![]() |
Konkurencija izmedju "WarnerMedia" (vlasnika HBO-Go) i "Amazona" ih sprecava u korisnoj suradnji. Cak su na Amazonu u Americi pred par mjeseci ukinuli HBO (ne HBO-Go streaming!) mogucnost pretplate.
Utakmica ce postat jos žesca kad Amazon kupi MGM - kontra Warner Bros-a u vlasnistvu AT&T/WarnerMedia Vidi malo vise o povijesti razlaza iz 6. mjeseca 2020 - ovdje. |
Imam Samung star 8 godina na kojem sam vrtio Plex, HboGo i Netflix. Vidio sam u TehnoMag dućnu firestick 2021 običan na akciji 299kn i naručio ga za Božić od djedice. Prebacio sam sve na njega prije 3 dana i doda još jedan IPTV. Nemogu vjerovat koliko uređaj dobro radi s obizorm na specifikacije, jednostavno guta sve živo bez trunkicu trzanja, čak i taj IPTV koji šogi vrtio na nekom kineskom Android boxu s 2gb rama i stalno mu stekao. Preporučio bih ga svakome. Sljedeće godine uzimam novu telku (planirao sam već ove ali se selimo sljedeće pa se strpim) i onda ću sigurno kupovati 4K verziju. Možda bi čak i sad kupio ako bude neka akcija iz DE, pa ako neko želi podjelit troškove neka se slobodno javi.
|
Isprika ako je pitanje već postavljeno.
Može li se na firestick instalirati Play Store? Pretpostavljam da ne? Možeš samo stavit APK-ove željenih aplikacija? |
Citiraj:
|
Izašla li je neka nova aplikacija za matori Fire Stick TV? Gen 2
|
Pozdrav svima, pošto vidim da je stick na akciji uzeo bih 4K max model, pa ako još netko želi naručivati da podjelimo troškove mailboxde usluge neka mi se javi na PP.
|
Vidim da je izašao HBO GO (Europe) - Android TV 5.15.247
Ako neko može ili zna ili ima patchovanu verziju za niži Android, neka javi odakle može da se skine. |
Probaj ovu i javi radi li.
|
Hvala ali nope....
Isto sranje. Playback Error Occurred 5.1... Nemam pojma da li ima veze što imam HBO preko Telenora, ne plaćam ga ovako regularno. |
Postoji li EON TV aplikacija za Fire Stick?
Pokušao sam ga pronaći preko appstorea. Pronalazi ga kao pojam u searchu ali ne pronalazi aplikaciju. Pokušao sam i sideloadati s moba, ali ne funkcionira. |
Probao si neki od ova dva apk-a? Ovo je malo stariji post. Samo trebas odabrati ispravan apk koji nudi aktivaciju:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3534131 Meni je radilo, samo se ne sjecam koji tocno apk sam koristio - ako zanemarimo razliku u verziji, apk-ovi nisu isti. Jedan je za tv, drugi za mob ili tako nekako. |
Za AFS ide smart tv verzija, ne moze ona za mobitele . Mislim da je ova poslednja koja se moze naci na netu
https://apkplz.net/app/com.ug.eon.android.tv |
jel imao tko slučaj da daljanski krepa
fire 3rd gen, lite verzija preko daljanca tv-a uređaj radi, hdmi cec ali daljanac mrtav, u sustavu samo piše offline reset ne radi, nove baterije jedino nisam kod frenda probao gledat kamerom, dal ledica blinka ali ponovno uparivanje ne radi, držiš home 10-20sec , ali ledica se ne pali za sync |
Meni je odapeo wifi/bt cip na firesticku.
Cijelo vrijeme sam mislio da me daljinac zeza pa sam i njega isao raskopavat, dok nisam shvatio da me ovo drugo zeza. Na kraju sam nabavio google chromecast with tv s kojim sam zadovoljan. Danas pokusao iskopat firestickov daljinac, al nemam pojma gdje sam ga stavio. Moze se uparit s chromecastom pa sam ga za to htio iskoristit. |
wifi na ovome i dalje radi
idem danas na lokaciju, pa ču vidjet uživo, javim .. možda kakav reset pomogne |
daljanski RIP
drugi sam normalno spojio na fire, i vozi dalje e sad, šta pokušat sa ovim ? 3rd gen, version 7 ima power i volume +/- očito nešto na pločici otišlo, ili se ne zamarat i naručit desetak drugih ? exit našao na youtube kako rastavit, ona 2 šarafa nebi nikad našao :D i vragec proradi .. negdje kontakti se sjebali na pločici očito .. al sad radi sastavljen i još radi |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Moze link? Moj prestao raditi nakon par dana koristenja. Sinu pao sa stola. A stari daljinski pao mali milijun puta i nakon 3 godine radi besprijekorno! Sent from my iPhone using Tapatalk |
Stari daljinski (bez decidiranih gumbića) je zakon. Pao bar desetak puta i radi kao singerica sa originalnim baterijama.
|
daljanski rastavljanje
Evo ti link, mada uzmi ispitivač i probaj malo pločice povuč amo tamo Nekako sam mišljenja da je tu bio kod mene problem. |
Nabavio novi 4K MAX i u odnosu na stari 4K puno brže otvara aplikacije. Ostalo je manje više isto jedino mi na ovom novom daljincu s dodatnim tipkama ''škripi'' poklopac baterije dok ga koristim koji očito nije dobro fiksiran. Na starom 4K nije bilo tih problema. Valjda neće daljinac brzo krepati.
|
To skripanje je meni na starom 4k bilo skroz random. Prvi stick - skripanje pocelo nakon kratkog vremena. Drugi stick - skripao otpocetka. Treci stick - u 3 dana koristenja nisam primjetio skripanje.
Rjesenje je uvijek bilo ubaciti komadic papira ispod poklopca baterije, nesto sto ce malo "nategnuti" plastiku poklopca u zatvorenom polozaju i sprijeciti savijanje/pomicanje kopci. |
Citiraj:
Pa nije li za uparivanje tipka setings ...(ona sa 3 crte) ? |
Citiraj:
|
e jebiga, vidi se da ste amateri po pitanju firea i nikad niste uparivali extra daljanski na fire
imate ispod plastike, plava ledica .. jako lijepo se vidi kad blinka prilikom uparivanja |
Citiraj:
normalni fire pa naviše tj 4k i 4k max ti imaju i IR led u sebi za power i volume pa sam putem toga provjerio dal je živ daljanac ili full mrtav a lite vidiš preko uparivanja i plave ledice, oče neče |
Citiraj:
|
Rastavio daljinski - sve je u redu. Malo proguglao i naisao na isti problem kod vise ljudi. Nekom liku brzo “trosio” bateriju, a kad bi je izvadio i testirao bila bi na 95%. I tako sa svim novim baterijama.
I ucinim sta i on: javim se na Amazonov Live chat (customer service), objasnim problem, objasne mi kako cu resetirat daljinski (sto sam vec prije ucinio 7-8 puta), i na kraju mi posalju novi daljinski. Jedini trosak ce mi biti mailbox.de. Sent from my iPhone using Tapatalk |
dobro znat i to
ja sam i drugi daljanac "oživio" a da doslovno nisam bas siguran kako, osim da sam ga rastavio, popigao +/- i vratio sve na svoje mjesto i gle vrageca , radi |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:23. |