![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
https://i.postimg.cc/zBRThwFX/Clip.jpg |
Access blocked
Policy violation Your request was blocked and event logged. Please contact the administrator for additional information. URL telemach.hr/ Client IP 213.149.62.83 Attack ID 20000022 Message ID 002107144994 Opera preglednik. Probao još sa Edge i Vivaldi. Kad prebacim na mobilne podatke otvara normalno. Nije da mi telemach nešto treba, ali me zanima zašto? |
Citiraj:
Upiši svoju IP adresu ovdje i vidi gdje je sve blacklistana. Ako hoćeš pristup stranici, restartaj router da dobiješ drugu IP adresu, neku koja je čišća. Onda bi ti trebao bit omogućen pristup stranici normalno. |
A moguće i da je na CGNAT pa da su blokirali IP jer dobivaju puno zahtjeva s njega...
|
IP adresa je blacklistana na par adresa. Spam list. Resetiranje rutera nije pomoglo.
Neću vas zamarati više s time. Htio sam samo virnuti ponudu mobitela. Hvala na pomoći. |
Kako jednom operateru drugi operater je na spam listi? Ne dopuštanje da vidiš konkurenciju?
Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
I ja sam na A1 pa stranici mogu pristupiti bez ikakvih problema. Nego njegova je IP adresa prljava i zato stranici ne može pristupit. |
od cure starci imaju tv preko a1 doma, i dobili su free i onu opciju da gledaju preko aplikacije ili preko browsera. Ima ta aplikacija za android tv? nalazim samo za mobitele/tablete app a neznam koliko je praktično to na boxu koristit? Tamo se spominje i pristub hbo go(preko aplikacije) i pickboxu, dal za to treba neke pakete imat aktivne il je to i u osnovnom paketu? Prvenstveno me ovaj hbo go interesira
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Problem sa blokiranom stranicom telemach.hr riješen pozivom u SZK.
Hvala na pomoći |
Citiraj:
|
Hehe. Ni riječi. Po tvojim uputama rekao šta se događa, riješili na daljinu za par minuta
|
dali su ovu obavjest dobili i ljudi koju su raskinuli sa njima bilo kakav ugovor?
pred mjesec dana je isteko ugovor za tel+net+tv preko caox-a (b.net) i odlucili smo ih odhe jer su bili totalno nekorektni. |
1 privitaka
Dobio danas još tko mail da mu je upgrejdan fritzbox?
al niš pametno za većinu http://forum.pcekspert.com/attachmen...1&d=1645212334 |
FRITZ!OS: 07.28 - Version up to date
Koji je tebi? |
7.29
|
Citiraj:
|
kako ne, cestitku, 2 puta, da ako ne vratimo opremu svaki komad nas kosta 800kn, stagod im to znacilo. smijesno. oprema vracena pred valjda mjesec dana, al eto vlajda ne vode bas evidenciju.
nek si nabiju router where the sun never shines... |
Zvali me da bi me prebacili sa sadašnjih 70,/nesto na 200/nest + neki dodatni aTV paket po izboru za iste pare bez ugovorne obaveze.
U procesu sam selidbe uskoro i nekak minse neda zajebavat oko toga jer na drugoj lokaciji cu imat HT optiku EDIT: Netko se prebacio sa jednog na drugi paket? |
Citiraj:
Koliko novaca? |
Citiraj:
Dobijes novi uredaj, stari moras vratit (posaljes postom besplatno). |
Novaca je 269kn bez ugovorne obaveze..
Mislim, u starom stanu ću bit još barem 4-5mj i ne znam kaj da radim :D |
Citiraj:
Btw, je li tko isprobavao onu Fritz Fon aplikaciju? Nemam fiksni telefon, pa rekoh, da probam. Svaki puta kada se prebacim s mobilne mreže na WiFi, aplikacija više nije pairana s routerom, pa je svaki put moram iznova uparivati. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sakrili su odavno, mooožda ako se otkrije super admin pa da je tada vidljiv.
Ako hoćeš Bridge onda traži od njih da ga prebace u Bridge mode, samo tada gubiš ostale funkcije kao WiFi, ... |
Citiraj:
|
Citiraj:
ako je 6660 onda u postavkama biras na kojem ce portu biti bridge...ako je to odradjeno i ne dobivas vanjsku ip na svojen ruteru vjerojatno ti sistem dodjeljuje samo jednu vanjsku koju onda uzme fritz...za detaljnije pogledaj postove ranije gdje je sve objasnjeno post #12492 za bridge post #12405 za vanjsku ip |
Citiraj:
|
@madox
Napisao sam već ranije, odavno su izbacili / sakrili opciju da sam podešavaš "na kojem portu će biti Bridge" ... @Sbullet Jesi li provjerio osnovno tj. da nisi iza CGNAT - a ? Skoro pa po defaultu si na CGNAT - u a tek ako tražiš da te maknu s njega (i to odrade), onda tek dobiješ javnu IP adresu. |
može cat6 i preko 55m sa ethernet Ethernet Repeater-om
|
Citiraj:
Na fritzu imamo public IP adresu ali ovo sa bridge modom mi nije jasno. Oni su ga navodno stavili u bridge mode i njima to tako pokazuje, a nisam primjetio da je nešto drugačije. Sve opcije routera koje su bile dostupne i dalje su dostupne. Radi LAN, radi WIFI, sve radi na njemu osim bridge mode. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jesi probao u svim portovima?
|
Probao sam sve portove
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:23. |