![]() |
1. -POP-
2. Domy U koliko sati? |
Citiraj:
|
Ja sam za oko 17h u pevecu opet i onda kasnije afterhour...
|
A kojim povodom? Još se ne ženim, rođendan je daleko, novi auto je daleko, posao davno dobio... :D
Zaboravih reći da je metrićima dolazak zabranjen. :p |
Spomenio si onu plaću tak da nemoj sad bit pica nego počasti ekipicu :D,ja na nesreću neću bit tu idem sutra na put prema Gorskom kotaru....
|
Citiraj:
Pa jucer bio u pevecu i nea nikakvog birca tamo :D (zjbvm se,skuzio sam di mislis;)) Ugl,ja neogu,jer sam u to vrijeme u skoli,a i jadan mi taj birc...Svi se idu sastajat normalno,nazderat se itd,a vi idete pit...ne pijem,hvala..Drugi put(ako bude ikad jos da se sastanak odrzi u Cityju) Uzivajte decki,zabavite se !:chears: |
Šta ja i dumče soliramo?! njam
|
Onda se idemo nažderati u neku pizzeriju ili restoran, ali ne znam ništa da je veliko. Možda Makalu, Galija, Gondola, Strossmayer ili tako nešto? Ne mora biti ni u Osijeku - u jednom restoranu u Karancu svako malo sviraju tamburaši pa onda ni onaj Gradski podrum u Đakovu nije loš, imaju dobar čobanac...
|
Ja danas nemrem, ak ce sutra bit kakova zabava onda more.
|
vidim za danas ništa
ako je neko za cuganje u parkiću... |
Citiraj:
|
Posto ste papci odo si po vino i zapit. Ako neko pije u gradu nek se javi na 091 576 4989 stizem!
|
Citiraj:
Mogu te ja nazvati da mi rokćeš na telefon ko prehlađeno prase? To me loži. :D |
Ja ipak dolazim tek sljedeci vikend :S
POP fala za broj ^^ Nazovem te jednom pa da se parimo :D |
vrlo vjerojatno nam dolazi i sekač idući vikend pa bi mogli nešto iskombinirat...
|
Dakle ja dolazim sljedeci vik. oko 16h ostajem do nedjelje. Ako ste zainteresirani za relaksirajuche alkoholiziranje (POP :D) izjasnite se :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
"Već tradicionalna manifestacija ispijanja hektolitara domaćeg piva uz umilne i manje umilne zvuke s velike bine pod nazivom "Jesen uz Osječko" održat će se od 2. do 12. listopada 2008. na lijevoj obali Drave, kod amfiteatra."
:D |
Citiraj:
|
Ja ne biram, samo čekam datum kad dumio časti.
|
Idemo večeras na cugu, samo ti, Mislav i ja, može? :D
|
Citiraj:
Radim 14-23. |
Jebi ga, ja sam jučer i danas maltene cijeli dan free...
|
Pa mogli smo ja i ti sinoć solirati... :-)
|
Nisam htio u parkiću, mrak je... :D
|
to da te guza nebi bolila :D
|
Da, tvrde su klupe... :D
|
Nisam ni sumnjao :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:45. |