![]() |
Uzmeš britanca da glumi amerikanca iz Kentuckya sa sinom koji se zove Carl :D
Kako i on kaže...što ga nisu Jason nazvali :lol2: |
|
Better Call Saul
Može li neka serija bolje od ovoga, teško, jako teško. |
Uh, gledao ga ful, ali par puta stao. Jednom na kraju 3. sezone, drugi put na pola 4. sezone. I tu stojim vec godinu dana. Izgubio volju, nesto se razvodnilo, ne znam vise... A ogroman sam fan BB-a, zato sam i krenuo s BCS-om.
|
Ma spor je do bola i kad kažem spor nisan uopće tip u kojen radnja mora letit da bi mene zabavilo, ali BCS je baš spor, ima epizoda di prođe 45 minuta da se ne dogodi NIŠTA:D Al sve u svemu pogledao sve do sada osim zadnje sezone, zadnju čekam da izađe u kompletu pa odradim...
|
Da ponovim gradivo, pogledao TNG, epizodu kad je Picard bio asimiliran by Borg (S03E26, S04E01). Efekti, kamera, gluma, kostimi, posebno borgovi i onaj sto je nosio Pircard su pre smijesni danas. No ono bitno, epizoda pojasnjava cinjenice na koje se poziva ST Picard. E da, i ono naj naj bitnijije, u slijedecoj epizodi Picard ide doma, u Francusku, da se rehabilitira od traume sa Borgom i ... kuca je tamo, brat je tamo, damn vinograd je tamo :D Nisam zavrsio epizodu, pa ne mogu potvrditi spricanje dronovima. Stay tuned... :D
|
U šoku sam...
Look for the light. @clmazin and @Neil_Druckmann to develop the series adaptation of #TheLastOfUs, coming soon to HBO: https://t.co/z9c2h86EYw https://t.co/AkT6fET4Im Poslano sa mobilnog aparata |
Opa...najbolja igra konačno ekranizirana.
|
Citiraj:
Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk |
TLOU
|
Jedva čekam tu seriju. Planiram kupiti jednog dana plejku samo da odigram TLOU 1 i 2 i onda ju odma prodat :)
|
Trenutno s boljom polovicom gledam Black Mirror i najbolja mi je zasad Christmass special epizoda iz druge sezone.
Također, počeo sam i True Detective S02 gledati da vidim što je toliko loše kod te druge sezone. S01 i S03 sam već gledao. |
Opa, to će biti odlično.
|
Autsajder
Odgledao danas finalnu epizodu, solidno. Na kraju se podigao tempo, iako mi je na kraju to skupa bilo malo previše blesavo. 7/10 |
Neznam sto da mislim. Prvih par epizoda super. I dok ova crnkinja dodje prvih 2 epizode OK. Ali onda dalje blesavo. A zavrsetak majke mi. Nadam se da nece snimat drugu sezonu. Ovako na jednu sezonu OK, ali ako budu isli drugo onda jao...
|
Ljudi, molim vas za preporuku. Danas mi dolazi cura pa bih volio s njom pogledati neku lijepu komedijicu navečer, opuštenu/simpatičnu s dobrim forama. Zadnji put smo gledali "Long Shot" i to joj se svidilo pa može nešto u tom stilu... hvala puno :)
|
Citiraj:
Pogledao sam True Detective S02 i dobio sam odgovor na pitanje koje sam se pitao godinama, a to je “zar može biti tako loše?”. Može. Užasno i bezidejno. Da se ne zove True Detective nikad ne bi pomislio da je to serija na šemu prve sezone. |
True Detective samo prva sezona valja. Sve ostalo je drek.
|
Jel je netko gledao Hunters sa Pacinom?
|
Dobro preostri ste sa drugim sezonama. Sto bi onda rekli The Terror za drugu sezonu.
|
Završio Outsider.
Serija mi je sjela ko budali šamar. Jedna od meni najboljih u zadnje vrijeme. Odlično pogođen tajming odmotavanja klupka, slaganje puzzli oko ElCocoma sve. Jedino što bih volio da je bilo više ... da nam je elCoco na kraju malo više pričao o sebi Svakako pogledati 👍 |
gospoja i ja odbinđali za vikend The Stranger
sasma fino za nedjelju, malo intrige malo komplikacije |
Danas premijera 3. sezone Westworld-a a ja nisam ni drugu sezonu zavrsio. Poceo sam i nekako mi nije bas islo.
|
Senke nad Balkanom. Tek sad uzeo da gledam drugu sezonu.
Mnogo dobra serija. |
Pogledao prve tri epizode i svidjelo mi se: Devs
Za ljubitelje horrora dva dokumentarca. Prvi, History of Horror, je raspoređen epizodno po horror podžanrovima, dok je drugi, In Search of Darkness, u potpunosti fokusiran na hororce 80-ih. :fiju: |
Gledam Sherlocka po 3. put :D
Odličan :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
https://www.imdb.com/list/ls092205791/ |
nitko ne ferma korejski povijesno-neumrli Kingdom na netfliksu? druga sezona odnedavno vanka, ful solidno, kao i filmovi im...
|
Ja sam pokušao gledat prvu sezonu al odustao, jednostavno nije išlo. Ak je taj tip glume (preglumljavanja) normalan u koreji, meni nije.
|
|
Anime, I'll pass! Buljave oci i underage tjelesca. Ne ide mi to uz AC svemir :D
Sent from my SM-N960W using Tapatalk |
Citiraj:
Najbolja usporedba je kao igre iz telltale serijala animacije Sent from my MI 8 using Tapatalk |
a ne gledam ni ja te anime, ali carbon mi je zakon pa mozda pogledam.
|
Prijevodi za prve dvije epizode Godfather of Harlem
|
Castlevania
https://www.imdb.com/title/tt6517102/ Izašla 3. sezona prije 2 tjedna, završio jučer. Prva sezona je epic, ostale dvije malo slabije ali OK. |
Oho, fino! Thnx za info.
Završio sam 6. sezonu Orange is the New Black. Prvih par sezona mi je bilo super, kasnije su mi malo dosadne na početku, ali opet se uvijek dobro zakuha radnja. |
dobar je orange, ali prema kraju downhill.
jucer zavrsio elementary zadnju sezonu. totlanu su uhebali zadnju sezonu IMO :-(. steta jer mi je serija bila dobra. poceo watchmen. 1. epka totlano cudna. ni blizu filma. |
Pogleda Berlin Station 2016
Iako je serija otkazana ima smisleni kraj, dapače s obzirom na kraj ne vidin razlog da bi uopće bilo razmatrano da se nastavi... Meni dobra, podsjeća na dosta razvučeniju verziju The Company mini serije, pojavljuje se i grad Split u jednom momentu:) |
Citiraj:
:chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:04. |