![]() |
..posto sam jedan od "friskih" clanova zadovoljstvo mi je obavijestiti da ulazim u prvih 20 ;););)
|
Ne mogu vjerovat da je moja tehnoloski zastarjela kanta na 12. mjestu :eek:
Nesto ste se uljenili :P gdje su sad svi ti dvoglavi 64 bitni Athloni i Conroi :D |
šta je s ovima....već tri dana nema update-a statistike
...bio na njihovom forumu....nikakvih informacija |
..evo ni danas nista od update-a ima li neko informaciju sto se dogada..
|
Citiraj:
nope, marin_1982 :) btw vec 5 dana nema updatea??? |
|
evo danas je proradio dio statistike
|
..zanimljivo je da od toliko clanova foruma samo nas 114 sudjelujemo :( i od 114 tek je 2/3 aktivno..
..svi kao imaju neke nabrijane konfe samo neznam za sta im sluze.. ..ajmo ljudi budite korisni malo ;) |
evo, i ja sam se prijavio...
da bar negdje nesto korisno napravim... |
..evo jedan novi clan ;)
..ajmo ljudi sto se ceka..upregnite te svoje pile da rade nesto korisno ;) |
Što im je sa stranicom? Pokušavam skinuti program no ne mogu ni učitati stranicu?
|
Citiraj:
Probao sada i otvara (istina malo duže, ali otvara) - išao preko google-a pa me dovelo do ovdje http://www.grid.org/download/gold/download.htm Nego, ima li koji način za upregnuti obje jezgre? A da nije ona fora sa dva acc-a? |
Evo, ukljucio se i ja.
No poludio sam skoro :D. Šteka njihova stranica, šteka pcx forum :D A i nikako se logirati dok se nisam sjetio da sam ja prije par godina tamo već imao account. Ma važno da sada sve radi, samo se nadam da to nije neka prijevara, koliko god da je dugo opstalo... |
otišo mi post poradi vraćanja backupa...
no da, pitanje. ud mi se nikako ne želi spojiti, dragi teen, što da napravim? spajam se preko routera, treba li nešto posebno u ud-u naštimati? probao sam otvoriti sve portove, pogasio firewall, ali nula bodova. |
skužih, meni bilo naštimano da samo rossette radim na stranici, sada sam to sredio.
|
ja nakon manje stanke ponovno upregnul svoju pilu :)
|
tako treba samo napred sto nas vise to bolje
|
ja vecinom imam upaljen komp kad nesto radim inace je zgasen, tak da moje reze nisu nesto...:)
|
Ja štancam na dve jezgre...:)
U tjedan-dva-tri sam napuco valjda 30k ^^ |
Evo ja navršio ukupno 13 godina. :) Napokon sam teenager! :)
Sljedeci cilj: punoljetnost! |
Čestitke gpremec !
Sad si u pubertetu, najteže razdoblje za jednog mladića :D Čuvaj se alkohola i droge :) |
Racunam da bi trenutnim tempom trebao dostici punoljetnost do kraja ove godine :)
|
Evo mene na 22000 bodova :).
|
..malo je i ova tema zivnula ;) samo da se clanstvo poveca i sve 5 +
.. |
Evo, i ja sam, nakon duze pauze, ponovo odlucio krenuti u spasavanje svijeta od raznih bolesti... :)
|
Lijepo lijepo samotako naprjed, da nam se jos netko tako vrati i bit ce bolje
|
..3 mjesto : hello2 : result returned + postao godisnjak..e
.. .... ..i..sults Returned |
evo i ja cu se joinat, konfa:
Opteron 146 @ 2.66GHz ASRock Dual-SATA 2 2x512 Kingmax 433 superram @ 221MHz |
Zna tko dali radi to čudo na linuxu? Točnije SuSe novi?
EDIT: tj. znam da ne postoji za linux no dali radi na wine ili cedegi? |
Citiraj:
Najbolje je otici na forum.grid.org tamo obicno ima svih potrebnih informacija. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:12. |