![]() |
svaka verzija gdje white walkersi ne poubijaju bar pola glavnih likova i ne pokore kontinent (ili što je već to) će biti promašaj...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Zadnjih 6 skripti je napisano, ali su Weiss i Benioff rekli da dok ne procjene i odrede raspored snimanja, se ne zna. Bez obzira na manji broj epki, svaka bi trebala biti duža, pa bi se snimanje moglo odužiti. |
Par gluposti iz leakene epizode:
|
Citiraj:
Leak je bio da će započeti krajem ove godine, a u najgorem slučaju trajat će do kasnog ljeta slijedeće godine, najveći problem im je ogromna količina cgi-ja koji će se vrtjeti u novoj sezoni zbog, khm, znamo već čega. Što znači da prije 2019 nema novih epizoda. Ta priča se već dugo povlači po medijima. Jedan vrlo zajeban spoiler za posljednju epizodu: |
Ako nije problem pišite odnosi li se spoiler na 6. epizodu i sve koje su već izašle ili nešto što nije uopće prikazano.
|
oće li zadnja 7. epizoda biti dulja ili jednake duljine kao prethodne?
|
Citiraj:
Premda, istini za volju, očekujem senzacionalnu epizodu tako da keep your fingers crossed:) |
Citiraj:
|
Najveća glupost iz leakane epizode:
|
hahaha, to je i meni palo na pamet. :D
|
Tko prati, poceli/dosli su Marvels The Defenders.
|
Da neznam kaj je GOT i da mi je neko pokazo ovu leakanu epizodu i reko:" To ti je ekranizacija Heores of Might & Magic III." mislim da bi povjerovo.
Sent from my VX8 using Tapatalk |
Citiraj:
Netko je na netu GOT nazvao "Sopranosi u Međuzemlju". :D |
Citiraj:
|
Počeo večeras gledati Ballers, bas zabavna serija
|
Pogledao 6. epizodu GoT. Dosta dobra, ali nekako mi je cijela sezona malo rushed. Trebali su to rastegnuti na 10 standardnih epizoda po meni. Nisam nezadovoljan.
Nadam se dobrom finalu sezone. |
Ima tu sadr\aja isto kao u 10 epizoda, svaka je 1h+
|
American Crime Story dojmovi?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
znaci sise&zmajevi vise nisu sise&zmajevi :-(???
|
Pa vjerojatno i jesu radili prema kratkim crticama jer im je GRRM rekao kako želi da serija završi. Dijaloga ne fali puno, meni osobno najbolji dio 6. epizode bio je razgovor između Hounda i Tormunda. :)
|
Ta šesta epizoda GoTa općenito ima debilnu premisu.
|
Pa cijela sezona je prikazana na način:
|
Isto pogleda zadnju epizodu GoT. Ima dosta gluparija koje mi kvare dojam, ali bar se nesto dogadja:)
Moram priznat da mi ovaj "ubrzani ritam" zadnje sezone vise odgovara od vjecnog cekanja :D Iako znam da cemo se nacekat do zadnje sezone :( |
Ali vidjet ćete, zadnja epizoda bude epic.
81 minuta, brutala bude. |
ma točno se kuži da, nakon što je radnja serije prestigla knjige, rade po nekakvim natuknicama šta im je Martin rekao da bi se trebalo događati. zato i je ova sezona napravljena tako šturo. u jednoj sceni su u Dragonstoneu, a već u drugoj u nekoj bitci na drugom kraju svijeta.
|
@moshus, ispricavam se na off-u, ovi tipovi sto ih imas u avataru, sta je to? cini mi se da sam negdje to vidio kao neka komedija/zazancija il nest... treba mi malo smjeha u zivotu trenutno, a nemam nis pametno za pogledat takvoga...
|
trailer park boys.
malo onako specifičan humor, ali što se mene tiče jedna od najboljih serija uopće. gledaj kronološki jer imaju i nekoliko filmova. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:55. |