![]() |
Odličan glumac, ozbiljno je odglumio u Sopranosima. Neke njegove rečenice sam znao ripitat 10 puta.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8b5e5f32ca.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk |
^
Legendarna scena, samo je riječ o filmu. |
Ako nemate ništa protiv, i ovdje bih se malo "prokurvao" obzirom da se na svom YouTube kanalu bavim osvrtima i na filmove i na serije. Pa ako imate vremena, posjetite me, pozdravite i tako to :)
https://www.youtube.com/c/Osvrtnik |
Razočaran novom sezonom South Parka, opet PC s**nje
|
Citiraj:
|
Sad sam saznao da GoT S07 zavrsava sa 7. epizodom. Nisam bas bio u toku ovih par tjedana. Onak, pogledam prosli vikend - nema, ok. Pogledam u nedjelju opet - nema, oooke... sad naletio na Osvrtnikov video pa si mislim whaaat? Sta to je to? Lose :/
|
Počeo gledati trecu sezonu Buj...ovaj Narkosa....:))). weee :)))). Oduševljen :))))...Priča, likovi, salsa, cim cujem uvodnu spicu odmah se narajcam :D :D :D
|
Citiraj:
Nego nikad nisam gledao sopranose, kako je to naspram tih narcosa tj. što da gledam prvo? Pogledao GoT 7 sezonu, serija je dobra, ali sav taj hype wtf, to nije ni blizu najbolje serije ikad |
Citiraj:
|
Citiraj:
Što se tiče sopranosa, to je meni najbolja serija ikad, iza nje je breaking bad.. Nisam gledao narkose ali mislim da su sopranosi puno "mirnija" serija, više obiteljska, manje nasilja i slično.. |
Sopranosi i Narcosi su nemjerljivi zbog samog nacina funkcioniranja organizacije. Juzna amerika je uvijek bila divlja, talijani su gospoda za njih u ponasanju i odnosu prema rivalima.
|
Mala digresija na to je da talijani su imali načelo: "no women and no children" ali i "not allowed for men to love men".
Po Narcosima vidimo da je u oba slučaja quite opposite :D @mob |
Sopranosi su meni n1, bez premca
Ima neki onaj old skul štih, one trenirke koje nose, opcenito cijelo to doba je nenadjebivo meni |
Kako je onaj krimos iz srbije rekao, ako nosis koznu jaknu i patike milicajac smije odmah da te legitimuje :) (tako nekako)
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |
Citiraj:
|
|
koje njuške... brijem da ni casting nisu trebali prolazit, samo su poslali tu sliku i svi dobili uloge :D
|
Citiraj:
@mob |
ufff...sopranosi...nema dalje :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Last Ship....
Ima li smisla gledati? Pogleda sam prvu epizodu di su sjebali one Ruse da je Rambo za njih goli k... :D Je li nastavak zanimljiv barem? |
Citiraj:
https://media1.britannica.com/eb-med...4-A22C5897.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
kad ti pogledaš Batu Trlaju kako priča o njegovoj "Letnjoj Bašti", Mihajila Divca u onoj trenirci sa psiho smješkom, i onog "razumeš" lika... pa to je plač teški :D |
Citiraj:
Što se tiče priče o narko serijama, osobno mi Sopranosi zauzimaju mjesto odmah iza Žice kao najbolja serija, ne samo žanrovski. Nakon toga u žanrovskom pogledu The Shield (velika preporuka; Michael Chiklis i Walton Goggings u vrhunskim ulogama), a tek onda Heisenberg, Pablo i ekipa. |
Citiraj:
Pogleda u trku tri sezone, četvrtu čekam da se kompletira, moju preporuku imaš, iako ako ti je prva epizoda već previše, nemoj nit nastavljat jer ima svega dalje:chears: ps. Rhona Mitra isto doprinosi dojmu serije :o |
|
isuse kriste... bolesno...
|
To je to,daj mi četvrtu :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:37. |