PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

flyer1 13.01.2014. 21:47

Citiraj:

Autor listerstorm (Post 2527274)
Huh? I ja sam je propustio (tad nisam imao PC a kasnije zaboravio :D). Jel to bolje od deus ex jedinice?

niti pod razno.

Roberto 13.01.2014. 22:31

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2527283)
Da da, al inače ja slabo gledam te srcedrapajuće ljige još od kitanika gdje sam bio skoro pretučen u kinu od pomahnitalith kuraba jer sam se zadnjih 15 minuta filma počeo grčevito smijat dok je 90 odsto populacije u kinu ridalo, uključujući i pola moje ekipe, i to momaka kojima je na moment mlijeko procurilo :D:D:D:D:D:D

Kitanik :D
Druze brko kud to gledat, ni pod razno :D

I kod mene u planu Mitty, cuo dobre preporuke sa svih strana, kazu Stiller solidan film vrlo dobar. Pa cu provjeriti.

Ali about time, jedan od najboljih filmova prosle godine, ako ne i najbolji :)

Neki dan stavio Only God forgives. Ugasio nakon pol sata, tesko oprostiti takvo smece :D

Toorop 14.01.2014. 00:06

http://www.imdb.com/title/tt1661382/ pogledao Grudge Match. Prosječan film. Da nema Kevina Harta bio bi dosadan, ali s njim je onako taman, da da komediju filmu :D

na kraju filma kada priča sa tyson-om i holyfield-om, i ovaj drugi odbija ponude, i odbija i kada kaže da će mu dati ulogu u hangoveru 4, ovaj kaže slušam.. :D :D

fanATIk 14.01.2014. 15:38

Netko je ovdje preporucio The Brotherhood of War kao odlicnu korejsku ratnu dramu. Hm, koja gomila naive i patetike. Idem sad gledat My Way, valjda ce bit bolje od ovog...

Brko 14.01.2014. 17:20

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 2527649)
Netko je ovdje preporucio The Brotherhood of War kao odlicnu korejsku ratnu dramu. Hm, koja gomila naive i patetike. Idem sad gledat My Way, valjda ce bit bolje od ovog...

ja sam preporučio.

Princ288 14.01.2014. 17:36

Pogledao tajni zivot ben stillera prije vasih i tudih preporuka,i nisam bas prezadovoljan, nekako presporo i ne razradeno. Ocekivao vise od tog njegovog tajnog zivota kad su vec film nazvali po tome. Ali da se gledat 6/10.

Iako ne gledam te romantika,aww filmove, About time odlican 8/10

flyer1 15.01.2014. 13:12

jako dobar film!, bilo malo skepse prije gledanja, eva longoria, ovo-ono, na kraju vrlo dobro iskustvo.

the kings of summer, ne dobar kao gornji, ali opet dovoljno zanimljiv.

MeanBoss 15.01.2014. 13:41

pogledao Charlie Countrymen....film me odusevio,ono totalno...Shia je majstor,sve bolji i bolji!

MIK 15.01.2014. 20:00

Easy A --> Ko mu da ocjenu od 7,2:rolleyes:
Osrednji film sa mnogo i ne tako skrivene propagande :nono:

Mar 16.01.2014. 00:02

Wolf of Wall Street - nemate šta razmišljati, definitivno pogledati.
Najbolji film šta sam gleda duže vrimena.

Pupo 16.01.2014. 07:52

Potpis

timmy 16.01.2014. 08:17

wolf je meni odličan. iako sam ljubitelj scorsesea ne predstavlja mi neko remek djelo...
dosta dobar film captain phillips. istiniti događaj, tom hanks...

syss 16.01.2014. 10:05

Citiraj:

Autor flyer1 (Post 2528257)
jako dobar film!, bilo malo skepse prije gledanja, eva longoria, ovo-ono, na kraju vrlo dobro iskustvo.

the kings of summer, ne dobar kao gornji, ali opet dovoljno zanimljiv.

summer mi je bio odličan, a ovaj gore ide na listu ;)

domina 16.01.2014. 10:40

WOlf mi je odličan, al sama radnja filma mi nije niš posebno. Ali Leonardo mi je prejak u filmu, totalno uživljen, da nije njega, ne znam kakav bi mi bio film.

zicozg 16.01.2014. 20:08

Zato mi je Leo najjaci glumac

Mar 16.01.2014. 22:11

Citiraj:

Autor domina (Post 2528824)
WOlf mi je odličan, al sama radnja filma mi nije niš posebno. Ali Leonardo mi je prejak u filmu, totalno uživljen, da nije njega, ne znam kakav bi mi bio film.

Radnja je ta kakva je - po istinitim događajima (vjerojatno sa određenom dozom "kreativne slobode" :D)

Leo je car, najbolji glumac u Hollywoodu po meni, ali i drugi su dobri pogotovo Jonah Hill, a ni ona nije za bacit :D

Juice 16.01.2014. 22:19

Citiraj:

Autor Mar (Post 2529325)
Radnja je ta kakva je - po istinitim događajima (vjerojatno sa određenom dozom "kreativne slobode" :D)

Događaji su se svi zbili, jedino je neke sitnice izmjenip. Ono što je ubačeno je bacanje patuljaka, nadimak "The Wolf" i kako ga je dobio, i ono prodavanje kemijske za motivaciju, upoznavanje Jordana i Dannya je izmjenjeno, imena žena njegovih, i tak neke sitnice. Al one sve dogodovštine su se zbile.
Imate dvije knjige od Jordana, memoari njegovi.

TheEmpress 16.01.2014. 23:26

Citiraj:

Autor MIK (Post 2528536)
Easy A --> Ko mu da ocjenu od 7,2:rolleyes:
Osrednji film sa mnogo i ne tako skrivene propagande :nono:

Kaj, baš je dobar film. :D Emma Stone je zakon, to je moj girl crush. I ona sisata iz 2 broke girls serije. xD

Wolf of Wall Street još nisam gledala, to i The Great Gatsby su na programu ovaj vikend. :)

Zadnje sam gledala The Butler i 12 Years A Slave. Butler mi je bolji, a 12 years mi nije sjeo, ne znam, malo mi je naporan za gledat. Ali dobar film svejedno.

Danas sam Last Vegas pogledala, odličan mi je, definitivno preporuka.

Odd Thomas sam gledala neki dan, dobar, ali knjiga mi je bolja, puno su skratili film.

Austenland - eh, tipična romantična komedija/drama, šta ja znam, ni vrit ni mimo.

The Lone Ranger - nije mi sam film tolko dobar koliko mi je Depp s onom ptičurinom na glavi genijalan. xD Nije jedan od njegovih najboljih filmova, al svejedno dobar za pogledat.

syss 16.01.2014. 23:31

ma depp je to sredio with flying colors... možda mi je bilo zabavno samo zbog njega, ali mislim da je cijeli film jako zabavan unatoč zlim jezicima vamo :D

TheEmpress 16.01.2014. 23:40

Pa kak ne bi bio zabavan, jedna od glavnih uloga je Depp s prepariranom pticom na glavi. xD

syss 16.01.2014. 23:45

dobro nećemo sada o osobnim preferencama te užicima :D

velim opet, koliko je bio tu popljuvan, film je sasvim zabavan, a takav žanr umene jedino može pobuditit zabavu i to je napravio - done :D

TheEmpress 16.01.2014. 23:47

Baš to, nisam očekivala nikakvo remek dijelo od toga, nego zabavan film za pogledat i pustit mozak na pašu i to sam i dobila. :)

flyer1 17.01.2014. 00:08

@TheEmpress: zgodan potez s razbijanjem analize deppovog filma na više postova skupa sa syss-om, no pažljivijem promatraču ne može umaknuti pozitivna ocjena easy a/emme stone:nono::D

Brko 17.01.2014. 08:28

Citiraj:

Autor syss (Post 2527272)
about time pogledao? :D

Žena i ja pogledalo filma.
Paaaaa... budući nisam fan tih ljubića, reći da je film OK. Iskreno, malo me podsjeća na Bedazzled, samo po formi.
Maštovito napravljen, Harry definitvno najjači lik u filmu :D

Nikakvo remekdjelo nije u pitanju, ali da je film dobar, dobar je. No, više ne ocjenjujem filmove sa nekakvim 6/10, 8,5/10... Dovoljno je reći da je film odron, loš, dobar ili odličan. Ovaj je dobar ;)

syss 17.01.2014. 09:30

samo ti je dobar jer nisi fan ljubića :D

zhaccc 17.01.2014. 11:24

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2529452)
Žena i ja pogledalo filma.
Paaaaa... budući nisam fan tih ljubića, reći da je film OK. Iskreno, malo me podsjeća na Bedazzled, samo po formi.
Maštovito napravljen, Harry definitvno najjači lik u filmu :D

Nikakvo remekdjelo nije u pitanju, ali da je film dobar, dobar je. No, više ne ocjenjujem filmove sa nekakvim 6/10, 8,5/10... Dovoljno je reći da je film odron, loš, dobar ili odličan. Ovaj je dobar ;)

Citam cijelo vrijeme komentare drugih forumasa kako je film masterpiece, a meni je bio samo ok. Aj bar jos netko, ali vjerojatno nisam ni ja neko mjerilo jer također nisam fan ljubića.

TheEmpress 17.01.2014. 11:38

Citiraj:

Autor flyer1 (Post 2529405)
@TheEmpress: zgodan potez s razbijanjem analize deppovog filma na više postova skupa sa syss-om, no pažljivijem promatraču ne može umaknuti pozitivna ocjena easy a/emme stone:nono::D

Emma Stone je zakon u svakom filmu, lijepo molim. A Easy A je ionako više namijenjen teen publici, po meni, tak da, taj posao odrađuje i više nego dobro. Nije u pitanju nikakav ekstra super film, ali zabavan je. Možda je meni bolji jer sam žensko i obično ga gledam dok me PMS uhvati, ne znam. :D

panda505 17.01.2014. 12:02

Easy A je baš dobar oke filmček :D

Možda sam malo biased jer je i meni Emmica zakon, ali ajde, koga briga :D

Mad_Duke 17.01.2014. 12:36

Citiraj:

Autor TheEmpress (Post 2529554)
Emma Stone je zakon u svakom filmu, lijepo molim. A Easy A je ionako više namijenjen teen publici, po meni, tak da, taj posao odrađuje i više nego dobro. Nije u pitanju nikakav ekstra super film, ali zabavan je. Možda je meni bolji jer sam žensko i obično ga gledam dok me PMS uhvati, ne znam. :D

Film je ili kvalitetan ili nije. Nema "to odrađuje dobro". :) Zato se ovakve stvari zovu "guilty pleasure" :P Kao što ja pratim hrpu SF-a koji su ispod razine za koju bi rekao da je serija okej, ali ono. Fali mi sadržaja :P

MIK 17.01.2014. 20:24

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2529577)
Easy A je baš dobar oke filmček :D

Možda sam malo biased jer je i meni Emmica zakon, ali ajde, koga briga :D

Po strani stavimo Emmu Stone koju bi svi podrapali ko stare sportske:D

Evo što meni smeta u filmu:

Film je prava gay propaganda. Starci su joj kul i otkačeni. Stara je dosta eksperimentirala uglavnom sa muškarcima, stari je isto imo fazu. Njezin gey frend baš je kul dok su oni isusovci zatucani licemjeri.

Da me netko krivo ne shvati kao na primjer mi pada Monty Python-ovci koji su također imali škakljive teme na repertoaru bez propagande sa puno satire

Brko 17.01.2014. 23:00

Citiraj:

Autor syss (Post 2529470)
samo ti je dobar jer nisi fan ljubića :D

gle, žena je pustila koju suzu tijekom filma. Ja nisam. Ja puštam suze na scene tipa kad se švarc spušta u talinu čelika u terminatoru 2 ili kad se van damme vraća kući na kraju Lionhearta. :D:D:D To je potresno, a ne ovo :D:D:D

Citiraj:

Autor zhaccc (Post 2529541)
Citam cijelo vrijeme komentare drugih forumasa kako je film masterpiece, a meni je bio samo ok. Aj bar jos netko, ali vjerojatno nisam ni ja neko mjerilo jer također nisam fan ljubića.

Pa da. Film je ok, nitko ne kaže da nije. Ali da je oskara vredno, nije.

panda505 17.01.2014. 23:15

Citiraj:

Autor MIK (Post 2529994)
Po strani stavimo Emmu Stone koju bi svi podrapali ko stare sportske:D

Evo što meni smeta u filmu:

Film je prava gay propaganda. Starci su joj kul i otkačeni. Stara je dosta eksperimentirala uglavnom sa muškarcima, stari je isto imo fazu. Njezin gey frend baš je kul dok su oni isusovci zatucani licemjeri.

Da me netko krivo ne shvati kao na primjer mi pada Monty Python-ovci koji su također imali škakljive teme na repertoaru bez propagande sa puno satire

Možda je to ipak ismijavanje konzervativnosti i zatucanosti? :stoopid:

Ne znam, općenito, meni je film bil' oke :D

Dal' je to sad striktno do Emice, ne znam, nadam se da nije :D

btw. pogledao Vuka - predobar, nasmijah se k'o životinja

pogotovo onaj dio di dođe autom kući iz country cluba, tu sam se smijal' k'o zadnja budaletina :lol2:

A ona slovenka i žena mu :care:

Hamm 18.01.2014. 07:50

Taj film mi je bio tak loš da ga nisam mogao pogledati do kraja. :D :p

MIK 18.01.2014. 08:40

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2530106)
Možda je to ipak ismijavanje konzervativnosti i zatucanosti? :stoopid:

Dobro si to zaključio ismijavanj ali meni nije u tome caka već u forsiranju lifestyle-a. Isto kao kad gledaš neke od američkih filmova i vidiš da ima previše američke propagande u njima takav meni okus ostane u ustima nakon ovog filma.

Domaći primjeri:
Što je muškarac bez brkova - rijetko dobar domaći film.
Film je pun stereotipa sa mjerom dobrog ukusa i humora.

Svečenikova djeca - zgodna ideja zaplet filma dosta dobar, što ide više prema kraju to više brlja u svome trudu da ocrni zna se koga. Ukupni dojam loš a moglo je puno bolje.

Sonja i bik : sukob dva totalno drugačija svjetonadzora provučeno kroz dobru dozu humora. Odličan film za svaku pohvalu.

ivan77 18.01.2014. 17:25

Lone Survior - 0/10 . baš me briga da je 100 x istinit događaj, prvih 58,5 minuta nema
ispaljenog metka a to je neprihvatljivo za akcijski film.

Wolf sa vol strita - manje-više, sve se zna o filmu. 10/10 jednostavno!

Dallas Buyers Club - drama kakvu već dugo gledao nisam! Neću ništa reći, ovo gledajte!!

wnbeeeE 18.01.2014. 17:28

pogledao keptn filips, oduševljen filmom.
Tom Hanks odličan as usual.

panoramix 18.01.2014. 19:36

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 2530462)
Lone Survior - 0/10 . baš me briga da je 100 x istinit događaj, prvih 58,5 minuta nema

Wolf sa vol strita - manje-više, sve se zna o filmu. 10/10 jednostavno!

Dallas Buyers Club - drama kakvu već dugo gledao nisam! Neću ništa reći, ovo gledajte!!

Pogledal sam sinoć Dallas Buyerse i potpisujem tvoju ocjenu. Obavezno gledati.

Pupo 18.01.2014. 20:28

Ja sam Lone Surviora ugasio nakon 10 minuta, sad čeka drugu šansu.

Juice 18.01.2014. 20:39

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 2530462)

Ugasio si ga taman kad akcija kreće i pucanje ne staje do kraja :lol2:
Film je dobar, početak možda malo spor i dosadan ali prikazuje kako se odvijao taj dan. Meni dobar film

Za Dallas se slažem, vrhunski film.

Burko 18.01.2014. 22:33

pogledao Clear History.

korektan film, i to je to :). ili bolja definicija, ako volite LD-a, bit ce film korektan. ako ne, bit ce tak-tak, nista posebno.

ja ga ocekujem kroz kratko vrijeme na TV-u :). i da, kod prvog viseg glasanja Joea (Stumpo, bombas) sa prepoznao Bubimira :). i pred sam kraj sam skuzio koja je Kubanka u pitanju, nisam je dugo vidio......... jos uvijek je to - to :goood::goood:.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:18.