![]() |
|
|
ZG klošari! S V E A G |
|
|
radio Arenaa :)
|
|
|
Ivica Čuljak aka Satan Panonski.
Generacija s početka 70-ih i stariji se sjećaju, a ja iz priča. psihobaja :D |
:roller: Ubijaju me reklame. :D :D :D |
Ovo je bila jedina stanica kaj se vrtila kod mene. :lol2: |
Citiraj:
ja kao stari panker (sada samo u dusi panker, iako alternativa ne moze iz mozga) potvrdujem bez srama - ja sam ga slusao! i svako malo nekako naletim na neku stvar, imao je on nesto sto se danas izgubilo ili jednostavno ne moze doci do izrazaja od enormne kolicine smeca koja se svakodnevno prezentira kroz sve vrste medija. i jest on bio malo trknut, ali neka. da nije bio takav, nebi niti imao takvu glazbu. a btw, ja nisam s pocetka 70tih nego 80tih ;). ali imam izgovor, starija sestra je bila ono, grunge pa punk. pa sam ja vrlo mlad upao u poprilicno starije drustvo, ono, ja 14, pojedinci preko 30-35, neki i vise........ iako smo svi mi bili premladi da bi bili dio te generacije punkera, slusao se satan itekako. SLUŠAJ NAJGLASNIJE! |
Počeo sam kronološki, sa albumom "Ljuljamo ljubljeni ljubicasti ljulj". Nije za svakog.
Ali live performansi...:D |
Noćna voznja i ta mjuza...milina... |
a zjutra nesto sto smo komentirali prije:
EDIT: i jos malo punka iz proslosti: |
AMA LOL :D :D :D |
:D |
|
|
Najjači lyricsi ikad! :chears: Da Siabra (To a Friend) Szto dla nas kasztouniej skarba, Kali edzem my da siabra? (What can be more precious than a treasure As we ride to a friend’s place?) Douhich hod żadaem, kufli uzdymaem! (Wishing you long years of life as we raise our tankards!) Kali my źbiaremsia razam, Cieszym duszu nie raskazam. (When we get together, It is not with tales we delight our hearts.) Douhich hod żadaem, kufli uzdymaem! (Wishing you long years of life as we raise our tankards!) Z nami budziesz duża pjany, Z nami pozirk budzie szklany. (We will get you mighty drunk, We will get you glassy-eyed.) Douhich hod żadaem, kufli uzdymaem! (Wishing you long years of life as we raise our tankards!) Pieśniu zaśpiawaj pra trolau, Pryhażuń i hodnych wojau. (Sing a song about trolls, Beauties and worthy warriors.) Douhich hod żadaem, kufli uzdymaem! (Wishing you long years of life as we raise our tankards!) Padmirhni wiasiołaj pańnie - Budzie łaska dy kachańnie. (Wink to a merry lady - Get yourself some loving.) Douhich hod żadaem, kufli uzdymaem! (Wishing you long years of life as we raise our tankards!) Zaprasi siabrou na świata - Piwa jość jaszcze bahata. (Call your friends to join the party - The beer is still aplenty.) Douhich hod żadaem, kufli uzdymaem! (Wishing you long years of life as we raise our tankards!) |
|
Old but gold :) |
oprala me neka nostalgija na stare ljubavi :D :) |
službeni spot :D :D |
Brkovi su ošli u bananu....Bolje da sam s frendovima rujno vino pio, Tolerancije, Nisam ja za tebe, Mala, Srećo laku noć, dobro jutro tugo. Iliti prva dva albuma. :D
|
|
|
|
|
Death - Genetic Reconstruction
Malo death metala u subotnje jutro. :D Nemam youtube link jer ovo ide lokalno iz kolekcije. |
Bob Seger - Like a Rock
|
Opala :) :lol2: |
|
<3
|
Fantasticna stvar, jos bolji refren! <3
|
|
|
|
:D