![]() |
ali sljedece godine tek nazalost
|
Jesi siguran da je sljedeće? Ja sam čitao neki članak, pisalo je tek 2019.
|
Još nije ništa sigurno. Najavljuju epizode koje će trajati po 80-90 minuta, uz mnogo cgi-ja što će sigurno otegnuti vrijeme potrebno za kompletiranje serije. Scenarij je navodno već gotov. Optimistično očekujem GoT u jesen 2018, mislim da si neće dopustiti da ode u zimu/proljeće 2019.
|
Citiraj:
|
Mislim da ću danas krenuti s Taboo ili House of Cards.
|
Da li tko gleda Attack on Titan?
Prva sezona mi je bila super, iako su je počeli otezati dozla boga, ali ova druga je ajme majko. Pogleda na silu, stalno vraćanje gori - doli, kmečanje, a NIŠTA se novog ne sazna. Šta triba izaći još 10 sezona da dođe do neke radnje?? |
Citiraj:
|
Jučer odgledao prvu epizodu Taboo-a.
Majko moja, kako sam nabrijan :) Tomek je faca, kao i uvijek :) |
Citiraj:
ali je već prije 5e epizode znao što će se desit u 5, 6 i 7oj. |
Pa posudili su kinezi par terabajta skripti od hbo-a sad nedavno, a same skripte su se jos i prije znale...
Green-chilli.Blogspot je imao prije par mjeseci neke stvari. |
Citiraj:
|
Citiraj:
To ja u 3-4 dana pojedem :) |
Meni je Taboo cijelu sezonu bio super, bez iznimke :)
|
Taboo definitivno nije za svakoga, vidi se da je vizualno u seriju ulozeno jako puno novaca i volim gledati Tom Hardya, ali u ovome ga nisam dozivio, nedostajalo mi je karizme i sa svakom sljedecom epizodom mi se cinilo da se sve usporava i postaje sivo i mracno kao sveprisutno blato.
Vise sam se zabavio gledajuci prvu sezonu Frontier-a, i cekam sljedecu, dok mi je za Taboo, Meh svejedno, ako mi bude jako dosadno |
Kako ga nisi doživio, pa nonstop si stenje u bradu?! Ako to već nije dovoljno, onda stvarno ne znam šta je :D
|
Tom Hardy je One Trick Pony, genijalan trik, al na kraju price kolko god dobar bio, samo je jedan.
MmmmmmmmMmmmMmMmMmm! Gle me, rasirio sam oci i gledam u Jupiter, mora da sam luuud...MmmmMMmMmm!! MmmmmMm,imam 1.59m,moram se napuhnut,mmmmMm!! Zezam se, dobar je on, polozio je u The Drop, najezim se kak je skinuo lokal barabu. Sent from my VX8 using Tapatalk |
Sutra pocinje treca sezona Narcosa na Netflixu :)
|
Znaci danas u videoteci komplet za rentat :D
|
Ček, kako danas? Zar nije sutra s obzirom da su Ameri barem -7/8 sati za nama. :D
Ovo će biti brutalno. :beer: |
Narcosi nastavljaju u svom stilu - odlično!
|
Pogledao Taboo 4 epizode.
Nisam oduševljen. Dobra je, ali pomalo dosadna. |
Narcos je sve :care:
|
mene soundtrack Narcosa fascinira vise od same serije :D
|
Jedva čekam to gledat.. Kad završava serija?
|
Netflix, cijela je vani odmah.
@mob |
Ne sezona, baš cijela serija.. Dali se to zna?
Uff, koliko vidim bit će toga još i u 2018. godini |
Ahaaa... ma to mora ima 20 sezona, ak će sve biti ovako dobre :D
@mob |
Pa nek pogleda prve dvje sezone za pocetak, grijeh je ne gledati :D
|
Narcos odlicna i dalje, znas da valja kad pomalo navijas za lose momke :)
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |
Citiraj:
iskreno ne znam koja mi je bolja sezona od koje, cak mozda najzanimljivija ova treca, najdinamicnija, mozda zato jer prati 4 protagonista umjesto jednog |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:21. |