PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   World of Tanks (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=187912)

UnimatriX 26.09.2015. 23:06

Citiraj:

Autor Drift_King (Post 2832475)
Jesan. GWE100. Proda odavno, ne igran. Ne zelin bit smece.

Nisan ja reka da je samo kliknes i gotovo. Problem je sta se ne mozes obranit od artiljerije. IS7 hull down, ne moze ga isus izbit i eto lika sub1000 i izbije ga za xxx dmg, i tako X tenkova. Ovo danas kad me je pogodio, lik ima ispod 1000 wn8. Da je bio u nekom drugom tenku, moga bi samo saugat. I to je problem. Nesto kao sta je bio FV dok nije dobio nerf HESHa, prejak za ekipu koja te slucajno pogodi.

Plus artiljerija je suga najveca jer nemas sanse, jer guess what puca izvan rendera. :kafa:

Ti ako mislis da si skiller sta igras s artiljerijom, jbg, zadrzi se.

Slažem se, u bilo kojem drugom scenariju, sub 1000 bi se pošteno namučio da i okrzne boljeg igrača, ali ovako, čak i pijana budala klikne svakih 40-tak sekundi i skine ti pola hp-a, ako ne i sve... a nema tu pomoći...

Drift_King 26.09.2015. 23:13

Citiraj:

Autor UnimatriX (Post 2832484)
Slažem se, u bilo kojem drugom scenariju, sub 1000 bi se pošteno namučio da i okrzne boljeg igrača, ali ovako, čak i pijana budala klikne svakih 40-tak sekundi i skine ti pola hp-a, ako ne i sve... a nema tu pomoći...

Evo jos jedna u prilog.

Idem na poziciju (1-crveno)
http://s15.postimg.org/jhgaso0kb/shot_266.jpg
image hosting over 10mb

Rokne me T92, ubije gun, tracks, ammo i optiku. Repariram ammo.

Idem sad na poziciju 2, da probam na ledja doc, i probat ispeglat dio partije.

Lea pogodim 2 puta, (zelen igrac 1800+) i naravno ko mi se usere u zivot... A mica san se.

http://s10.postimg.org/5l0t040u1/shot_266_Copy.jpg
screen capture tool

FV - 1280, T92 - 11xx. :kafa: Because skill.

Razarach 27.09.2015. 01:25

Kad smo kod artiljerije;

http://www.pohrani.com/t/B/vf/3YWxQQfU/shot061.jpg

Izuzetno zanimljiva partija. :D

UnimatriX 27.09.2015. 01:35

Citiraj:

Autor Drift_King (Post 2832488)
Evo jos jedna u prilog.

FV - 1280, T92 - 11xx. :kafa: Because skill.

Ma točno to, i drugi tenkovi te mogu pogodit, al ne skidaju 50% hp-a odjednom i još gore, pola modula i članova posade što je još veći hendikep, a u većini slučajeva samo znači jedan shot do smrti ili napraviš još shot ili dva i to je to, pregaze te ostali tenkovi...

Nešto je bilo riječi da bi arty mogli reworkat na nešto slično kao u Armored Warfare-u, iako sumnjam jer WG stalno mulja, a i za najjednostavnije stvari čekamo po godinu dvije da implementiraju...

Drift_King 27.09.2015. 06:58

Citiraj:

Autor Razarach (Post 2832519)
Kad smo kod artiljerije;

http://www.pohrani.com/t/B/vf/3YWxQQfU/shot061.jpg

Izuzetno zanimljiva partija. :D

Da pogotovo ako si u Htu, kad te uvate 58ice nema sanse da prezivis.
Citiraj:

Autor UnimatriX (Post 2832520)
Ma točno to, i drugi tenkovi te mogu pogodit, al ne skidaju 50% hp-a odjednom i još gore, pola modula i članova posade što je još veći hendikep, a u većini slučajeva samo znači jedan shot do smrti ili napraviš još shot ili dva i to je to, pregaze te ostali tenkovi...

Nešto je bilo riječi da bi arty mogli reworkat na nešto slično kao u Armored Warfare-u, iako sumnjam jer WG stalno mulja, a i za najjednostavnije stvari čekamo po godinu dvije da implementiraju...

Neman pojma kako je u AW, ali tu je sranje, jer imaju taj punch koji tebi ne daje sansu. Stanes iza kamena, ConqGC te uvati, kreces se, ubije te 155 58. Nije da me stalno arty gadja, ali ne volin kad me jedan put pogodi. Jednostavno ne volin, jer nema oklopa, kuta, pozicije koja ti daje prednost.

Ociti primjer su hulldown tenkovi, na koje arty samo sere. FY hulldown. :kafa:

ti.le 27.09.2015. 08:57

Kažeš IS-7 u hull down poziciji i nitko te ne može istjerati? A kako je to za ostale tenkove kada moraju igrati protiv toga? Jel si oni misle FY hulldown OP tenk, ali to tebe ne dira niti najmanje jer iskorištavaš prednost tenka i baš ti je gušt, a onda kada te arty istjera od tuda, onda je on OP n00b koji neda drugima igrati kako bi baš oni htjeli...

Roso 27.09.2015. 09:02

Ma naklika se i on za doć do gwe100, i to valjda kad je arty jos i moga nesto pogodit. Sad je očajno.

Zna artiljerija naživcirat ali daje malo raznolikosti i neizvjesnosti u igru. Smiješni ste svi sa vašim tumorskim kletvama i sl.

Drift_King 27.09.2015. 09:12

Citiraj:

Autor ti.le (Post 2832550)
Kažeš IS-7 u hull down poziciji i nitko te ne može istjerati? A kako je to za ostale tenkove kada moraju igrati protiv toga? Jel si oni misle FY hulldown OP tenk, ali to tebe ne dira niti najmanje jer iskorištavaš prednost tenka i baš ti je gušt, a onda kada te arty istjera od tuda, onda je on OP n00b koji neda drugima igrati kako bi baš oni htjeli...

Bravo. Znaci ti mislis da je IS7 neunistiv u hulldownu. :roller:

ti.le 27.09.2015. 11:31

Citiraj:

Autor Drift_King (Post 2832475)
J IS7 hull down, ne moze ga isus izbit...

Ne ja, to si ti rekao ;)

Drift_King 27.09.2015. 11:43

Citiraj:

Autor ti.le (Post 2832625)
Ne ja, to si ti rekao ;)

Ali nije na artyiju da ga iskopava, to je bila poanta.

spaceman 27.09.2015. 15:03

Citiraj:

Autor Drift_King (Post 2832634)
Ali nije na artyiju da ga iskopava, to je bila poanta.

Je, najbolje da ubace i bagere u igru :)

Drift_King 27.09.2015. 15:45

Citiraj:

Autor spaceman (Post 2832742)
Je, najbolje da ubace i bagere u igru :)

Za to imas mediume, lajtove i TDove. Ali znas kako ekipa igra, jedan po jedan idu i umiru.

Back on topic.

http://i.imgur.com/sLVNYrs.jpg

madsav 27.09.2015. 16:35

Arti je sastavni dio igre, i svaki igrač sa IS7 koji drži do sebe treba ga uzeti u obzir i prilagoditi svoju igru tom faktoru.

Igram samo jednu liniju artija (noob sam sa 960 wn8 i 51% WR), američku, i jako dobro mi dođe u danima kad se zaredaju porazi sa noob timovima. Zna biti borbi gdje samo arti doprinese pobjedi (sa 5-6 killova itd).
Isto tako kad sam u bilo kojem heavy tenku dobro znam da sam prvi na udaru.....

UnimatriX 27.09.2015. 17:20

Arty je sastavni dio igre, ali ne bi trebao biti jer se ne uklapa kao ostale vrste tenkova, nebalansirani su i nije fer da netko može i na blind shot preko pola mape i iza cijelog brda skinut nespotanog igrača...

rodney 27.09.2015. 17:38

Meni se baš dobro uklapa, a život nije fer.

spaceman 27.09.2015. 17:48

A zato je fer kad reloada 50 sekundi zatim nišani skoro 10 i za dvije dužine prebaci tenk koji gađaš... A kad sa ISU-om skinem 1300 dmg jednim pogotkom (AP u Panthera) to je
svima ok. I sam u zadnje vrijeme više stradam od artya nego što napravim štete s njim a ne cvilim zbog toga i nisu mi oni krivi što se ne maknem kad sam spotan ili duže na jednom mjestu.

madsav 27.09.2015. 17:54

Citiraj:

Autor UnimatriX (Post 2832794)
Arty je sastavni dio igre, ali ne bi trebao biti jer se ne uklapa kao ostale vrste tenkova, nebalansirani su i nije fer da netko može i na blind shot preko pola mape i iza cijelog brda skinut nespotanog igrača...

To je moguće jedino ako arti aima po mapi i vidi trace baš u trenutku kad dotični puca ili kada lomi drva, ograde , kuće. Tu se slažem da to nije fer, ali dok wg to ne makne pazite kako vozite. Dosta često iskusni igrači artija trejsaju neprijateljske artije, nema većeg gušta ... ;) Tako i kad si u artiju moraš paziti na iste te stvari, da ne govorim koliko lajtovi vole naići na artije koji su često sami i bespomoćni u tom slučaju :(

Drift_King 27.09.2015. 18:07

Citiraj:

Autor spaceman (Post 2832810)
A zato je fer kad reloada 50 sekundi zatim nišani skoro 10 i za dvije dužine prebaci tenk koji gađaš... A kad sa ISU-om skinem 1300 dmg jednim pogotkom (AP u Panthera) to je
svima ok. I sam u zadnje vrijeme više stradam od artya nego što napravim štete s njim a ne cvilim zbog toga i nisu mi oni krivi što se ne maknem kad sam spotan ili duže na jednom mjestu.

Da jer ISU stoji u renderu, ima reload 14 sekundi i ako te ne uvati s provm granatom sigurno ce dobit po repu. Mislin usporedjujes tenk koji se bori prsa u prsa, i smece koje klika s kraja mape i ne mora te probit jer ima 1010100 dmg. :respekt:

spaceman 27.09.2015. 18:41

Pa ako te i uhvati i dalje ostaje tvojih 14 suigrača od kojih može kako kažeš dobiti po reu. A i više je za drugu liniju, za prvu su heviji koliko mi se čini i scouti. Ono što zaista nije fer po meni je MM koji bi trebao biti max 10% razlike a ne kad imaš 25% šanse za pobjedu i slično. Ubiju partiju u startu time a nije zanemariva ni količina botova. To je ono što mene smeta u WOT-u i sve manje imam volje igrati baš zbog toga.

Drift_King 27.09.2015. 19:41

Citiraj:

Autor spaceman (Post 2832834)
Pa ako te i uhvati i dalje ostaje tvojih 14 suigrača od kojih može kako kažeš dobiti po reu. A i više je za drugu liniju, za prvu su heviji koliko mi se čini i scouti. Ono što zaista nije fer po meni je MM koji bi trebao biti max 10% razlike a ne kad imaš 25% šanse za pobjedu i slično. Ubiju partiju u startu time a nije zanemariva ni količina botova. To je ono što mene smeta u WOT-u i sve manje imam volje igrati baš zbog toga.

Mene zivciraju svi koji drobe o sansama za pobjedu by XVM. Da to ima ikakve veze s zivotom bilo bi ok. :kafa:

spaceman 27.09.2015. 20:25

Kako kada, baš kao i sa artyem :)
Evo malo za promjenu uzeo RU251 i pade prvi ace sa njim...
replay

e-one 28.09.2015. 10:59

Joj drift daj ne vajnaj stalno za arty :) Ja ga igram i RNG nas ubija. Bude partija di odradim nesto, a bude ko jucer da s GW panterom T7 oneshotam u rundi Centa (1200hp) i T26E4 (1080hp) - ispricao se lijepo u chat obojci i napisao im da ih je ubio RNG :) , a onda 5 rundi nemogu s m53 pobjedit niti pogodit ništa. Igram sve klase tak da ni sam nisam imun na arty-e. Pogotovo mi je super igrat arty kad je na drugoj strani warpack boosted arty, koji me cijelu rundu progoni a da me ne vidi. Tak da sam se već navikao 1 shot i premještanje. Arty je meni dobar i daje neku određenu dinamiku u borbama, sranje je mm koji stavi u bitku 4-5 arty-a pa ta bitka bude bogu za plakati. Trebali su napravit neki limit 2-3 arty-a max i tjt. Treba netko i debeloguze e100ke i VK-ove istjerivat :)

spaceman 28.09.2015. 18:45

Danas neviđeni potop, nema šanse dobiti partiju šta god igrao, WG u punom sjaju sa svojim MM-om...:hitthewal: Odigrao nekih 15 partija i možda su dvije trajale duže od 5 minuta. Ako Armoured Warfare bude bolji po tom pitanju bit će lagani oproštaj od ove sve jadnije igre...

Drift_King 28.09.2015. 19:24

Citiraj:

Autor spaceman (Post 2833179)
Danas neviđeni potop, nema šanse dobiti partiju šta god igrao, WG u punom sjaju sa svojim MM-om...:hitthewal: Odigrao nekih 15 partija i možda su dvije trajale duže od 5 minuta. Ako Armoured Warfare bude bolji po tom pitanju bit će lagani oproštaj od ove sve jadnije igre...

Can confirm, odigra par s FCMom, jedva izvuka. Odigra par s JT88 totalni potop. Ono 1-7 u drugoj minuti. Katastrofa. :fuming:

EDIT:

Arty potice dinamicnu igru. hav jes no.

http://s15.postimg.org/gg9run4lz/shot_270.jpg

Plavo su botovi, japanski HT, td, i jos par. Zuto izlazi Cromwell na spot, i LTTB. Na brdo idu svi ostali. Na moj ping, glupi wz krece solo na brod i samo ga prigaze SPovi dok retardi iza njega gledaju (IS3, JP2, i mislin da je bilo jos). Ja za to vrime mazem T71 koji je demolira nasa 2 LTTBa, i uspijen ga maknit, roknem IS3, i KV3 spustin na 90hpa. Tada smo vec spusili brdo, botovi na plavom se nisu makli, iako T71 cirkulira i uz pomoc Rudya, i HTova lagano zvace tim. Na kraju ostaje botovi na plavom 3002, i na mene idu Rudy i T71, s druge strane SP (2x) i KV3 s trece strane. Ja cilo vrime rezervirano igran jer ne zelin dobit od artya iako me smece splashalo za 0.

Toliko o dinamci i otovrenoj mapi.

Kranja kompozicija. Manje vise sve sub1400 botovi osim rudya koji je bad reroll.

http://s8.postimg.org/jzetb0sx1/shot_271.jpg
image upload no compression

Jos malo dinamike. Useta u grad na Siegfried line, ubio KV4 i naravno masakar. Sprida dobio 2 od sugavaca, 704 samo dovrsio s ledja. Because dynamics.

http://s2.postimg.org/o9jvj5ozt/shot_272.jpg
free photo upload

Gadi mi se igrat sporije tenkove kad me teski kumpiri pogode.

spaceman 28.09.2015. 20:03

Ma najgore što gotovo više nema uzbudljivih, do kraja neizvjesnih borbi. Sad odigrao nikako ili odlično gotovo da ne možeš utjecati na sam ishod bitke. I to je ono što lagano ubija ovu igru.

Brko 29.09.2015. 14:09

Očito nekima nije jasno pa da još jednom razjasnimo:

Ovo nije tema za ispucavanje vaših frustracija koje ste doživili na netu sa tenkićima. I nećemo lockati temu nego dodjeljivati GO.
Ovdje smanjite kompresiju i ne objavljujte SSove sa psovkama, prijetnjama i sličnim izljevima nekulture niti ovdje pišite takve gluposti.

m4dm4n 29.09.2015. 15:41

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2833492)
Ovdje smanjite kompresiju i ne objavljujte SSove sa psovkama, prijetnjama i sličnim izljevima nekulture niti ovdje pišite takve gluposti.

Pola ekipe ni nemre stavljati takve SSove, jer imaju chat ban. :D

Drift_King 29.09.2015. 17:46

Citiraj:

Autor m4dm4n (Post 2833543)
Pola ekipe ni nemre stavljati takve SSove, jer imaju chat ban. :D

http://static1.fjcdn.com/comments/Th...f7f9fa99bd.jpg

Anyway jucer crni ponedjeljak. 38% i 2k. :hitthewal:

Gumby 29.09.2015. 23:41

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2833492)
Očito nekima nije jasno pa da još jednom razjasnimo:

Ovo nije tema za ispucavanje vaših frustracija koje ste doživili na netu sa tenkićima. I nećemo lockati temu nego dodjeljivati GO.

:care:
Hvala, Druže Brko!!! I di si bio do sada...

trouble 30.09.2015. 00:33

Brko počel uredovat i tu :D

Nego,sve manje i manje vidim IS4 u borbama....se to isplati uzimat opće?
B-1
Iako mi kvazi ide bolje s hevijima,uživam više u mediumima...STB1 me čeka :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:08.