![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
možda ima nekakav updejt + patch ? |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Dok ne uhvatim vremena i ne riješim ovo nema mi prelaska na Mankind Divided. |
Quake i vjerovatno Quake II bit će free to claim tokom Quakecon-a (7.8 - 9.8)
https://www.reddit.com/r/FreeGameFin...ll_be_free_to/ Citiraj:
Citiraj:
"You guys better donate 10k so I can get my free game." :D Na linku je i popis ostalih besplatnih stvari (većinom skinovi - DOOM Eternal, Quake Champions...). |
4 Player CoOp/Couch igre
Prika i ja sa boljim polovicama znamo zaigrat coop igre ovako kad se skupimo, couch joystick support i sl. Pa me zanima jeli ima sta da smo propustili.
Odigrali smo: Overcocked Overcocked 2 - kuvanje, jedna od najboljih couch coop igara HellDivers - odlicna from top pucacina Lovers in dangerous spacetime - shema platformer Genital Jousting - 18+ :D Crash racing na emulatoru - dobri stari crash Trackmania - standard trke Pa me zanimaju preporuke za jos ovakvih igara za 4 osobe, znaci ili splitscreen ili from top bilo je jos igara ali se nemogu sjetit sto sve. Naravno PES i NBA zene ne zanima ali su dobro dosle i te preporuke :D |
Ovako na prvu što se sjećam isprobaj Castle Crashers, Magicka, Crawl, Lovers In A Dangerous Spacetime, Spelunky, Tiny Brains, Full Metal Furies. :chears:
Možda Trine i Rampage Knights za troje da se jedno može odmoriti :lol2: |
fall guys!
|
Potrebno se ulogirati danas u Bethesda launcher i pojaviti će se za tamo za par dana kao i Quake II (Quake jedinica se pojavila odmah prvi dan, ostale treba čekati). https://www.reddit.com/r/GameDeals/c...e_bethesdanet/ |
Project64 emulator i nintendo64 igre, npr:
Mario karting Goldeneye |
Tools up! i Moving out su slicne Overcooked-u mogle bi vam se svidit..
|
Super mario 3D world, nema bolje
|
Broforce
Don't Starve Together Crawl Keep Talking and Nobody Explodes |
Heave Ho
Nešto najzabavnije što sam igrao u coop-u. |
Marooners - Ako si igrao Crash bash davno na plejki, to je skoro pa isto, znači hrpa mini igara i svatko za sebe se bori.
Mount your friends - fora igra gdje je svaka ruka/noga jedna tipka i razni su ciljevi dok se penjete jedni po drugima Guns, gore & canolli 1 i 2 - ja prešao s jednim frendom ali podržava do 4 local. uglavnom side scrolling shooter mafija sa zombijima itd. smiješno zabavno i kratko Headsnatchers - bila je nedavno free na steamu - slično marooners |
Uf, hit nisam zna da ih je toliko ima ih par sta mi se cine bas ekstra
Tiny Brains, Magicka, Tools up! i Moving out, Fall guys, Keep Talking and Nobody Explodes,Heave Ho,Marooners bome ce se imat sta igrat ove zime :) |
Mi smo baš jučer probali Fall Guys i nije nam sjeo kao neka coop igra. Nemaš uopće dojam da igraš s ekipom, jer je svatko za sebe. Ovako za solo igranje je ok, ali za coop nije nešto. Svi redom smo refund zatražili :D
Ovaj tjedan uzimamo Pummel Party da isprobamo. Čini se super zabavno i svaka 3 mjeseca dođe updejt s novim sadržajem, a u skorije vrijeme će ubaciti i support za Steam Workshop. |
https://www.jackboxgames.com/party-pack/
Odlična zajebancija, u paketima su po par mini igara, neke su glupe ali neke su za krepat od smijeha i zanimljive. Koncept - uzmeš mobitel u ruke, otvoriš browser, otvoriš stranicu, upišeš kod i spojiš se na igru. |
That's you!
|
https://www.reddit.com/r/GameDeals/c...anet/?sort=new |
|
Sjeo mi je i Quake 3 na account, pa tko nije neka se ulogira na bethesdin launcher.
|
moze preporuka par igrica slicnih tomb rideru, assasins creed, takav tip igara
Treba mi za pomorca jednog da ima zanimaciju na brodu pa čim više to bolje :D :fala: |
A za koju platformu?
|
za pc! ima laptop (i7+gtx 970) koji tegli sa sobom
|
MIRROR'S EDGE™
Igra je iz 2008. Radi li ona danas na Win10? Vidim je na Steamu na popustu... Ima li je netko instaliranu? Na Steam forumu kaže njih 5-6 da radi uredno na Win10 |
IndieGala nema svoju temu pa stavljam ovdje:
Ubersoldier II free Potrebno se registrirati i dodati u library. Na Steamu je 10€. Review |
Ima li igdje topik za preporuku kontrolera za PC?
|
|
Zahvaljujem kolega.
Btw M$ kupio Bethesdu damnnnnn |
WAT?
Što su točno kupili? Cijeli ZeniMax? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:28. |