da ju bilo koja konfa može vrtit
|
Citiraj:
|
Ajmo ljudi komentirajte...ja cu sutra oko 17 h hehe :chears:
|
vjerojatno ću je dobit u subotu al neću ju ni instalirat dok škola ne završi, a kad završi...:D
a dobro možda ju i instaliram u subotu i prođem "koju" misiju:fiju: |
Citiraj:
pas mater!!! ljubomora :( |
sry frende, ja sam mislio na instalaciju . . . ;-)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
uzmi si hd 3850 agp i moći ćeš igrati bez problema..
|
Citiraj:
prepredobro:chears: |
Ja ju dobivam sutra oko 18sati javim dojmove :)
|
Uzeo sam danas jos 2GB rama samo zbog gta4, nadam se da je to i zasluzila.
|
kent fakin' bilivit da je ovako realistično i dobro napravljena :|
vaj bože vaj sada pišem kolokvije :( |
tko god skine a ima ATI 4870x2 nek javi kako mu igra radi!!!! i ako ima org neka mi kaze kakv je MP
|
Citiraj:
|
Citiraj:
low medieum s tim.pa još si i dobar.a procesor i ostale komponente |
Po ovom što sam dosad čitao očekivao sam da će biti brutalni zahtjevi, odem iz čiste radoznalosti pogledat na onaj yougamers da mi provjeri stanje i očekivao da ću bit negdje između medium i high kad ono na negdje 12k bodova po tome. Bit će uskoro neprospavanih noći
|
Citiraj:
|
Pa kak da to znamo kad jos nitko nije zaigrao :D
|
Citiraj:
a ja 11700.pa po kojoj to logici sad ide |
Citiraj:
Ljudima sa quadovima i gtx280 steka na medium. :kafa: Taj port od igre nema veze sa mozgom, totalno razocarenje :nono: Eo ja citam ovo cjeli dan, ko i neki ovdje, i nemogu doci k sebi :hitthewal: http://www.gtaforums.com/ |
Evo, ekipa igra vec masovno igru i to krekanu verziju. Toliko o bigger then life zastiti :D
A sto se tice kupovine. Dok god igra bude koristila SecuROM , nece vidjeti ni lipe od mene. Kada se pogleda sa druge strane. Skidanje igre mi cini isto onoliko legalno koliko je njihovo stavljanje spyware govna po tudjim racunalima. EDIT: Bas sam naletio na dobar post na jednom forumu. :) "How could Obama let this happen?" Citiraj:
|
|
Citiraj:
@moree rekao sam low-medium...tj. više low nego medium :) |
Citiraj:
Pic or it didnt happen :fiju: Ovi sta igraju su amerikanci (kojima je release date bija 2.12.) i iz EU koji su dobili igru ranije jer izgleda da su auth serveri isti) Malo infoa svjezeg od R*-a Citiraj:
|
Citiraj:
Da, ljudi igraju, ako mislis da cu ti dati sliku ili ne. Necu. Zasto? Jer je protiv pravila foruma. Sto se tice Amerike, Europe i vremena. A tko kaze koliko je sati kompu? Korisnik! |
lol ma na kakvom kompu, pa SecuROM provjerava vrijeme na serveru od R*-a a ne na tvom kompu.
Mozes poslat sliku na pm, ili na mail ... ali cisto sumnjam da hoces :fiju: |
Citiraj:
Neznam sta u toj igri ima za "next generation of computers" :kafa: Voda u usima :nono: |
Citiraj:
Naravno, prije toga moras `aktivirati` igru. |
Nope, ako nemas pristup internetu mozes aktivirati preko drugog kompa koji ima pristup :D
Neda mi se sada traziti ali cini mi se da je tako nesto. Ista stvar je bila s FC2 nisu ga mogli probiti sve dok nije officialy pusten u prodaju. Ali uglavnom sta nas to zabrinjava kada ionako cemo nabaviti original :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:35. |