![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kitanik :D Druze brko kud to gledat, ni pod razno :D I kod mene u planu Mitty, cuo dobre preporuke sa svih strana, kazu Stiller solidan film vrlo dobar. Pa cu provjeriti. Ali about time, jedan od najboljih filmova prosle godine, ako ne i najbolji :) Neki dan stavio Only God forgives. Ugasio nakon pol sata, tesko oprostiti takvo smece :D |
http://www.imdb.com/title/tt1661382/ pogledao Grudge Match. Prosječan film. Da nema Kevina Harta bio bi dosadan, ali s njim je onako taman, da da komediju filmu :D
|
Netko je ovdje preporucio The Brotherhood of War kao odlicnu korejsku ratnu dramu. Hm, koja gomila naive i patetike. Idem sad gledat My Way, valjda ce bit bolje od ovog...
|
Citiraj:
|
Pogledao tajni zivot ben stillera prije vasih i tudih preporuka,i nisam bas prezadovoljan, nekako presporo i ne razradeno. Ocekivao vise od tog njegovog tajnog zivota kad su vec film nazvali po tome. Ali da se gledat 6/10.
Iako ne gledam te romantika,aww filmove, About time odlican 8/10 |
jako dobar film!, bilo malo skepse prije gledanja, eva longoria, ovo-ono, na kraju vrlo dobro iskustvo.
the kings of summer, ne dobar kao gornji, ali opet dovoljno zanimljiv. |
pogledao Charlie Countrymen....film me odusevio,ono totalno...Shia je majstor,sve bolji i bolji!
|
Easy A --> Ko mu da ocjenu od 7,2:rolleyes:
Osrednji film sa mnogo i ne tako skrivene propagande :nono: |
Wolf of Wall Street - nemate šta razmišljati, definitivno pogledati.
Najbolji film šta sam gleda duže vrimena. |
Potpis
|
wolf je meni odličan. iako sam ljubitelj scorsesea ne predstavlja mi neko remek djelo...
dosta dobar film captain phillips. istiniti događaj, tom hanks... |
Citiraj:
|
WOlf mi je odličan, al sama radnja filma mi nije niš posebno. Ali Leonardo mi je prejak u filmu, totalno uživljen, da nije njega, ne znam kakav bi mi bio film.
|
Zato mi je Leo najjaci glumac
|
Citiraj:
Leo je car, najbolji glumac u Hollywoodu po meni, ali i drugi su dobri pogotovo Jonah Hill, a ni ona nije za bacit :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Wolf of Wall Street još nisam gledala, to i The Great Gatsby su na programu ovaj vikend. :) Zadnje sam gledala The Butler i 12 Years A Slave. Butler mi je bolji, a 12 years mi nije sjeo, ne znam, malo mi je naporan za gledat. Ali dobar film svejedno. Danas sam Last Vegas pogledala, odličan mi je, definitivno preporuka. Odd Thomas sam gledala neki dan, dobar, ali knjiga mi je bolja, puno su skratili film. Austenland - eh, tipična romantična komedija/drama, šta ja znam, ni vrit ni mimo. The Lone Ranger - nije mi sam film tolko dobar koliko mi je Depp s onom ptičurinom na glavi genijalan. xD Nije jedan od njegovih najboljih filmova, al svejedno dobar za pogledat. |
ma depp je to sredio with flying colors... možda mi je bilo zabavno samo zbog njega, ali mislim da je cijeli film jako zabavan unatoč zlim jezicima vamo :D
|
Pa kak ne bi bio zabavan, jedna od glavnih uloga je Depp s prepariranom pticom na glavi. xD
|
dobro nećemo sada o osobnim preferencama te užicima :D
velim opet, koliko je bio tu popljuvan, film je sasvim zabavan, a takav žanr umene jedino može pobuditit zabavu i to je napravio - done :D |
Baš to, nisam očekivala nikakvo remek dijelo od toga, nego zabavan film za pogledat i pustit mozak na pašu i to sam i dobila. :)
|
@TheEmpress: zgodan potez s razbijanjem analize deppovog filma na više postova skupa sa syss-om, no pažljivijem promatraču ne može umaknuti pozitivna ocjena easy a/emme stone:nono::D
|
Citiraj:
Paaaaa... budući nisam fan tih ljubića, reći da je film OK. Iskreno, malo me podsjeća na Bedazzled, samo po formi. Maštovito napravljen, Harry definitvno najjači lik u filmu :D Nikakvo remekdjelo nije u pitanju, ali da je film dobar, dobar je. No, više ne ocjenjujem filmove sa nekakvim 6/10, 8,5/10... Dovoljno je reći da je film odron, loš, dobar ili odličan. Ovaj je dobar ;) |
samo ti je dobar jer nisi fan ljubića :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Easy A je baš dobar oke filmček :D
Možda sam malo biased jer je i meni Emmica zakon, ali ajde, koga briga :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo što meni smeta u filmu: |
Citiraj:
gle, žena je pustila koju suzu tijekom filma. Ja nisam. Ja puštam suze na scene tipa kad se švarc spušta u talinu čelika u terminatoru 2 ili kad se van damme vraća kući na kraju Lionhearta. :D:D:D To je potresno, a ne ovo :D:D:D Citiraj:
|
Citiraj:
Ne znam, općenito, meni je film bil' oke :D Dal' je to sad striktno do Emice, ne znam, nadam se da nije :D btw. pogledao Vuka - predobar, nasmijah se k'o životinja A ona slovenka i žena mu :care: |
Taj film mi je bio tak loš da ga nisam mogao pogledati do kraja. :D :p
|
Citiraj:
Domaći primjeri: Što je muškarac bez brkova - rijetko dobar domaći film. Film je pun stereotipa sa mjerom dobrog ukusa i humora. Svečenikova djeca - zgodna ideja zaplet filma dosta dobar, što ide više prema kraju to više brlja u svome trudu da ocrni zna se koga. Ukupni dojam loš a moglo je puno bolje. Sonja i bik : sukob dva totalno drugačija svjetonadzora provučeno kroz dobru dozu humora. Odličan film za svaku pohvalu. |
Lone Survior - 0/10 . baš me briga da je 100 x istinit događaj, prvih 58,5 minuta nema
ispaljenog metka a to je neprihvatljivo za akcijski film. Wolf sa vol strita - manje-više, sve se zna o filmu. 10/10 jednostavno! Dallas Buyers Club - drama kakvu već dugo gledao nisam! Neću ništa reći, ovo gledajte!! |
pogledao keptn filips, oduševljen filmom.
Tom Hanks odličan as usual. |
Citiraj:
|
Ja sam Lone Surviora ugasio nakon 10 minuta, sad čeka drugu šansu.
|
Citiraj:
Film je dobar, početak možda malo spor i dosadan ali prikazuje kako se odvijao taj dan. Meni dobar film Za Dallas se slažem, vrhunski film. |
pogledao Clear History.
korektan film, i to je to :). ili bolja definicija, ako volite LD-a, bit ce film korektan. ako ne, bit ce tak-tak, nista posebno. ja ga ocekujem kroz kratko vrijeme na TV-u :). i da, kod prvog viseg glasanja Joea (Stumpo, bombas) sa prepoznao Bubimira :). i pred sam kraj sam skuzio koja je Kubanka u pitanju, nisam je dugo vidio......... jos uvijek je to - to :goood::goood:. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:18. |