![]() |
|
Citiraj:
Vidjet cu sutra sto dalje. |
https://img1.looper.com/img/gallery/...1585224902.jpg
Tiger king - Netflix dokumentarna serija, ovakvog smijanja i cudjenja pa soka se dugo nisam nauzivao :D |
U sveopcoj poplavi romanticnih sranja koji se nazivaju sitcomima, te u nedostatku sitcoma koji ce me barem malo nasmijati naidjoh na ovo:
Friday Night Dinner i ovo: White Gold Uz Brassic kojeg sam pogledao prije par mjeseci i ciju drugu sezonu nestrpljivo ocekujem, obavezno stivo za svakog ljubitelja britanskog humora :D |
Ekipa, u potrazi sam za novim serijama.
Ovo je lista koju sam gledao: https://www.imdb.com/list/ls092205791/ Što preporučate a da je izašlo zadnjih 2-3 godine i da nema više od 3 sezone vani. Naglasak na ozbiljnijim serijama, komedije su mi na zadnjim mjestima. |
Citiraj:
Poslano sa mog POCO F1 koristeći Tapatalk |
Better Call Saul nisi gledao?
The Boys nisi gledao? E sad neznam koliko su ove dvije ozbiljne i sto se misli pod ozbiljnima, jer imas na listi dosta neozbiljnih ako mozemo reci da su ovi junaci neozbioljni. |
The Boys upravo nabavljam.
Saul mi nije sjeo, pogledao 2 epizode. Ni blizu BB-a, na žalost. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Homeland? Ima masu sezona i dobre su skoro pa sve vise manje cak i nakon toliko sezona. Ni meni nije sjeo Saul na pocetku ali evo sve bolje i bolje je, ova treca sezona vjerujem da je najbolja. Ozarks isto dobra.
|
Trebao si dalje gledat Better Call Saul. Nije kao BrBa niti će ikad išta biti, ali postaje sve bolje i bolje i stvarno je vrhunska serija pogotovo za fanove BrBa koji ovo ne smiju propustiti.
Ono što možeš vidjet jel ti odgovara: Big Little Lies Genius Godless Hannibal La Casa De Papel Manhunt Mindhunter Ozark Peaky Blinders The Americans The End of the Fucking World The Handmaids Tale The Sinner The Terror When They See Us Yellowstone Black Sails Nije baš sve kako si tražio (zadnje tri godine i max tri sezone) ali npr. The Americans je grijeh ne pogledati. Black Sails meni odlična. |
When They See Us
The Handmaids Tale Mindhunter Big Little Lies Peaky Blinders Ozark The Terror Samo prva sezona Hannibal S tvoje listed over us vrhunske, love poboldane su VRH. |
Citiraj:
|
Citiraj:
:lol2: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Bio prije par mjeseci pogledo prvu epku The Boysa, i iz nekog razloga nisam gledao dalje.
Jučer i danas završio seriju. Predobro! |
Citiraj:
|
Citiraj:
Enivej, The Outsider, 6. i 7. epizoda su napravile drastičan pad u kvaliteti iste. |
Citiraj:
Citiraj:
Gledam i ne vjerujem :wtf2: |
Pogledali The Outsider, svih 10 epizoda.
Serija ima odličan zaplet, ali nažalost bezvezan rasplet. No stvarno dobro dignu atmosferu i napetost. Problem je što ne dobiješ pošteno razriješenje situacije (tko, kako, zašto, kada, gdje). |
Outsider ima toliko dobre prve dve ili tri serije da mislim da su to najbolje serije koje sam gledao. Ali onda krene sve nekam, onda ima jos par dobrih s ovom crnkinjom, ali i ona dopizdi ubrzo...
|
Do 6. je sve odlično. Zaplet, misterij, napetost, sve. Zato sam i napisao čista petica (od 5 :D ).
I onda 7. epizoda totalno bezveze, danas nastavljam na 8. i 9. ali bojim se da vidim gdje to vodi. |
jel taj the outsider finito? ili ce bit jos sezona?
|
Citiraj:
|
da da, gotov je. Priča je zaključena na 10-oj epizodi.
|
|
Pogleda jednu sezonu The Deuce, od producera/writera the wire-a. Pomalo spora radnja ali meni pase, zadovoljan sam i nastavljam dalje.
|
a Billions?
granatiram da će ti se svidjeti.serija ima taman sve: dramu, pametan humor, pokoji twist, ništa naivno, čak i poneka sisa se uhvati na ekranu. stvarno je ok serija. za mommistake pišem heh |
muska il' zenska?
za tizhu pisem :D |
Počeo gledat ovog Tiger Kinga o kojem čitav internet bruji i pogledao 5 epizoda samo tako. Kakav bolestan show. Skužio sam da nemam pojma o tome što se događa u svijetu, što se tolerira u drugim zemljama i kakvih bolesnika ima na svijetu nakon gledanja ovoga i jednog videa od pola sata o pravoj kini.
|
Citiraj:
jbg malo više muških ima, ali to samo znači da će boljoj polovici još više odgovarati:fiju: ono malo ženskih je kvalitetno pa namiri kvantitetu :D geronimo ako si mislio pitati jel gotova - jest. možeš i ti gledat :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslano sa mog POCO F1 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
Da li imate preporuku, da mi nabrojite par dobrih serija koje su kratke, po nekoliko epizoda (do max 10), i da je onda gotova radnja (ne mislim da je serija otkazana kao npr odlicna Jericho ali su ju morali zavrsiti u par epizoda :-) ). Cak dolaze u obzir i serije poput True detective, gdje jedna sezona nema veze sa drugom, ali radje bi nešto krace, brze za pogledati...
|
the outsider, I am the night, Strange angel, who is america, catch 22, the night off, night manager,...
to je ovak iz glave... edit: the spy - afkors chernobyl, altered carbon, the terror, |
Hvala geronimo_2, outsider pogledao - odlicna, idem guglat za ostale, ako jos nekom nesto pada na pamet bilo bi odlicno da napise, mozda bi jos nekom dobro dosla preporuka...tnx
|
Đeronimo, đe ti je Chernobyl? :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:49. |