![]() |
Citiraj:
|
Zorom uzmem kiflu i kakao sa štaub šećerom i onda na internet do 7 dok je upola jeftiniji impuls. Neće se Danke T-Dojčland bogatit na meni:gringo:
|
Citiraj:
loool :eek: : cheers2 |
:( :( :(
...dobro, dobro...ima beren pravo u vezi tebe...da si malo cupavo zlocesto stvorenje...;) |
Citiraj:
joj sad bi tak ljepo vratio, al biti ću fin :) |
: lol2 :
oke, necemo o tome sto beren prica ovako javno preko foruma;) naspavala se bas i nisam :)...ali svejedno mi je jako dobro danas... :cool: |
Citiraj:
inače, ja se isto nisam naspavao... klošario sam se pod mostom i filozofiro 3 i pol sata... u q-pack naravno. uglavnom... na poslu nije bilo nimalo ugodno :) brijem da ću večeras ponovo nekaj takvo jer cimer opet dofurava neku svoju... totalno super cura pa mi nije bed maknut se s puta :) |
Mjesto da cugiš ispod mosta, ti mu pomozi oko njegove :D :D
|
@horza...kaj radim da nemrem spavat?...imagine...:rolleyes:
sjedim pred kompom po cijele noci i forumam ili pucam iz M4 :) i nocas sam se dobro naspavala... bez obzira na to sto sam opet:) isla spavat u dva...i probudila sam se u osam...ali tek sam se sad pred pola sata izvukla iz kreveta...:D ... i zar ti nemas svoju sobu u koju mozes otici kad cimer dovede curu? i tamo npr testirat mp3 playere :D...kao ti si jadan mali hobit koji mora ici pod most cugat i smrzavat se po noci jer nema gdje biti ...ccc...;) |
Citiraj:
|
A vas dvojica ste cimeri znači:argue: :beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
samo ti Cadillac, štap i šešir s perom fale :D :D :D |
Citiraj:
A bogami i vještina. :D |
Citiraj:
ja sam se već splašil da ću morat spavat sa sekirom u ruci : axeman : |
Citiraj:
definitivno ti ne treba pomoc....;) :) ...nocas sam se naspavala...isla sam spavati u 10!!! i spavala sam do pola devet...mislim da mi je organizam malo sokiran od toliko sna...nisam na to navikla:D |
Evo ja se upravo vratio od van. bilo je dosta ljudi. ustvari krcato. sad mi se spava. odo ja...
|
Helo insomničari :beer:
|
Živjo kume! :beer:
|
4 kave stvarno probude čovjeka.:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
da i ja sam upravo naručio jedan preko webshopa.:D
|
Daj zabrij da ga dobim fakat. :D
|
Naručio već odavno.
@ Fleks - kad naručiš dobiješ potvrdu kaj si naručil i kolko košta, nema tu kaj. Kaj si naručil to bi trebao i dobit po toj cijeni koja piše. Barem se nadam :D |
Ne mogu više...odoh spat :D
|
...nocas nisam skoro nista spavala:)... i zato sam sad mrtva umorna...
jedva drzim oci otvorene...mislim da cu ici spavati sad malo...tako da opet mogu po noci tulumariti...:D ...samo nocas na kompu...ne u rl...nazalost:( ...idem sad malo ćoriti...:burn: |
Pogodite tko je opet online? :cool: :clap:
|
Tko? :D
P.S. A šta ti bješe? :D |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:37. |