![]() |
Citiraj:
Razbio bi tog xiomija u citre da sam na tvojem mjestu. Poslano sa Zuk Z1. |
Citiraj:
prijavi se sa svojim računom, ne radi sync i otključaj kad otključaš, ne zaboravi izbrisati taj uređaj sa svojeg mi računa |
Citiraj:
Tko hoće jamstvo nek kupuje u našim trgovinama, ili barem inozemnim ali provjerenim. Ovo sve drugo je rizik i to svatko treba biti svjestan. |
Citiraj:
Već si do sada dovoljno puta rekao svoja mišljena o kupovini izvan trusted zone tako da je sve dalje od tebe višak i obični spam. I da se nadovežem, jedan kolega s našeg foruma je započeo reklamacijski proces s grossoshopom, trenutno su u komunikaciji i kad on kaže svoje finalsno iskustvo imat ćemo neki orjentiram. A do tada mislim da su ova babska gatanja i nagadjanja suvišna. |
Citiraj:
|
smijali ste se nama koji smo kupili na Alliju...a oni stvarno uvažavaju reklamacije..istina čeka se na novi mob al jebiga...cijenom su daleko najpovoljniji...a one fore kupi u HR pa imaš našu garanciju..Je da, ali onda je mob skupljo 700-1500 kn ovisno o modelu...pa za te pare i popravljam i sam ako moram...samo ako moram...
|
Je tako je...racunat da nema gare i to je to... Trgovci su vise manje svi isti... Kad je neka frka onda ih bas tesko dobiti..
Btw i ja uzeo Mi4 sa Xiaomiforsale:( pa mogu zaboravit Eu garu:) Sent from my X600 using Tapatalk |
Citiraj:
http://www.bug.hr/forum/topic/mobite...=asc&view=flat Dalje u nastavku se može pročitati kako se uključio dotični sasha u cijeli proces pa je sve ubrzano i ide lakše. A sad kad se on povlači onda ću te pitati kako ide proces reklamacije s talijanima. Citiraj:
|
A opet s druge strane nek se neko javi kome mob nije frknuo na pod ili sl...
Sent from my X600 using Tapatalk |
@panasonic
Poanta je da si do sada 100 puta kenjkao i stvarno ne vidim čemu ali bač čemu je svaki tvoj post ponavljanje već onoga što si rekao. Svatko imao neosporivo pravo izjasniti se...ti si to uradio dovoljno puta i nema problema s tim...ali sada se samo ponavljaš i ponavljaš...bolesno... |
Problem sa reklamacijom Xiaomi uređaja preko xiaomiforsale i preko grossoshopa nisam ama baš ni jednom spomenuo pa nisam to mogao ni ponoviti jer je ovo sve novo i jer smo sad tek saznali da postoji problem s tim reklamacijama.
Tako da mi nije jasno gdje ti to vidiš "moje ponavljanje"? Molim te da mi se više ne javljaš, stvarno me ne zanima što imaš za reći niti me zanima tvoje mišljenje, hvala. |
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Ima li netko iskustva sa minideal.net EU warehouse? Jel to sigurno da se ne placa PDV?
|
Citiraj:
@panasonic Primjećen si, prihvaćen, viđen, hvala na informacijama i tvojim nepostojećim iskustvima po tom pitanju, po već 100ti put. :D Ako si u zagrebu, idemo lipo na pivu, pa možemo o tome nadugo i naširoko, očito ti treba. :) |
Citiraj:
|
Preko topone shopa sam narucio xiaomi redmi 4 pro. Prije par mjeseci sam zeni narucio redmi 3 i prezadovoljan sam mobitelom. Kako je u meduvremenu izasao redmi 4 odlucio sam se za njega jer sam mislio da je noviji i ima bolje preformanse nego redmi 3s. Medutim sad citam na bug forumu da ga ljudi jos slabo kupuju jer nema global rom ni ota update. Ima neki multilanguage rom. Sto to sad znaci da taj firmware nece biti dobar? Da ga je moguce kasnije flashati bez da se gube podaci?
|
|
imam xiaomi mi3 već više od dvije godine, i zadovoljan sam sa mobitelom.
Sad bih i ženi uzeo jednog i dvoumim se između svih modela xiaomia :D. Ženi je najbitniji fotić, i ne znam koliko je tu isplativo ići na npr. mi5 naspram mi4. Kaj preporučate? Kupovina od bilo gdje, imam dosta iskustva s narudžbama izvana. Neki budžet bi bio do 1500kn, može se protegnuti i malo više ako je dobra ponuda za neki od modela. |
Citiraj:
Mobitel dosao i pise da ima MIUI 8.0 global stable. |
Mi 5C bi trebao biti na tržištu za 7 dana
http://www.androidpure.com/xiaomi-mi...ember-6-china/ |
U sms porukama se moze pisati samo u portrait modu. Da li se moze namjestiti da kad se okrene prijede u landscape mode?
|
Citiraj:
|
Jel ima netko Redmi 4? I postoji li razlika između R4 i R4 Prime osim u RAM-u?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
https://xiaomi.eu/community/threads/...for-sms.18790/ Tu sam nasao kako se to moze srediti samo mi se prekomplicirano cini. |
Citiraj:
|
Ja imam redmi 4 pro
|
Jel kamera na r4 pro IŠTA bolja od r3s/r3?
Evo jedne "umjetničke" za usporedbu. http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...f1b9c71345.jpg Ništa dirano, samo okinut flash u polu mraku. All in all, kao da imam posla sa no-name kinezom što se kamere tiče. Netko bi pomislio da sam uključila sepia filter. Sent from my Redmi 3S |
2 privitaka
Molim pomoć.. imam neki vendor ROM stavile miui 7.9.0.0.0 instaliran od strane minideal-a.
Skinuo sam sa xiaomi.eu miui 8 stavile i prebacio na mob. Nakon što preko miui update aplikacije odaberemo ROM sa interne memorije mobitela pojavi mi se ovakav zaslon i mob se restart. Počne nešto instalirati, za 10tak sekundi s crta ispuni do kraja i pojavi mi se MI logo te se mobitel upali kao da nisam ništa napravio. Druga slika je ROM koji imam instaliran. Jel to znači da ga ne mogu na taj način updateat ili? |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:50. |