![]() |
Citiraj:
|
Možda je tu bolje nek u drugu temu, ugl. Ivanković više nije trener Dinma :D
|
Citiraj:
ivanković je dobio otkaz valjda da se što bolje pripremi kad na proljeće opet preuzme dinamo. |
ahhah jebote ne znam dal da se smijem il da placem... nemrem vjerovat kaj se dogadja.
|
Citiraj:
ali i milan je u istoj hrpi, ozlijeda k'o u priči + loši rezultati pa u prošlom kolu su jedva izvukli X protiv jadnog Ajaxa jer im je sudac malo pripomogel i taj milan da dobije Barcu :roller: |
Citiraj:
|
Boateng u prvoj postavi protiv Čelskog :goood: :goood:
ajmo Šalke / BVB :goood: |
Evo fernande. :D Vodi chelsea. :)
Evo i robinja. Pa se ti igraj. :p |
:D.
|
Evo i Milana. Robinho.
|
Milan je Milan,Kaka je doma:)
|
A evo i dortmunda.
|
dobar pocetak veceri, BVB i milan vode :D
|
ima netko link za posten stream,milan-barca po mogućnosti preko sopcasta?
Meni se moj srusio i sad neće ni jedan drugi :) |
Citiraj:
|
Stalno je "conecting" i onda izbaci "can not recive data"
|
Evo i mesija. Oba gola iz prtljanja. :)
|
Ispusti mi Milan vodstvo dok ja slozim stream, Channel - 143532 mi i dalje ne šljaka :)
EDIT: evo proradio |
Citiraj:
EDIT: sad je počeo pomalo štucat |
sad kak gledam ovaj Čelski pol vure, moram reć da je ovaj Murinjo odvratan
bože dragi, čovjek na raspolaganju ima jednu od najofenzivnijih ekipa u europi (ako ne i najofenzivniju - Mata, Hazard, Oscar, Schürrle, De Bruyne, Willian, van Ginkel), a on igra bunkericu i na prekide stari moj... EDIT: a i sudačke odluke, jedna ruka taman van 16 metara, prekršaj unutar 16 metara, ništa... |
A što bi onda rekao za Arsenal: Wilshere, Ozil, Carzola, Arteta, Rosicky.
|
Zato ja ne gledam chelsea. :D
Ovaj nejmar je fakat los. Ne znam kaj radi u barci. |
Citiraj:
ali svakak bih rekel da ako već navodimo mlade ofenzivne talente svjetske klase da se baš sad Arteta, Rosicky i Cazorla nemru uspoređivati sa igračima tipa Hazard, Oscar, Mata itd. |
Evo gaaaa, Giroud za 1:1. Visio je gol već neko vrijeme u zraku :)
|
Citiraj:
Carzola (28), Ozil, Wilshere. Mogu se uspoređivat s ekipom iz Ćelzija. |
Citiraj:
oni još koliko toliko jesu kvaliteta kao čelskijev vezni red, ali ostatak navedene ekipe baš i ne, a bogami ni Cazorla se nemre uspoređivati sa tom ekipom |
Nije sve u sirovoj kvaliteti. :) Stvar je i u odnosima, igra li se sa srcem itd... Ali to je vec filozofija. :)
joj bravo robinjo. Da je ovo uslo. Fernanda drugi gol. Ohoho :D |
Arsenal dobio gol na svoj recept, iz brz kontre. Teško da će se vratiti iz ovog. Vrijedi pogledati akciju.
|
Chelsea dobio u gostima...ma hajde. :p Iznenadenje totalno. :)
|
Ova grupa F se ipak ispostavila kao najzanimljivija :D
1. Dortmund 6 2. Arsenal 6 3. Napoli 6 4. Marseille 0 makar dortmund je tu najviše u plusu, jer imaju još samo jedno gostovanje u iduće 3 tekme i to baš u francuskoj i protiv napolitanaca i protiv Arsenala igraju doma :) |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:22. |