![]() |
Prije par minuta posla mail i odma dobija potvrdu.
A prije po ure posla i fax za svaki slučaj. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
doli samo napisa broj pošiljke Fax posla ali ova u pošti nešto promrmljala jeli poslan ili nije pa san zato posla i mail adresa ona tvoja ista |
Citiraj:
Baš su krajnje neodgovorni, ak im se neda pdv naplatiti nema problema samo nek pošalju paket bez :D:D Ajd sad sam napokon dobio potvrdu :). Sad sam miran, nije mi problem ni bio pričekati koji dan, samo da ne ispadne da nisam poslao :). |
Ma ja bi još jednom posla mali, zlu ne tribalo
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Tesko u ponedjeljak. Srijeda, tipujem na nju
|
Odlično, platiš pivu ako mu dođe u ponedjeljak, a ja ako dođe u srijedu. :D
|
hehe ok dogovoreno, javim ovdje kad mi dodje :lol2:
Ipak me ne mrze :D Zadnji status: 29.11.2013. 5:35:47 CROATIA 42910 Varazdin PPD Receive item at delivery office (Inb) |
Što mu ovo dođe
"Receive item at office of exchange (inb)_izvan vreće" |
Citiraj:
Citiraj:
I da više nije u vreći :D:D |
Evo stigao i meni GT99 sa Bang-a, naručen 11.11. Bez PDV-a :)
|
Druže brko uzela ti ipak pošta pivu na kraju :D. Danas mi je stigao cubot one i zasad sam jako zadovoljan. Osim sto mi navigon ne radi al ok:goood: Sa Gps-om trenutno nemam nikakvih problema, nasao me čak i u pravoj ulici,pogodio točno zgradu :).
|
Citiraj:
|
hehe :). Nego ovo za navigon, negdje sam načuo da on ne radi sa dual mobovima? jel to istina, pa da krenem tražiti novu navigaciju? Nekak sam se navikao na navigon
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Stavi iGO. On ne traži nikakvu konekciju na net nakon instalacije.
|
Citiraj:
|
10712 Zagreb PKP Receive item at delivery office (Inb 3.12.2013. 14:19:02
Jel bi to bi trebalo značiti da je sutra kod mene? |
Da...
|
Citiraj:
|
30. dan od slanja mobitela (A850) iz Singapura, 36. od slanja iz Shenzena i 38. od kupovine na Minidealu - stanje i dalje nepromijenjeno.. Još 2 dana i dižem dispute, očito je da paket neće ni doći..
|
Digni svakako dispute za koji dan, ali ne znači da paket neće doći. Ja baš prekjučer dignuo dispute za nešto drugo (44. dan) i paket stiže jučer, moguće da su već poprilične gužve...
|
Citiraj:
|
Samo da podijelim jedno loše iskustvo sa Focalprice i našom carinom.
Haier naručen i plaćen 9.10., 10.10. stoji poslano, ali zapravo je krenuo tek 16.10. 8.11. - Stockholm 9.11. - u Hrvatskoj 11.11. - na carini i traže račun 13.11. - poslan račun mailom i primljen automatski odgovor Na 43. dan podižem dispute na paypalu (za svaki slučaj) i zovem Branimirovu da provjere gdje je zapelo - kažu da je sve zaprimljeno i da sad samo treba čekati da ocarine. I danas zvao drugi put jer je prošlo 15 radnih dana od kad sam poslao račun i kažu opet isto. Nadam se da će mob doći do 11.12. (2 mjeseca od narudžbe) jer tad mi istječe rok da dispute dignem na claim. Mislim da neću više naručivat Kineze, svi ovi do sad naručeni su bili za frendove, da je za mene nije problem, ali da čovjek čeka na mob 2 mj. je ipak previše. |
A bokte, kaj je tim našim karinicima??? Pa već su ga 100 puta mogli ocarinit. Ma najbolje da se odšećeš do njih...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:43. |