![]() |
|
jupi costume quest 2, jedinica mi je bila fora (čak mi je i avatar iz te igre :)).
pa se baš veselim odigrati i dvojku. EDIT: vidim da je i haloween sale gore, a imam još 2 kupona od 10€ koji uskoro ističu, jedino neznam kaj kupiti. Metro je fakat nisko s kuponom ( standard 6€, gold 16€, ili ako oba kupona iskoristim za standard + expansion pass 11€) neznam samo jel se isplati gold? Hades je s kuponom 6,79€ Dead cells je s kuponom 5€ |
Baš uzeo Metro Exodus za 5.99€ kad primjenim kupon od 10€, taman sam čekao kraj 10 mjeseca da vidim na što ću iskoristiti kupon (vrijedi do 01.11). Planirao sam kupon iskoristiti na Inside, no sad vidio da je i on 5€ i kusur pa sam uzeo i njega. :D
|
Ja sam uzeo civ 6 rise and fall, 5 eura s kuponima, top :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Imam Civ6 na steam, ali nemam zadnju ekspanziju pa me zanima. |
Citiraj:
Vrijedna je igra. |
Ma imam taj, na steam sam uzeo Civ VI s R&F. Fali mi samo ova nakon te, Gathering storm, a na Epic imam onaj bon od 10€ pa sam ga mislio iskoristiti.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Možda ubodem i Gathering Storm za 10 s drugim kuponom |
|
|
|
Je*ale ih zabe :D
|
Citiraj:
|
Jel imao netko problema sa pokretanjem njihovog Launchera? Stalno mi javlja grešku 0xc000007b Windows error. I samo kod njihovog programa. Solucija nekakva?
|
Probaj reinstall.
|
Ima li netko da je kupovao RDR2 preko moldavskog ili gruzijskog accounta????
Igra je instalirana ali ako je pokrenem vodi me u trgovinu....Kad odem na payment history nema više zapisa da je igra kupljena.... :wtf2: |
Imam Moldova već godinu, radi.
Moraš se regati i na rockastar, tj povezat račune |
Ma nije to...Igru sam već prešao....Ustvari htio sam je deinstalirat pa sam to primjetio...Mislio sam da je možda Epic počeo kontrolirat kupovanje preko VPN-a.....
|
free The Textorcist: The Story of Ray Bibbia
iduci tjedan Elite dangerous |
|
Citiraj:
U librariju je, pa ću vidjeti |
Uhh, stara, prva Elita, na ZX Spectrumu. Igrao danima, tjednima, mjesecima... snimao pozicije na barem dvije kasete. Nevjerojatno koliko je stalo u 48kB minus 6kB za video memoriju i vrtilo se na Z80, 3,5MHz koji je radio sve i zvuk i grafiku. Mislim da je bilo 9 galaksija, u svakoj stotine ili tisuce suncevih sustava, orbitalna stanica oko planete u koju je btw, bilo zajebano sletit. Pa trgovanje, napucavanje u vektorskoj grafici, skupljanje ostataka, ako se pobijedi... Masterpiece :)
|
I ja imam takva sjećanja, samo sa C64...
Instalirati ću je svakako i isprobati. |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
valjda jedina free igra na epicu koju necu dodati. na steamu je bilo nekoliko |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:26. |