![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Di ce biti FE modela za uzeti?
|
|
hahaha, rip
|
Ok, nis od tih grafi :lol2::lol2::lol2:
|
Citiraj:
|
Zasto nitko od naših dućana nista ne govori o 3000 seriji ili smo zaostali pa ćemo ih dobit jednog lijepog dana kad poskupe...
|
Citiraj:
|
Pa moraju valjda utopiti prvo seriju 2xxx sakerima neinformiranim. Naravno po bolesnoj cijeni :lol2:
|
Ionako se priča o maloj seriji zbog lošeg yielda, a sad još i to. Pitam se hoće li oni koji grafe žele koristiti za njihovu zamišljenu svrhu uopće uspjeti kupiti ijednu...
Nadam se da će Samsung pokazati da zna nešto i ramp upati to u kratkom roku. |
Citiraj:
|
Molim za minutu šutnje za sve 2080ti ownere, ali i cijelu ovu regiju jer dok ćemo mi dobiti 3xxx seriju cijena će se najvjerovatnije povećati za dobrih 100-200 možda čak i 300e.
Nadajmo se da će nam Futura pripremiti neki dobar deal :fiju: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nop nece, em ce ovih falit em se uvik prica rjesavat ce se za kikiriki, nikad se nisu rjesavali za kikiriki, znam, imam RX460 i pokusavam idalje uhvatiti bolju grafu za kikriki, a idalje imam RX460 :D |
Zavisi što je tebi "kikiriki". Uzeo RX570 prije 1,5 godinu za 800kn i imala je garanciju tada još 2 godine. Meni je to vrlo korektna cijena bila tada. Sada se vjerojatno može naći za cca500kn.
Da li sam trebao čekati 1,5 godinu da uštedim 300kn? Po meni ne. Isto tako, ako bude neki mid range 5600XT ili 2060 u svim varijantama išao za 800kn s garancijom, vjerojatno će me opet svrbiti da kupim. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Dakle 800 Kn za grafičku koja je nova koštala 1500 prije dvije godine(sad 4) nije baš neki kikiriki po meni nego ok cijena. Nisi trebao čekati godinu ipo dana, ne kažem to nego da cijena nije kikiriki. Ja sam se nadao ubost 1070 za 900tinjak kn, a to isto nije kikiriki nakon 4 godine cca 1/3 originalne cijene, isto kao 470/570 što spominješ bile 1500 sad 500, ali sad povodom ovih majnerskih novosti još više sumnjam u takav razvoj situacije |
|
Ovo bi na kraju zbog svih mogućih faktora mogel ispasti popriličan paper-launch. Jebote, kartice još nisu vani, a ovi ih već kupuju na palete, jer im treba za kriptovalute.:)
|
Futura jos nista ne zna..
|
Kao što sam pisao MSRP ćemo vidjeti samo na nvidijinim slajdovima
|
Uvijek je tak za sve (CPU, GPU, RAM, MBO, itd.), ne treba se uopće zamarati s kalkulacijama, samo x10 i to je to za početak.
I još smo mi zadnja rupa na svirali, a ovi malo bolje stojeći imaju problema s lagerom određenih komponenti.
|
Citiraj:
https://www.nvidia.com/de-de/geforce/buy/ U UK cijene iste https://www.nvidia.com/en-gb/geforce/buy/ |
Desetak EU shopova je izbacilo cijene za 3080(nisu svi proizvodaci na listi) tj od 719 eura pa na gore. 3090 ide od1500 eura pa na gore.
|
Sad nisam pametan, dal kupiti odmah ovu 3080 FE... 🤔
Svakako je čeka voda. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ako je stvarno toliko hitno kupit grafu za igre da se ne može čekat mjesec dana da vidimo AMD, pa i planove za Super/TI, onda valjda da, kupi odma :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:18. |