![]() |
evo krenula je 3 sezona Leverage, ekipa se vratila :P...odlicna serija lopovluka pritom pracena odlicnim humorom :D
|
|
....
|
Opet vampiri/vukodlaci :S
|
odgledali ja i brat true blood 1 sezonu onak preko K...krenuo sam 2 sezonu gledat izgubio sam totalno volju...the vampire diaries mi je daleko bolji od true blood-a...sad bumo vidili kak ce zavrsiti ova "THE GATES"...a za koji dan dolaze i nastavce Warehous-a 13 :D
|
Pratim The Pacific. Svakako treba pogledat :)
|
Citiraj:
|
Zavrsila 5. sezona serije "Doctor Who". Nekako nisam zadovoljan krajem, finale prijasnjih sezona su bili bolji.
|
odgledah jericho do kraja, daleko mi je bila bolja 1 sezona gdje su se sami snalazili, ali nije ni druga nimalo losa, ali mi krivo u svakom slucaju sto nema dalje :(
|
Citiraj:
Ja sam počeo gledati Jericho, nisam ga do sada pogledao...dobra serija. Inače razmišljam i o seriji Eureka koju sam nešto malo gledao na htvu, sad mi se čini da nije loša za pogledati ispočetka |
ja cu krenuti s 4400 vidim da je neko preporucio
@pogi a serija W13 ti nije losa, onak interesantna je dosta, otkrivaju stvari koje su ljudi stvarali i svaka ima svoje znacenje, pa se tu zakomplicira da ih ljudi traze itd itd, za koji dan krece sezona 2 (ili nastavlju di su stali...nije bitno samo da krene :D)...pilot im je stvarno dosadan ja sam ga 2 puta krenio gledat i jedva zavrsio i onda mi se svidila kasnije :D, ali opet zavisi kakve serije tko voli :) BTW jel netko cuo kad se nastavlja NCIS Sezona 8 (ako ce se i nastaviti), pricalo se da ce se ukinuti, ali ja mislim da nece,moglo bi biti bar jos 2 sezone prije kraja, jel pun K ljudi je to pratilo,a ostavili su kraj napet do jaja :D... EDIT: koliko je za vjerovat wikipediji Citiraj:
|
....
|
Ovo mi se cini predobro. :D
|
Ove ljetne serije uopće nisu loše,preporuka za mephis beat i the gates.. :)
|
....
|
Ja uredno pratim Red Dwarf:)
|
....
|
ITcrowd je prezakon, evo baš odgledah prvu epizodu druge sezone - koja komedija :D
|
curb your enthusiasm gutam ko kokice... epic, jednostavno epic.
kako je netko komentirao "it's rated r seinfeld" :D it crowd poslovično odličan. |
Jel gleda netko Defying Gravity? Valja li stogod...?
|
malo mi je booring ovaj memphis beat, odgledat cu 2 epizodu, pa mi se mozda svidi, no jel o ukusima se nerespravlja :D
ljubitelji "rescue me" krenula vam je prije koji dan 6 sezona ;) |
Citiraj:
|
http://www.serijala.com/komedija/eas...-down-u-rujnu/
vise od ovoga mi ne treba, dobro novi californication,jedino sto sam s obzirom na dosadasnju zaokruzzenost price skeptican ka tome kako ce nove sezone obje seije izgledati :) |
Kad stignem, CSI season 10.
|
@Pixidar
Ja sam gleda Defying Gravity ali mislim da je ukinut.. Izaslo je cca 10 nastavaka prve sezone ako se ne varam.. |
Citiraj:
|
od "ljetnih" Persons unknown i Rookies blue (valjda se tako zove, nisam jos poceo gledati)
|
Malo upadam.
Jel ima netko popis serija(može i link) koje će se prikazivati ovo ljeto, bilo nove ili se nastavljaju. |
Citiraj:
eureka warehouse 13 top gear :D to je što pratim a izlazi preko ljeta |
Weeds - 6-a sezona pocinje 16.8.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:11. |