![]() |
Pa ima ekipa optiku pa nek se netko izjasni
Sumnjam da su politiku mijenjali (a i da jesu onda bi i adsl ista pravila imao). Ne govorim o statici nego malo humanijem lease timeu odnosno duljem trajanju sesije. Evo B.Net drzi par dana IP, a njemacki pandan bneta i po par tjedana. |
kakve to veze ima? to nije statički IP i svakak moraš koristiti dyndns ili sličan servis
|
Pa npr downtime na VPN linkovima mi je ovako do 5 minuta na 24h (DNS TTL ...)
Da forsaju reset u duzim periodima to bi bio puno manji postotak :D Posteno bi bilo da lease imas dok god renewas, odnosno dok ti je link ziv. Ako s tvoje strane pukne link, izgubish lease i bok, to nije statika. To je nesto o cemu se puno govorilo jos od prvih dana ADSL-a u HR tak da ne bih ulazio dalje ... |
Pozdrav,
da, i dalje postoji 24-satni reset. A evo kak to izgleda :) http://www.speedtest.net/result/3463357676.png Citiraj:
|
Izdvojio si dodatnih 30 kn. :)
|
Citiraj:
Ali evo vec je pridonio netko s optikom da i dalje imaju tako mali lease time. |
VDSL-u... ?
Kod koga to? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Inace, osobno mi ne odgovara dulji lease, ali eto. |
Od 1.6 na svim ultra max paketima internet promet je FLAT, a ne 250GB blokovi kao do sada.
|
Gdje si pročitao tu informaciju?
|
jednostavno covjek ima info iz prve ruke :)
|
Citiraj:
|
Ma to je neki aprilili al je zakasnio tocno 2 mjeseca :D
Bilo kako bilo imamo 24h lol |
sto meni vrijedi optika i flat kad nema kablova.... nitko ih ne želi provlačiti jer ih onda mora iznajmiti drugom...
|
Na vašoj adresi su dostupne usluge s optičkom vezom.
:D samo nek bude istina :P |
Ja dobio free optiku od tcome...inace sada sam na optimi ali ako je istina za 1.6 evo mene natrag na tgnoju :)
|
Citiraj:
Znam da sam reko vec 1000 puta al ovo je sad savrsenstvo. |
kakav je ovaj tablet Vivax 8??jel odključan za tele2??
Najveća brzina od 100/20 Mbit/s uključena je svim novim korisnicima 3 mjeseca bez dodatne naknade. ako dobro čitam za one koji imaju 40/10 Mbit/s za 10 kn više dobiju 100/20 Mbit/s??umjesto 291 plaćate će 301 kunu. Za samo 10 kn/mj. uz ugovor na 24 mj. surfajte najvećom dostupnom brzinom u ponudi Hrvatskog Telekoma od 100/20 Mbit/s. Cijena opcije uz ugovor na 12 mj. je 20 kn/mj., a bez ugovorne obveze je 30 kn/mj |
Erm ako uzimas tablet u t-comu normalno da nije otkljucan za tele
|
Citiraj:
Da nisu slucajno u zadnji cas tutnuli ovaj tretnutni popust od desetak kuna umjesto ukidanja paketa? Ili da se strpimo još. :D EDIT: http://www.pohrani.com/f/2C/10f/35zZ...14-06-01-a.png |
Citiraj:
|
evo i sluzbeno na stranicama
Ultra MAX2 L INTERNET PROMOTIVNA PONUDA: Prva 3 mjeseca uključena brzina 100/20 Mbit/s Brzina nakon 3 mjeseca 40/10 Mbit/s FLAT (neograničen) internetski promet https://www.hrvatskitelekom.hr/paketi/ultra-max i kao sol na ranu... OPCIJA POVEĆANJA BRZINE NA 100/20 Mbit/s Za samo 10 kn/mj. uz ugovor na 24 mj. surfajte najvećom dostupnom brzinom u ponudi Hrvatskog Telekoma od 100/20 Mbit/s. Cijena opcije uz ugovor na 12 mj. je 20 kn/mj., a bez ugovorne obveze je 30 kn/mj. Opcija je prva 3 mjeseca promotivno uključena svim novim korisnicima bez naknade. sjest i plakat sto mi nije dostupno :( |
Da.. sjesti i plakati.. 100mbita za manje od 300kn mislim da je stvarno fer i korektno
|
čovjek je bio u pravu svezi/glede fleta,meni je optika povučena prije 1 godine ako se sjećam dobro, mislim pitali ako ćemo rekli da pa nek stoji dok se cjene ne normaliziraju,tj za sada.
što se tiče vivax tableta mislio pitat ako t-com šalje kod za odljučavanje na ostale mreže ko što je slao za samsung galaxy mini. |
Moze li netko u privatnoj kuci, kome je napravljena instalacija, poslikati splicebox na vanjskom zidu kuce?
Zanima me kakvu kutiju koriste tj dimenzije i dal direkt splajsaju svoj zuti kabel (sa zelenim LC konektorom) il je preko pigtailova islo? |
Šta stavljaju optiku na privatne kuce?
|
Citiraj:
|
šta si ti napravio da su ti to dali?
|
preselio je u mjesto koje ima optiku...simple as that
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:26. |