![]() |
@murina - ja ti vozim Formule K24, razlika u odnosu na K18 je samo u podesavanju feela na rucici. Kocnica nije za nekoga tko traži on-off rad kao elixir, i zbog toga mnogi odmah kažu da ne valjaju i da su jako slabe.
svi znaju kako vozim, i jos uvijek me zaustavljaju. istina, sad sam na 200 rotoru, ali da se mene pita stavio bi the one na svoj bike :) pod rukom su mekane, nema propadanja, i koliko stisnes toliko koci. ja kocim jednim prstom skoro sve (osim ako ne spasavas zivu glavu) ja sam kupio polovne P+Z za sicu para, promjenio brtvu na caliperu (slinilo), promjenio ulje, i voze bez ikakvih problema. Što se tiče pakni, najbolje su mi formuline sintered. oko 100kn jedne, na hladno su tako tako, ali kad se ugriju koče ko lude. sa discobrakesa ceramic pro za siću. |
jer se ide kome na dotku oko 6?
frend mi je imo formulu k24 i kolko sam skuzio kocnice super koce ali originalni rotori se brzo trose i nenormalno trose pakne..neznam kak je kod tebe al on je moro svaka 2mj kupovat nove pakne... |
jer ima mozda tko iskustva sa onim spd cipelama mtb expert za 200kn.. http://www.keindl-sport.com/detalji.php?id=1842
|
@danielzg - onda ti frend jako lose vozi... ja imam em origigi rotore, em origigi pakne. 160 rotor je kod mene pregazio vec 2500km (kupljen polovan, i ne mažen), 180 i 200 rotori isto svaki po 1500, a također kupljeni polovni. imaju još podosta mesa do mijenjanja.
pakne (sintered), mi drže preko 1500km. bit ce da malo kocim :D |
u to kak ko vozi nebi zelio ulazit,samo znam da nije bas tak los kad se natjece u drzavnom xc prvenstvu..inace imam prednji rotor formulin 180mm i isto mi se je potrosio dosta u 6mj a pakne su mi napola tek..mozda i ja previse kocim:)
|
Renesis ne koči, to je poznata činjenica :D
Vrijedi li par sa novim paknama 800kn? Ne znam godište ako je to bitno |
koliko se trazi kapare? u ovom slučaju prodaja rame za 10000kn?
|
Citiraj:
Ak će netko stvarno kupiti a nema para, mora imati bar 10% iznosa, inače nigdar ne bu kupio to. |
Istina, nije to sad mala lova. Kak se daje vremenski rok? sorry na OT, al nisam nikad tako prodavao.
|
ne znam, formulini diskovi jesu tanki i flexaju se dosta, ali da se toliko trose da ih treba mijenjat svako malo... jel se to mijenja onako od oka, ili se izmjeri da je stvarno potrošen?
|
Citiraj:
Kažeš mu 10% kapare i čuvam ti na x dana/mjeseci. x ovisi o tome kak se dogovorite, al nemoj ići preko 2 mjeseca za 10k kn. Naravno, točan datum spakiraš u nekom od pmova, ili negdje gdje se vidi crno na bijelo dokad mu čuvaš. Kaparu ne vraćaš ako čovjek odustane ili ako prođe rok. |
Kapara u smislu rezervacije ili kapara u smislu otplate na rate?
Ako prodaješ nešto u vrijednosti 10k (pretpostavljam onu ramu Epic S-works) uzmi u Narodnim Novinama obrazac kupoprodajnog ugovora - isti je za praktički sve osim za aute - ispuni ga sa svim uvjetima koje se dogovorite i dajte ga ovjerit kod javnog bilježnika. To sve te neće koštat preko 150kn a imaš sigurnost koju ti nikakva kapara ni obećanja ni poznanstva ne mogu pružit. Dakle možete utvrdit visinu pologa, broj rata i njihov vremesnki slijed. Sve piše u ugovoru, i taj ugovor može u nekoj sudskoj parnici služit kao ovršna isprava. 10k su ogromni novci za zaebavat se. |
Nikakvo dokazivanje preko PM-a i e-maila ti neće pomoći, čisto da naznačim, jer ne postoji instrument dokazivanja da je taj primjera radi SileTzar de facto ta osoba kojoj si ti nešto prodao. Mailovi jedino ako je njegova domena recimo ivan.ivic@ivanivicdoo.hr gdje ti možeš preko domene dokazati s kim si bio u kontaktu.
Ako osoba ne želi predočit osobnu pred javnim bilježnikom, bježi od tog. Crno na bijelo, ovjereno, tebi primjerak ugovora, njemu primjerak ugovora, javnom bilježniku primjer u arhivi = sigurnost. |
Citiraj:
Kapara za rezervaciju. Nisam lud da idem na rate prodavat ramu. Daj keš i nosi si ju kam god hoćeš. Ne znam na koji rok da stavim, jer ne mislim čekat pola godine. |
Bubni kaparu od 4k, i 2 rate po 3k, i miran si. Bolji uvjeti nego u dućanu, gdje za kaparu moraš dati pola na ruke + pola na primopredaji (RJ, narudžba Fuel rame).
|
ako i bude kaj od toga, ide kapara i bilježnik za osiguranje. inače me može zeznut ako se ne odluči za ramu i tražit me lovu natrag.
hvala na pomoći sile i distrač... ako ćete ić na Sleme za vikend, možda i ja doletim. |
|
mislim da bi se trebali mjenjat na 1.8mm ili tak nes..pogledaj mozda pise na njihovoj stranici..nemoras stalno mjenjat..s obzirom na avida kojeg sam imo prije ovaj se osjetno brze trosi ali i bolje koci....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pola od cijene bajka. I to ako uopće imaju rame na skladištu u USA, budući da se Fuel rame ne prodaju zasebno, jedino TopFuel ili onu 9.9 varijantu možeš uzeti samo ramu.
Znači EX8 s shockom + ja sam odmah pitao i za headset reducer jer ima tapered je cca 8, 4 na ruke i ostatak kad rama dođe. |
vuco vidio sam vas malo prije kod mihaljevca..bili ste malo na sljemenu?
|
Citiraj:
Citiraj:
Na kraju se popeli gore lagano, za 3h smo bili od doma do vrha i doma. Burazu sam pokazao 57icu sa skakaonicama kod Gipsove staze. Gore je ugodno kad nema vjetra, inače je dosta hladno kad si mokar. BTW, danas se penjemo po Lojsteku i prije onog makadama za Runolist, ide planinar, neki stari deda i lik na glavi ima nekaj kaj je zgledalo kao da je popušio 2 metka u bulju koliko je to duboko izgledalo i krvavo. Pitali ga jel dobro i ono, pomoć ili neš - lik nama da nije nikad bolje bio i samo produži dalje :D Produžili dalje, a kad ono kod početka kamenja crvena fleka i sve puno krvi. Brutalno je lik opalio buljom moram priznat. Također, zategnuo sam headset i više se ne klima vilica (barem ne tak jako da sam to i na stazi osjetio). Nemrem vjerovat da nisam dobro headset zašarafio :banned:. Sad je sve kako treba bit. Osim kaj rama cvili radi bushinga :D |
Kad vec spominjete moj bivsi bic i omrzlu mi firmu, da vas izvjestim kakav sam odgovor dobio na upit o cijeni za cash i opremi glede Remedya 8 za 2012.g....te o raspolozivosti velicina.
- u 11. mj. ce znati detalje jer im tada dolazi ostatak bajkova za iducu godinu (neke vec imaju u salonu), bit ce velicina pa ne treba posebno narucivati; - i ono najbitnije - NEMA POPUSTA ZA CASH :D ...inace uredno ispipavam po trgovinama koje prodaju Trekove (a da nisu Rog joma) dal se da iskamciti dodatni popust za cash he he. |
Nemam sreće, onaj Heckler da je L bio bi moj i božji. Sve bi išlo gore bez beda, i kotač zadnji, i mjenjač prednji, i ne bi morao s headsetom kemijat, jedino sic štangu ali to je 100kn i ujedno jedini dio bajka koji je uz ramu došao stock...
Još je onako jebački zelen... Plače mi se sad. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Evo da vas obavijestim da sam KONAČNO odvezao bic na servis u bizmark. Lik je rekao da će sutra ili prekosutra bit gotovo. :D K vragu i avid!
Nego pitanjce. Rekao mi je da se shimano kočnice ako se nešta potrga ne mogu u djelovima uzet nego cijele. Istina? ak je tak onda uzimam elixire u skoroj budućnosti. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
No, nemoj mislit da je to kod Avida bolje. Eto ti se Salvarez opekao kad je krknuo 4 glave za remont CR ručice, samo iznutrice. Potrošni dio, pa nije išlo u reklamaciju. Što tek da mu je trebala ručica ili čeljust. Skoro pa bi mu jeftinije bilo kupiti cijelu novu ručicu nego samo dio. Zamjenski dio za Avida ćeš imati u 95% slučajeva ako si ga sam nađeš i naručiš preko neta. Inače ćeš imati slično iskustvo kao Nik kojemu su kočnice putovale po cijelom balkanu valjda jer nitko nije imao rezervne djelove. |
Citiraj:
|
Blue bilo je i vrijeme :D a ne da kocis na srecu, ko ruski rulet ;)
|
Citiraj:
|
Strpi se do proljeca prodavat cu ja nove Elixire :D ...jeftino ;)
Meni je Heckler rama tak ruzna, a i boja mi ne lezi....pfffff. |
U mp3:fuming:
Otisao pogledat vilicu i lockout nije radio (sry Vuco, krivo sam ti napisao, nije rebound). Covjek se ispricao i rekao da ce ju probat do petka slozit. U slucaju da ne uspije onda nista. Kad ono, stize mi maloprije poruka da je vilju dao frendu u zamjenu za neku drugu, te da mu je frend malocas javio da je vilja ispravna i da lockout nije radio iz razloga sto je vilica stajala naopako pa se ulje povuklo gore. Kolko je to istina, ne znam. Na kraju mi je rekao da je dao moj broj tom covjeku tako da ako ovaj odluci prodavat da me nazove. Imam srece za nepovjerovat :( |
imam i ja nove elixire r sl kojih bi se najradije rijesio
|
@ Cuks
E jebiga. Treba pol minute valjda da se ulje spusti ako je bio bajk naopako. Ali da, može doći do toga, jer ulje ostane gore u Motion Controlu |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:08. |