![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pokusaj editiranja. Editiranje sa linkom: PCEkspert forum IMG kod: http://www.max-save.org/thumbs/935409MBO - dimm.png Tu sve radi... |
Mozda samo sere edit sa starim postovima, provjerite tu mogucnost. Onda bi trebalo rebuildati post content, a to sa ovolikim brojem postova bi bila nocna mora.
Meni edit normalno radi. |
Mislim da nije.
Edit; definitivno nije. Sad sam editirao jedan post iz 2004. |
Treba svesti sve ljude kojima ne radi edit na zajednicki nazivnik. Nesto sto jos Microsoft nije sa Vistom SP1 napravio. :)
Ja nisam jos dobio niti jedan database error od upgrade-a hardware-a znaci to je sredeno. |
Trebate ponovno cenzurirati psovke. Da mi, psovači, u žaru tipkovanja ne izgledamo tako vulgarno, balkanski i prostački.
Osim toga, sve pet. Živjeli! |
pa tek sa cenzurom izgledas prostacki. bez nje se ni casne sestre nece trgnuti na poneki "jebemu", "jebo", "fleks" itd u recenici. s cenzurom s druge strane odmah izgledas kao materijal za ispovijed :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Bran :D
|
Nego je l' meni problem u FF3 b4 ili je to neki novi tweak na Tržnici, kada stavim naslov "K: DDR, PCI-E" dobijem -> "K: Ddr, Pci-e" isto tako sam vidio i na Razerovom oglasu. Naravno ovako izgleda ružnije nego što sam napisao!
|
Nije do tebe, kod nas je TO.
|
Citiraj:
|
Da, da. Samo da se poigramo malo s time.
|
Citiraj:
|
kakav suport? stalno odgovara "bumo ovo", "bumo se pozabavili", "bumo ono"... :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Obavijest oko nedostupnosti foruma
Evo samo da obavijestim one koji prate ovaj thread.
Šuška se da će danas u nekom trenutku izaći nova verzija našeg virtualizacijskog softvera, pa će PCE u nekom trenutku biti nedostupan na kakvih pola sata. Pokušati ćemo to odraditi što brže i u što pogodnije vrijeme, ali kako je vaš omiljeni gnom jako nabrijan na trenutnu (staru) verziju jer mu je popila živce, polomila prste i nekoliko puta bezrazložno srušila servere, upgrade će ići čim izađe. sorry zbog neugodnosti, ali ovo stvarno moramo napraviti ASAP kako ne bi bilo daljnjih rušenja i kaosa sa swapanjem servera. |
upgrade završen
ah fajnali. završen upgrade koji bi konačno mogao značiti 100% stabilnost i dostupnost PCE-a. serveri dišu na 20% resursa koje su do sada koristili i sve mi se čini da su dobri ljudi iz vmware-a nadmašili moja očekivanja. živi bili pa vidjeli.
|
Citiraj:
|
Imam feeling da je brži...
|
Sad kad ste to riješili, možete vratiti one điđe što su bile? :)
|
Citiraj:
Žderonje se još uvijek nadaju da će moći stavljati thumbove svojih omiljenih jela. :zdero: Ili je to još uvijek pitanje nacionalne sigurnosti i velika prijetna predsjedniku SAD-a :wtf2: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
ne možemo vratiti one divne điđe jerbo ne rade u novom firefoxu pa nam stalno stižu žalbe, a i zato kaj masno rade neke upite koje naš firewall ne voli. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:52. |