![]() |
|
Kod nas se može naći i za 7,23 kn (kada se preračuna). :D
|
Pa jučer sam navečer točio na ini za 9,42...
|
Ja danas na Tifonu OS napunio rezervar jer planiram do ZG. Da sam znao, ne bi baš cijeli napunio :D.
|
Sad sam se sjetio. Smiješan problem sa Cliom imam.
Uvijek ga točim do čepa, jer utrpam i onih dodatnih desetak litara, pa sam dulje miran. Isto napravim i jučer, vratim se u auto, kad pokazivač stoji na 3/4. Gledam i nije mi jasno koji mu je. Plovak (ako ga još novi auti imaju) se nije mogao zaglaviti. Komp pokazuje da mogu proći samo 600 km s tim kaj imam unutra. Guglam malo i dođem do informacija s prošle generacije koja ima paljenje karticom da ako ga se napuni dok je kartica u autu, pokazivač goriva popizdi i da se obično riješi tek kod sljedećeg punjenja. Inače karticu vadim jer sam obično solo kad tankam, ali sad sam imao pun auto, pa nije bilo potrebe. Ima netko iskustva s takvim "problemom"? |
|
To ti je Aixam :)
Auto od 50ccm i blokiran na 50 km/h, pa se računa i registrira kao skuter. Ima ih već nekoliko u gradu, čak i male dostavnjake imaju. Na pol puta između semafora dosegnu max brzinu i postanu smetala na cesti koja je teže obići nego skuter :D |
Ajme strašno, ja bi rađe išo pješke nego vozio to...
Izgleda ozbiljno barem. http://www.aixam-hr.com |
Cijena im je isto ozbiljna, mislim da sam negdje naletio da kreću od oko 9000€.
EDIT: Još sam malo i rekao... http://ww3.autoscout24.de/classified...083?asrc=st|as Smart je za ovo hotel s 5 zvjezdica :D |
Sigurno to ne bi sada kupio, ali bi se radije vozio u tome nego na skuteru, pogotovo zimi. :D
|
Najbolje im je bilo kad sam prodavao auto...nademo se sve u cetvrtak i lik veli da kupuje, al bila je pizdarija jer sam popusio onu potvrdu o plaćenoj cestarini.
Dogovorimo se da se nađemo u utorak i meni lik mrtav hladan, ajde ti sad auto spremi u garažu i nemoj ga voziti do utorka. Reko kak da ne...iovak ga dobiješ za smješne pare i sad me jos hebeš. |
Ista stvar kad je kolega prodavao, ista. :D
|
najbolje da ga kupim u salonu, stavim u garazu na 3-5 god i onda ga prodam :D
|
Ja sam imal sto % kupca dva tjedna i onda sam ga prodal drugom. Svi su ioank bili preprodavaci.
|
|
Citiraj:
|
Ne zna se koji je grđi. :D
|
|
Citiraj:
|
Uz E klasu ovaj GLE mi je vrh! Bas mocno izgleda uz uvijek prisutnu dozu otmjenosti koju Mercedes ima. Volim zvijezdu. :)
|
Mercedes je stvarno pokrio cijelo trziste svojim modelima. Sve zivo imaju.
|
isusova ruko spusti se na zemlju i zaustavi ovo x6 bezumlje :D
kakav odron nepotrebni... |
Na stranu izgled, nekom se sviđa nekom ne, nebitno, no zašto se zove coupe???
|
Coupe naziv u zadnje vrijeme dobivaju oni auti koji iza imaju spušten krov.
|
Ima li netko prijedlog kako se rijesiti vlage u autu ? Prozori mi se dosta magle iznutra. Citao sam neku foru sa pjeskom za macke jel tko mozda to isprobao ?
|
Nije pjesak nego one silikonske granule, ja stavio kod sebe prije par dana i sad se niti malo ne magli, a prije se jedva nesto. Iako sad nema kise a tad se najvise magli.
Subjektivan dojam, pomoglo je iako sam 1 stavio a na videu su 2 |
Citiraj:
BTW, u Plodinama ima za kupiti tog silika gela za mačke. Mislim da je oko 30-ak kuna vreća i olična je stvar (za mačke), ali vjerujem i za vlagu. Pomoći će sigurno, ali baš riješiti problem skroz... ne znam. |
Postena klima u autu to sredi u roku keks.. Prednji grijac jos brze ak ga se ima bar prednju sajbu.. Trece pomoci nema, osim dobre tehnike brisanja krpicom ili cekanja ventilacije do proradi punom parom..
|
Magla unutra nastaje kad se zbog velike vlage voda kondenzira na hladnim staklima. Dakle prvo prozrači auto, a onda upali grijanje prema šoferšajbi na max. To kod mene obično riješi problem.
Nego mene muči magla s vanjske strane. Po kojoj logici se voda uspije kondenzirati izvana kad vozim 80 km/h na otvorenoj cesti. Šta je vlaga vani 100%? Zašto onda ostali automobili čisti prolaze a u mene sva stakla bijela ko snijeg. :D |
Jel ti stalno upaljena klima?
|
Frend i na jako niskim vanjskim temp. ima upaljenu klimu, mora palit brisace jer mu se magli sajba...
|
Sve je to normalno dok se ne pocnu zaledivat brisaci i sajba na autoputu. Nista ne pomaze. Na brisacima se nakupi par cm leda u par trenutaka i kaos.
Ja imam stalno klimu al na najslabijem i sajba plus stopala mi je najdraza komb..... Nakon sto se to zgrije na jacem, naravano. |
Ma klimu na max odvrnuo, i stisnuo da mi puše prema šajbi. Ajde, nju riješim brisačima ali iritiraju me ostala stakla, nekad ništa ne vidim kroz njih. Čitao sam po netu i kao moglo bi bit do prljavštine, navodno se na masna stakla lako lijepi. Ali od čega će bit masna i kako da ih odmastim? Bude svako malo na pranju, a i doma ga perem.
PS: To mi se po noći događa, otprilike od 1 sat pa do zore. Po danu nikakvih problema nemam. :no2drug: |
Vrlo vjerojatno zbog klime.
Uzmi onu sredstvo za stakla i sa tim dobro ocisti stakla iznutra, ako ide jako lagano masna su, ne znam kak bolje da objasnim. I probaj sa carapom i onim cudom za macke. Nije problem sa klimom rjesit zamagljivanje ali je bome problem da ti se ne magli bez klime pogotovo kod onih koji stalno voze sa klimom |
Meni se stakla magle jedino kad upalim recirkulaciju, odnosno zatvorim dovod vanjskog zraka. Inače uredno vozim sa isključenim kompresorom klime (ECON tipka na automatskoj klimi) po ovom vremenu. A ako mi se i počnu magliti po kiši, paljenje kompresora to riješi za minutu.
|
Čisto informativno - jučer sam tankao Qashqai s prošle stranice. Potrošnja 6,17l/100km s time da je bilo svega - od gradske vožnje do 170kmh na autoputu. Ja zadovoljan. Iskreno, očekivao sam više jer se ipak radi o povećoj hrpi lima, visok je, težak i ima velike gume (225/45/19)
Susjeda traži novu makinu pa je otišla pogledati Mercedes GLA (trenutno vozi 10g. star Rav4 2.0D). Kaže da je katastrofa. Niti SUV niti coupe, a košta da boli glava. Iznutra je nizak i sprijeda i zada, kvaliteta materijala je ispod Mercedes prosjeka,... Kaže joj prodavač da ga mnogi gledaju, ali odustanu kad sjednu u njega i ustanove isto. Vozio sam je u mojem Kaši i oduševljena je, ali ga neće uzeti jer je Nissan. Ona bi najradije Evoque-a sa 5 vrata ili Land Cuisera sa 3 vrata (žena ima para). Kaže ga trenutno čeka da dođu novi Audi Q3 i Lexus NX pa da će onda u shopping. |
Citiraj:
|
Pa u 2 godine koliko imam auto ovaj nisam niti jednom. A posto je auto 97. godiste nisam siguran kad je zadnji put promjenjeno....
|
Eto ti riješenja problema :D . Izvadi ga pa češ se šokirat kad vidiš kako izgleda :fiju:
BTW koji auto? Možda uopće niti nema filter kabine... |
Ako je do njega, a 99% da je, sretno. Mene je zabavljalo dobra dva dana :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:24. |