![]() |
Hahaha, vidio sam taj film i gledam mu u naziv i rek'o, šta je ovo u ... :D
|
Citiraj:
http://www.imdb.com/title/tt0119698/ Citiraj:
Citiraj:
inače se pridružujem onima koji su preporučili the best offer. izvrstan film, g. rush briljira u naslovnoj ulozi. |
ajde znam i ja omašiti tu i tamo :D
ne volim ni ja perry-a, ali reko bi da je ovo njegova ponajbolja uloga... film je stvarno oke i po istinitoj priči ;) |
Pogledao The Perks of Being a Wallflower. Dajem mu 10/10, nemam jedne primjedbe. Preporuka.
|
Don Jon - PREDOBAR! :D
|
ima gledat oba... fala momci na dojavi ;)
hahaha tony danza... pa samo njegovu blesavu facu da vidim se već isplati :D |
Citiraj:
|
Valjda sam ja jedan od rijetkih koji ne može smisliti Scarlet, ali odglumila je fufu savršeno :D Cura me odvela u kino bez da sam uopće znao o čemu se film radi, i film mi je ok. Mali iz 3. kamenčića ima potencijala i kao redatelj.
|
Citiraj:
|
drinking buddies
makar ima pivsku premisu, ovo čak može i s boljim polovicama! ima mana, ali je u suštini jako šarmantan, a kod mene je dodatni plus šta nije bilo nekog 'čvrstog' scenarija nego se uglavnom improviziralo kako je snimanje odmicalo. i naravno, olivia wilde :D |
Citiraj:
10+ To mi je uz The Intouchables jedan od najboljih filmova snimljenih u zadnje vrijeme... |
pogledao sam what maise knew i perks of being a wallflower.
what maise knew - težak film, disturbing, ali dobar. Težak u smislu zanemarivanja i bacanja djeteta ko ping-pong lopticu. Pa tko voli takve, nek izvoli. Klinka jako dobro glumi. 8/10 the perks of being a wallflower - pridružujem se hvalama filma, meni je isto tako dobro sjeo. Ne bih išao tako daleko i uspoređivao ga sa intouchables, ali dajem mu isto tako 8/10 ! |
Gledao Don Jon i slazem se s kolegom iznad, valjda mi ne lezi taj tip filmova jer je film izuzetno dosadan i naporan :/
|
moze preporuka nekog orora u zadnjih godinu-dvije-tri?
@wnbeeee:nisam, cini se zanimljivo, thnx :beer: |
|
The best offer je izvrstan iako dosta spor pa se možda svakome i neće svidjeti. Svakako kvalitetan film, jako!
|
Citiraj:
Edit: WnbeeeE je bio dosta brži a ja corav :D U svakom slucaju dobar film. Možda i Antichrist, kolko se sjecam ima malo "pomaknutu" atmosferu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
trebam neku preporuku filma za večeras sa curom, ona kaze da bi bilo dobro da je bozicni.. no naravno, nije uvjet.
Jel gledao netko ovo ? The Nightmare Before Christmas |
Pogledao:
The Perks of Being a Wallflower (http://www.imdb.com/title/tt1659337/?ref_=fn_al_tt_1) i Saving Grace (http://www.imdb.com/title/tt0195234/?ref_=fn_al_tt_2) Oba odlicna i apsolutno svaka preporuka (Wallflower mi je nesto bolji :)). Hvala drugim kolegama na preporuci ova 2 filma :chears: Citiraj:
|
preporuka za saving grace je potekla od mene u ovoj temi, a wallflower sam isto tako već preporučio :D
Ovi kosturi mi se čine prigodni i interesantni, zanima me da li ih je netko već gledao ? |
Nightmare je klasično burtonovski, ako ga voliš bit će ti super :)
|
yep, ako volis filmove od burtona, go for it
|
Ok, hvala ! Nemogu reci da sam veliki obozavatelj, ali cijenim čoeka, ima svoj specifičan stil i izričaj ;)
|
Citiraj:
Isprike, probat cu biti konstruktivniji drugi put :beer: |
Završio gledati Escape Plan
Pa, dobar film, iako sam nakon prvih pol sata zaspao pa sam morao ponovno gledati, kasnije bude ok, i na kraju kako je Sly rekao "I didn't see that coming." :D :D (to mislim na ishod kada su sletjeli na obalu) |
jeste gledali runner runner?
|
ja nastavljam s 'malim' filmovima (blame syss:chears: :D), pa evo preporuke za još dva:
the spectacular now i fruitvale station oba s ovogodišnjeg sundancea, za oba topla preporuka. |
Don Jon - nothing special, skoro pa klasična romantična komedija.
|
Citiraj:
Karl Urban mi je odličan glumac, a za ovaj film bi mogo reći da je glumio Clint Eastwoodovsku ulogu. Baš ga je skinuo, genijalno. A soundtrack tek... |
Riješio drugog Hobbita
Šta reć - hmm, da ga idem kritički analizirat, našao bih negdi 1001 glupost da razapnem film, ali meni kao ljubitelju Tolkiena i Jacksonovih filmova općenito je film bio po mjerilu sad najteža stvar - čekati godinu dana za 3. nastavak -____- |
Pogledah Runner Runner, ne ocekivati nista spektakularno, cistih sat i pol za odmorit mozdane vijuge. Nelose, svrstao bih ga koplje, dva ispod 2 Guns, cisto zato jer se glumacka postava nemoze mjeriti po kolicini bad ass-ovosti :D
Sljedece je The Butler na reportoaru :D |
Citiraj:
Iznenadio sam se. Ocjena mi neide u glavu nikako btw. |
Meni je i Elysium postao dobar nakon drugog gledanja iako je puno "jednostavniji" i laksi film od District 9 koji mi je bomba od SFa. Uz Dred najbolji u zadnjih par godina mada su dosta razliciti. Nakon svih superheroja, Spidermana i slicnih, takvi filmovi su mi osvjezenje jer su se ovi pretvorili u viskobudgetne price za malu djecu, vecinom.
|
Upravo zavrsio gledati Kick ass i Kick ass 2!! Fantasticno! Zao mi je sto ranije nisam pogledao jer je ovo bas bilo zakon! 4 sata sam uzivao u komediji :D super bi dosao 3. Dio da vidim Hit Girl dok poraste malo :D :D and, God damn, Mother Russia! Jebate zivot, da ima finu facu, lijepu kosu, sminka malo noktici ovo ono bila bi komad i pol hahaha :D
|
Citiraj:
|
Pogledao sljedeće:
Runner runner - ok film, ima priču, iako malo mlačnu, ali nije za baciti. 6/10 The Conjuring - dobar film, strašan za posrat se u gaće :D 7/10 The Perks of Being a Wallflower - vrhunski film, cijelo vrijeme bio zabuljen u monitor. 9/10 Fruitvale Station - iako su ga nahvalili i digli u nebesa, film je mlačan. Prvih 1h filma je doslovce ništa/0/nada. Blago trošenje vremena. Iako je baziran na istinitim događaju, moglo je bolje. Nije baš preloš, ali da je zaslužio 9.4/10 nije. 6-7/10 po meni. Percy Jackson novi - ko i prvi, dječji... 5/10 |
pozdrav drugovi! Može neka brza preporuka komedije, ne mora biti 2013 ili da bude 10/10 ali ono da me nasmije! može i akcijska komedija :) hvala svima!!
|
Upravo se vratia iz kina i pogleda The Wolf of Wall Street.
http://www.imdb.com/title/tt0993846/?ref_=nv_sr_1 Odličan,svaka preporuka, za mene 9/10, DiCaprio glumi za 11/10 i ostali su na nivou. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:59. |