![]() |
Mini je bolji, više RAM-a i softver ide na Gingerbread. Trica ima veću malo gustoću piksela za 15 po inču od Minija, sad koliko se to odražava na prikazu. A opet problem trojke je što to nestandardna rezolucija za Android pa po nekoj logici bi i manje aplikacija moglo bit dostupno na Marketu.
|
Citiraj:
Meni je osobno također mini draži zbog brzine i dizajna...ali sam odlučio ipak za trojku zbog veće rezolucije (na kojoj zasad radi sve što sam htio instalirati) i autofocus kamere. Mislim da smo mu dali dovoljno informacija da sad može odlučiti... :) |
Smartphone do 2400kn max
Ali sa time da mora biti u dučanu jer bi išlo kreditnom, ne daje mi se keš u komadu.
HTC Wildfire S -1600kn u bonbonu da li mogu bolje od toga ili ne? |
Šteta što moraju biti rate jer za tu lovu se nađe polovni Desire.
|
Pozz. Ako može jedan savijet,koji mob do 2500 kn. Uvijeti,što bolja kamera i što veći ekran. Molim preporuku? Hvala!
|
iP4, Desire HD (imaš ga na tržnjaku za 2.600kn)
|
i za jednog i za drugog, motorola defy i xperia neo
|
Koji mobitel uzeti???
Ljudi dajte mi preporucite koji mob da kupim do 3000kn.
|
Iphone 4
|
Nekako mi se iphone ne sviđa...nemozes izvadit bateriju ako se zablokira..ne podrzava flash....imam osjecaj da za tu lovu mogu dobit dosta bolji stroj.
|
Onda neki HTC/Samsung sa Androidom.
|
Planiram u skorije vrijeme piknuti mobitel, a malo sma ispao iz svega toga, pa imam pitanje :)
Što znači besplatna navigacija? Konkretno, kod Nokie C5-00? Jel to nešto tipa, nav je besplatna, ali se plaća povezivanje na net kako bi radila? Postoji li uopće full besplatna navigacija i koji mobitel je ima? |
Ovi Maps. Pokreneš program na kompu, odabereš mape koje ti trebaju i prebaciš u mobitel. U mobitelu isključiš A-GPS i nemaš nikakvih troškova, samo što traženje pozicije zna potrajati.
|
Znači Nokia.
Postoji li koji model dostupan kod nas, a da raspolaže sa LED flashlight? Ne blic, već svjetiljka. |
90% Android mobova ima po defaultu aplikaciju koja blic pretvara u svjetiljku. Ako i nema, na Marketu ima milijun besplatnih aplikacija za to.
|
Pozdrav,
Kupujem android mobitel oko 1000kn na preplatu za 100kn mjesecne potrosnje pa vas molim za misljenje i obrazlozenje. Zanima me koji od mobitela uzeti tj. koji je bolji izbor od navedenih: 1) Motorola Defy - plus: hardware, robusnost, ekran / minus: zastarijeli OS, skuplji 2) Samsung Galaxy Ace S5830 - plus: noviji OS, tanji / minus: losiji ekran, hardware, losija video rezolucija 3) LG Optimus One P500 - plus: jeftiniji, noviji OS / minus: losiji ekran, hardware, kamera Naravno pozeljno je da i vi predlozite neki od modela s kojima ja nisam upoznat. Hvala |
od predloženih defy bez ikakvog razmišljanja...najviše rama, najviše unutrašnje memorije, najbolja kamera, najbolji ekran najveće rezolucije, najbolji grafički čip + otopran na vodu prašinu itd...defy je klasu iznad ovih barem.
|
Hvala na odgovorima. Imam jos par pitanja?
Recite sto toliko nevalja sa tom Motorolinom Blur aplikacijom i dal ona dolazi po defoultu i u vip paketu? Koliko joj traje baterija kod normalnog koristenja i kakva je u usporedbi sa Iphone 4 (nije da ga uzimam u obzir cisto radi usporedbe)? |
|
Preporuka Android mobitela
Pozdrav..Dakle trebam preporuku android mobitela..Bitno mi je da ima wifi,3g i da mogu igrati 3d igrice bez štekanja..Gledao sam HTC Wildfire..Dajem 600kn+Nokija X2...Što bi se moglo nači i što je ok za te novce.?.. Hvala :)
|
Wildfire ti nema grafičku, isto ko ni Huawei Ideos, za te novce bi ti bilo najbolje ak možeš naći Samsung Galaxy Mini ili neki LG sa Qualcomm MSM7227 chipsetom.
|
Huawei G6005
Je li valja ovo čudo, triba mi sekundarni mobitel (primarni dok ne riješim Ominu 7 jer san proda iPhone, i W595 mi je crka sinoć). Cijena ja ~190 kn u HP. E sada nemogu baš nać sepc na intenetu, pa ako neko ima samo neka napiše rič dvi ;)
E ako neko ima jeftinjaker za preporučit / prodat > PM ;) __________ http://www.vipnet.hr/en/vipme-mobiln...rvatskoj-posti |
Ha izgleda kao oni jeftikaner Alcateli u Tele2 koji, ako ti je samo telefoniranje i SMS-anje u prvom planu, uopće nisu loši.
|
Citiraj:
|
Evo sad sam isčupao User Manual sa Huaweove stranice i čini se da podržava dvije kartice istovremeno. To je za 190 kuna brutala onda. Trebalo bi samo vidjet sad kako je VIP pozaključao slotove...
Rezolucija 128x160, dijagonala je 1.77"... |
Citiraj:
|
Nokia 7600 Classic - kvalitetna i pouzdana!
|
Malo je cudno jer na Huaweiovoj stranici nema sluzbenih informacija al kolko sam skuzio mobitel se prodaje u Brazilu, Rusiji, JAR-u. Ak ga kupis, javi dojmove :)
|
Molio bih vas za pomoc...nakon skoro 4 godine koristenja vrijeme je da moj k810i ide u mirovinu...raspolazem sa maximalno 1500kn,kupujem prek oglasnika...na mobu radim sve zivo a za novi mob bi mi bilo najvaznije da ima dosta velik ekran i da morem puno surfati to mi je dosta vazno i to se bude najvise radilo na njemu,volio bih da nije spor...operacijski sustav mi je vise manje nebitan kad nisam jos nijedan pošteno isprobal...zapela mi je za oko nokia n97 !Kaj bi mi mogli rec o tom mobu jel ok? svi komentari dobrodosli...Hvala!
|
Htc Desire
Samsung Galaxy S Nešto od ta dva,nećeš pogriješit. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:27. |