![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Canon. Epson ima glup software, i svako malo javlja neke greške koje onda moraš otklanjati, a u osnovi ispadaju ograničenja proizvodača da te natjeraju da kupiš novi printer. |
tnx...ide Canon onda u košaricu
|
Ja imam epson 3550 i za po doma je vise nego dosta, full jednostavan i moze se spojiti skoro i na toster
|
Za povremeno printanje (jednom tjedno), bilo koji laser...
|
Canon inkjet TS3150 kupljen za 400kn mi printa jednom tjedno ako uopce toliko. Ponekad i kakvu sliku isprintam, a najvise koristim zapravo skener. Nula problema u ovih dvije i pol godine. Trenutno vrtim unutra cetvrti crni catridge i treci color catridge. Uzimam original xl catridge jer mi se niti ne isplati zezati sa zamjenskim (50 eura xl crni+color)
Najvise sto lajkam je mobilni app, ali bilo je perioda kad je app bio banana. Sad zadnjih pola godine-godinu nema problema. Najveci problem koji nekad imam je da je printer offline pa ga moram ugasiti/upaliti, i tako jednom svako pola godine ajmo reci. |
Citiraj:
Ako printaš jednom tjedno onda tinta jako malo traje |
Pozdrav, trebao bih multifukcionalni printer za mali obrt...
Dosad sam koristio laserski Canon lbp2900, nepoderivi printer, međutim, treba sve češće nešto skenirati i kopirati, pa bih se prebacio na nešto profesionalnije... Nabavna cijena mi je nebitna, bitno mi je da je zamjenska boja jeftina. Pouzdanost i trajnost su također plus :) Boja mi ne treba, crno bijelo mi je čisto dovoljno..brzina ispisa također nije prioritet, ne printam neke korporacijske količine papira, cca 500-700 stranica mjesečno. |
Pozdrav kolege
Trebam vaš savjet u svezi printera . Gledam za kupiti Brother MFC-L3740CDW . Ima li tko kakvih iskustava sa tim printerom i općenito možete li što reći za Brother printere ( jesu li čemu ) ? Hvala |
Nemam s tim iskustva, ali imam s crno bijelim i sve preporuke. Radi ko urica.
|
Također, Brother is my good brother već deset godina.
|
Imam Brother MFC-L2752, dvije godine, nemam zamjerki, osim što nije dovoljno pametan da skenira proizvoljno dugačak račun. Dakle, INA ti ispiše R1 na papiru koji je dulji od A4, ti ga staviš u ovaj gornji dio koji uvlači papir i skenira ga, ali skenira samo duljinu A4 papira, isto kao da si ga stavio na stakleni dio i poklopio.
To mi je jedina zamjerka. |
Imam MFC-J4540DW, uređaj odličan ali problem mi je crna tinta koja se štopa pa ga moram cistiti svakih par dana....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:23. |