![]() |
Citiraj:
|
Evo da dignem temu i da se pokidate malo :D:D:D
Prvi post E6600 se moze meriti sa AMD Athlon X2 6000+,ali pogledaj samo Core2Quad,novi Intel proc. Taj se nemoze meriti ni sa jednim procesorom na svetu Sto se tice igrara,trenutacni bestbuy su Intel Core2Duo E4400 i AMD Athlon X2 5000+,a ako zelite stabilnu konfiguraciju,koja ce raditi noc i dan bez gasenja...to je samo jedan procesor Intel Core2Duo E6600(moze i cela Core2Duo serija,ali...).AMD je dobar samo za igre i nizasta vise...kao i sto je ATi kartica dobra samo za igre I nakon mog smijeha :D još veći... :D:D::D Pa pazite ovako,stari mi poseduje prodavnicu racunala,i imam u uvid svako parce hardvera koje se nadje u njoj.I 5000+ je trenuto AMD bestbuy,bar u Srbiji.Kao drugo,ova dva jezgre kod Core2Quad-a su u leru vecinu svog vremena,ali ipak ima prednosti nad E6600.Kao trece ATi kartice mi znaju zablokirati racunar pri AutoCAD-u,ProEngineeru,MathCadu(da,najprostijem Cad programu),dok sa nvidiom to nije rec Imao sam priliku da isprobam sve procesore koje se mogu naci u poslednjih 5 godina u Srbiji i Intel je naj naj(u to spadaju razna testiranja,benchmarking...drzanje 20-tak dana neprestano upaljen...)ATi kartice znaju da zablokiraju,driveri su losi,pucaju teksture,a vi kvazi-poznavaci hardvera malo prestanite lupati gluposti...jer sve sto cujete o nekom hardveru samo prosledjujete po forumima,a niste imali priliku isprobati stvar I AMD ima Agenu(Barcelona core) kao Quad procesor... Car nema šta, moj tata je jači. :p |
Ajme ne vjerujem...ma neeee :stoopid: koja je to bolest?
|
|
Citiraj:
Citiraj:
http://www.pimall.com/nais/mymini/dea.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
370,84 KN MBO ASUS P5B, i965, DDR2, zvuk, G-LAN, S-ATA, PCI-E, s. 775 777,89 KN Ovo je point :) |
Ma, šta,... pustite lika neka uživa u konvertiranju AM2 CPU-a :D :lol2::lol2:
|
a fak..nisam skuzio :D
nisam ni obratio pozornost na mbo :D |
|
Citiraj:
|
Beze, nema ni podloške za miš a košta ko neki pristojan auto :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
*balkanac mode off* Citiraj:
|
@ Pomo
UKUPNO: 73823kn Znači 10 000 ojra, za to se kupi pošteni rabljeni auto :beer: |
za 10000€ kupiš itekako solidan auto... a bogme i muziku si možeš još kupit :D
|
A vi ne kuzite *balkanac mode off*, dakle Pomo se zeza :D
|
|
Citiraj:
|
baš mi upalo u oko:
http://www.imagesforme.com/images/3662Clipboard01.jpg a čime se i ja bavim,a danas kontrolni..aaaaaaaa |
Dooobra. LOL ko da su se dogovorili.
|
Kolko sam ja shvatio Unfaithful i je Mislavova cura... :stoopid:
|
Citiraj:
|
|
14 godisnji mislav iz osijeka i nepoznato godišnja unfaithul iz sarajeva...
dobro oni to multinacionalno-kilometražno održavaju.. :D |
OMGGGGGGG
Pa jbmu,sad cijeli forum ce znat...aaaaa EDIT: ma sta ustvari,ovi drugi s foruma me nisu ni vidjeli,tak da...:D. Dok ovi svi iz Os-a koji me znaju,to vec su vidjeli,po mom banneru na MSN-u:fiju::fiju::fiju::D |
Prekasno, već cijeli forum zna :)
|
shvatit cemo ovo kao podrsku:D
|
tako je bračo i sestre...ŠIRITE LJUBAV i volite svoje komponente,ovaj ,partnere...:chears::D
|
Ne mogu vjerovat da ljudi postaju samo da kažu da nešto neznaju. WTF???
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:52. |