![]() |
Citiraj:
|
Eto malo prije su bila 4 lava na HRT3.. Zadnje kaj sam pogledal je bio The World's End mada nije ono da bas razvaljuje od smijeha ali je ok.
|
The Wolf of Wall Street - 10/10 - vrhunski film, meni najbolji koji sam pogledao ove godine. Odlična gluma, vrhunski scenarij, vrhunski smijeh, sve sve sve na razini. Odlično!
|
danas hobbit part deux na meniju ;-)
|
Komedije koje su malo starije, ali praktički evergreeni su SuperBad i Scott Pilgrim vs. the World. Slična, opičena ekipa.
World's End je solidan sa tipičnim britanskim humorom (scena pri kraju filma u kojoj raspravljaju sa vanzemaljcima me podsjetila na Vodič kroz galaksiju za autostopere). Sad moram pogledati This Is The End. |
ok, ne znam jel bilo, ali....... moram postati ovo: http://knowyourmeme.com/videos/79578...in-for-the-win
jedva cekam :care::care::care::care::care:. |
Yep :) Baš gledao kaj bi dao sa hrpu para pa bi im platio 10.000 dolara i glumio unutra još :D hehe
|
konacno pogledao gravity, majko mile jos jedno tipicno americko smece tipa avatar, neznam tko moze davat tako visoke ocjene
|
Pogledao sam Rush! Film je odličan! Na kraju one zadnje riječi Laude, to je savršenstvo, pogotovo za nas ljubitelje F1. Svakako preporuke!
|
Da, Rush je preodličan! Baš ga je bilo gušt gledat u kinu.
|
Gravity = izbjegavati
Da, haiku za opis ovog filma je gotov. Uopće mi se ne da opisivat zašto, ali ja sam ga greškom pogleda zbog visokih ocjena s IMDB-a = mada-kata-faking-strofa (iako znam da IMDB nije sveto pismo filmofilije) |
Wolf of Wall Street - 10/10
Film je odličan, tragikomičan do bola, e nasmija sam se do suza! |
Jos jedna preporuka za Rush, super film
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali i Metacritic i RT sve do jednog hvalospjevi. Kome vjerovati u ova teška vremena? |
meni osobno pomažu dosta user reviewi na imdbu kod odabira filmova, jer ako je npr. netko ostavio komentar na film i od npr. 500 glasova, 490 ih se složilo sa komentarom tu se nema šta previše fantazirati.
A opet s druge strane, npr. film tipa Avatar koji ima 7.9, imaš komentar gdje je film smeće i od 900 ljudi 700 se složilo. Ja sam svejedno pogledao film i požalio. Možda malo weird način za odabir, ali mene jako dobro služi i od zadnjih 10 filmova što sam pogledao, sa 9 sam jako zadovoljan. Eto, mali hint, pa ako netko misli da je to smisleno, neka proba. :P |
Pa zato čitaš "profesionalne i poluprofesionalne" reviewe gdje je ključ da osim glupe ocjene netko napiše točni razlog što mu je dobro i što nije te kako utječe to na njegovo viđenje filma. Onda možeš dobiti ideju prema tome koji su tebi dijelovi bitni.
Ja si znam recimo ovdje pročitati sa vremena na vrijeme ako mi neš prošlo ispod radara bluray.highdefdigest.com/reviews.html (primarno mi dodje sajt da vidim kada se neki legendarni film konačno prebacio na bluray pa da ga mogu nabaviti u kak spada kvaliteti). |
upravo tako, s time da su naravno svi spoileri zabranjeni i mogu ti reći da ovi bolji revieweri na imdbu stvarno znaju ostaviti vrhunski review.
|
Meni znaju pomoći komentari na PassThePopCornu i Chris Stuckmann.
|
Odgledao Dredd-a....
:goood: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ili je nekakva urota ili ti profiji nemaju pojma. Privitak 12785 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Wolf....dakle uz Fear and Loathing i Apokalipsa danas director's cut...mogu reć meni najbolji film ikad.... ovaj comedy dio u filmu je tolko nadmašio sve isprtke od komedija za mog životnog doba na najače. Kino plakalo od smijeha .... skupa samnom.
|
Citiraj:
To sam prvi put gledao kao dijete, nije bilo ugodno iskustvo. Kao ni onaj film, ne mogu se sjetit imena ali je kultni, kad dođu na neku planetu tipa Mjesec i sve se čini OK, osim šta je tu negdje neko nevidljivo čudovište koje ispušta neke grozne zvukove, pa su morali stavljati lasersku ogradu oko broda da ih ne napadne. Znam da su imali i neke robote kao pomagače. Na kraju se zabiju u neki laboratorij/bunker i sjećam se zadnje scene, zatvore se iza debelih "nepropusnih" vrata bježeći od čudovišta, a ovaj počme žariti/taliti vrata i vidiš kako se pomalo tope...dalje se ne sjećam šta je bilo :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
ja sam ga gledao prvi put na moru jer je vani pljuštala kiša i grmilo u vražju mater... ne-dobar-izbor vremena za gledanje tako nečega ko klinac :D
edit: trailer ;) |
Film ti je kada lik ode u budućnost te otkrije da žive dvije rase. Na prvi pogled mirni Elio koji jedu samo voće itd te "zli" Morloci koji izlaze samo po noći van.
Pogledaj film, pročitaj knjigu (malo stranica ima). :) Ispred "svog vremena" je moglo bi se reći :) Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.imdb.com/title/tt0049223/?ref_=nv_sr_1 |
Citiraj:
Film gledao, knjigu nisam čitao. Citiraj:
|
Pogledao Lone Survivor. Neloš akcić za ubit vrijeme.
|
Hobit 2, malo predugacak al OK na kraju...
|
pogledah Django,kasnim znam,predobro,to sam i očekivao jer su mi svi njegovi takvi.
|
Gravity :puke::puke:
teški odron od filma, žali bože potraćenog vremena mogao sam ić buljit u plafon i bilo bi bolje iskorišteno vrijeme |
Pogledah secret life of walter mitty. trenutna ocjena na imdbu je 7.7/10. Zanimljiv film, ne prati šablone... preporuka
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Samo šteta, fali mi par scena iz knjige. (film sam zadnji put pogledao pred valjda desetak godina do jučer). Nekako je fora bilo čitati o teorijama, odnosno predikcijama u knjizi pošto je ipak napisana na samom kraju 19. stoljeća. |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:32. |