![]() |
Citiraj:
Nista sad cekam neki leak kako bi se jos potvrdilo jel port valja ili ne posto mi je to jos jedina zapreka pri kupovini. Iako imam dobar komp i preporucene zahtjeve jedem za dorucak,rucak i veceru ipak im necu dati pare na sljepo. |
Evo i sa GMG-a su poceli slat keyeve za preoad.
|
Skidrow navodno ima leak. Isprobajte prije kupnje. Navodno i nije sve baš idealno.
|
jel netko kupio sa BASE HOST i da mu je key stigao za preload?
|
Ne znam na koju foru skidrow ima sve, kad se uvijek kod preloada izmjenjuju neke stvari da nebi došlo do takvih problema.
Inače skida se na Steamu :D http://i.imgur.com/PuzpIXR.png |
Bome i meni :D neka smo mi sretni kao mala djeca, ionako ćemo igrati tek za tjedan dana :D :D
|
Ekipica koja je onda najpouzdanija i najjeftinija stranica za uzeti key za steam? Može preporuke? Koliko vidim po komentarima nešto zajebavaju na ovoj stranici Nuuvem tako da ne bih baš tamo uzeo...
|
Eto, a samo 210kn :)
|
Ja ću isto pričekati, možda mjesec-dva.. Jer ako sam ovoliko čekao, mogu još. A ionako ima još nekih igrica koje pikiram i koje zaslužuju da ih se kupi.
|
Citiraj:
|
slijedeći koji samo i spomene nešto od nedozvoljenih riječi, ide na hlađenje.
|
Jer kada radiš preload na Steamu ti skine te fileove i onda kada igra baš izađe ti iz njih raspakira igru uz nove fileove. Dakle nije kao inače kada instaliravaš igru koja je releasana, da ti direktno skida fileve, stavi u steamapps ili gdje god već i nakon toga da samo pokreneš. Kod preloada radi duplo.
Citat s jednog foruma: Citiraj:
|
Budem onda sačekao, par dana više mi niš ne znači kad se več tolko čeka. bitno da je do idućeg vikenda tu :D
|
Evo ga,graficke postavke i postavke za raw mouse input :D
http://www.pcgamer.com/gta-5-pc-grap...tions-in-full/ I jos malo SS-ova http://www.pcgamer.com/gta-5-pc-scre...ars-and-cacti/ |
Mali buraz mi ima r7 250 2gb ddr5, x4 740 , 4gb ddr3 1600 mhz.
Oče li to vrtiti na nekim low/medium postavkama HD rezolucija ? Volio bi mu kupiti igru al neznam dal će to biti igrivo. Google kaže da je izvedivo ali rađe čujem vaše mišljenje. |
Trebalo bi biti no niko ti to ne može potvrditi dok igra ne izađe...
|
teško da itko može znati više od google-a trenutno :D
|
Kupujem i ja sutra preko Nuuvem-a :D
|
Citiraj:
Meni se ipak nekako čeka igra da baš izađe :) |
Skines addon Hola za chrome i to je to ;)
|
Je li još nekome izbacuje 404 error kad pokuša kupiti igru na Nuuvem-u preko HOLA VPN addona u chromeu?
Kad kliknem na potvrdi kupovinu (paypal), izbaci mi error 404... |
Citiraj:
|
I ja bih s nuuvema uzeo, ali nekak me prpa da ne završim s portugalskom verzijom kad izađe :D Možda da sačekam ipak 14.4? I onako ne mislim preloadat, ali sad je možda jeftinije.
|
Ja ću čekat. Sad je na 10% popusta, tako da sumnjam da će biti nešto skuplje kasnije. Nuuvem zadržava cijene kakve jesu, nisam nikad naletio da je nešto skuplje kasnije imao.
Bit će vjerojatno tih 10% skuplje, dakle regularna cijena za njih, jer ovo sad je popust. |
Kupujem danas. Ne mogu dočekati :)
|
uglavnom, ja ne uspijevam kupiti preko nuuvema, error 404. Koristim taj HOLA VPN ali ništa... :(
|
Citiraj:
Jesi stavio Venezuela? |
Citiraj:
Dobijes kod kojeg ubacis u social club i skidas..znaci nikakva tunguzijska verzija |
Citiraj:
|
Moze jedno njubsko pitanje,razmisljam kupiti GTA,i sad me zanima jel ima neka bitna razlika izmedu steam verzije i RSC verzije..? :D I taj Nuuvem,za 210 kn,to ce raditi ok?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:06. |