![]() |
Hehe, pa samo su te kulturno otpilili i poslali nekom drugom :)
|
Znači pohvala ne ide Anusmediji i vemilu jer su te oni očito odjebali sa garancije nego Lostu kao distributeru i to zbog zamjene izvan roka (ovo u roku je normalna stvar, sve da vemil prima ti bi mogao poslati distributeru) i napomene za novu garanciju (a ne ne prešutiti nego lagati kao ADM)...
U svakom slučaju - pohvalno za Lost d.o.o |
Hm, da , ali taj netko "drugi" je morao preuzeti obveze od Ve-Mil-a što baš i nije mala stvar !
A sva sreća da grafičku nisam pokušao popraviti "rerna" metodom ! Ležala je u kutiji na ormaru skoro godinu dana !! Ma eto, neka ljudi znaju da nada umire zadnja :D ! |
Citiraj:
Ti kao kupac po svom izboru možeš neispravnu stvar odnijeti u trgovinu, servis ili poslati distributeru. To ti ej pčokriveno zakonom o Obveznim odnosima, (danas me baš ide citiranje zakona okolo) Citiraj:
Problem sa vemilom je nastao jer su oni a) odbijali mijenjati stvari kojima su oni sami bili uvoznici / b) odbijali stvari kojima je uvoznik propao - sve to po krinkom prodaje brenda.... Citiraj:
|
Kupio sam u Rijeci jedan AMDov procesor na kojemu je vemil i uvoznik (jamstvo 3g- još par mjeseci imam garanciju), mogu sada "anusu" poslati taj procesor na reklamaciju ili će mi ga samo vratiti i reći, nismo mi za to zadužni.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
a za ostale greske, probaj odvrtiti memtest ili nesto tako. nekako sumnjam da je proc otegnuo papke, po mom iskustvu proc je zadnji koji odlazi... |
Citiraj:
|
Promjenio cooler, nova pasta, sve živo temp. bez aktivnosti oko 70C (bios, aida64, hw monitor...) a pri opterećenju +80C To nije normalno, inače bi max trebala biti oko 60C
|
A prst-na-kuler metoda? Jel jako vruc pasivac? Jer pri 70-80C nemres ga skoro ni pipnuti.
|
Je, vruć je. Prilikom uključenja, odmah odem u bios i za 5min temperatura s 27C naraste na 65C za 4min, mislim da to nije normalno za 6000+ Brisbane
|
je, ako ti je otisao kuler u klinac. btw, nadi sliku hladnjaka kojeg imas, ako je ovakav postoji mogucnost da su pajpovi otisli i hladnjak ne hladi klinca.
svakako probaj sa drugim hladnjakom prije slanja na reklamaciju, jer procesor kako si napisao krece sa normalnih 27°C pa ode u visine........ to mi definitivno meni vuce prije na hladnjak, ne bas na procesor. inace obicno box sranje od amd-a ovakvo provjereno je dovoljno za brisbane 6000+ x2, kod frenda radi vec neko vrijeme i sve 5 sa temperaturama. |
Hm.
Gore je napisao da je promijenio cooler i isti vrag... Neobično. @Ag008: Potvrdi ili ispravi navedeno, da možemo ev. dalje tražiti uzrok ;) |
Citiraj:
http://i51.tinypic.com/ne6alz.jpg |
super, atipično za većinu šopova, ali vrlo pohvalno
da bar svi rade upola ovako |
@Ag008:
Čekaj malo...voltaža ti je na 1.42V, koliko vidim sa SS-a... Nisam "na ti" sa AMD-om već dugo, no nije li to malo previše za idle?! |
Evo problem je ovakav.Prijatelj kupio u vemila komp prije 2-3 godine.Krepao mu disk prije godinu dana i oni su mu taj zaminili i sad mu je opet krepao disk i jeli mu MORAJU zaminiti ovaj disk ili ce samo reci da je to kupljeno za vrijeme vemila da su oni nova firma ?
|
Trebali bi zamijeniti jer na novi hardver ide nova garancija. Treba vidjeti tko je uvoznik tog diska, pa ako ga vemulj neće primiti, pošalji ga uvozniku.
|
Citiraj:
Citiraj:
neki potpuno drugi model, skuplji no isti kapacitet i isti proizvođač-Verbatim, no bez starog računa, jamstva ili bilo kakvog papira i rekli da vrijedi stara garancija još mjesec dana i da ne dobivam novu iako je novi proizvod. Si siguran da bi išla nova garancija? |
Citiraj:
Garancija ti ide od dana kad si dobio taj drugi uređaj ispočetka. Morat će stari Alfa složiti kakav guide za reklamaciju.... ZOO: Produljenje jamstvenog roka Citiraj:
|
Evo opet mali refresh !
Stigla nova graficka kartica 9800 GT !! To mi je zamjena za pokvarenu GA 4870 kupljenu u Ve-Mil-u prije 2 god (uvoznik Ve-Mil) ! Napominjem da su mi uvazili molbu iako mi je garancija na grafu istekla nekih 20-tak dana !! Svaka cast ekipi iz servisa u LOST-u , a i Gigabyte-u jer su ipak zamijenili "smetje" koje su proizveli :D ! :chears: |
Veseliš se ko da si dobio 470, a ne 9800 :P
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Prezadovoljan sam a posebno jer je gara istekla 4870-ici ! |
desni klik na mx518 mi nešto zapinje pa me zanima da li bi to prošlo na garanciji i kako vemil to riješava?
|
Radije piši direktno Logitechu. Ionako imaju ured u HR.
|
Danas primjetih da otvaraju poslovnicu u Samoboru ?!
Kod kavane Livadić. Ne razumijem im baš strategiju, čudna čudna firma :D Ne kupujem tamo sigurno, ali možda nekom bude od koristi :D. |
Ja sam danas vidio kamion od njih u Varazdinu koji se motao po gradu, mislim da su se malo gubili. :D Ocito se ponovno planiraju prosiriti.
|
moze malo pojasnjenje ovoga: "(2) On ima pravo na naknadu štete koju je pretrpio zbog toga što je bio lišen uporabe stvari od trenutka traženja popravka ili zamjene do njihova izvršenja."
sta to u biti znaci da ih npr. mogu prcat da mi pokriju troskove benzina dolazenja do ducana :D? to je recimo zanimljivo nekome ko zivi bogu iza nogu, meni bas i ne, ali neznam na sta drugo bi se taj clanak odnosio :stoopid:. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:16. |