![]() |
Citiraj:
|
za tak debele gume to je dobro vrijeme, da si stavio nekakve slickove 1.5 i slično, mogao si to odvest pol sata brže bez frke.
|
Svaka čast! Brzo ćeš ti s nama na Sljeme
p.s. ako tko ima povoljno stražnji Shimano mjenjač -> PM Moj je izgleda za smeće I jedno pitanje: Mid Cage VS Long Cage? Namjeravam ubrzo staviti i zatezač lanca, pa ne znam ima li to kakve veze sa dužinom kaveza |
Uzmi si mid Cage, ja sam se zahebo sa Longom, probat ću ga đorat s nekim na forumu, ali definitivno bi si uzimao Mid Cage sada da kupujem novi.
Long cage mi ima smisla samo na cestovnim bajkovima sa velikim prednjim zupčanicima, i na bajkovima koje voze njubare a napred imaju 3 šajbe, u protivnom MidCage ili čak ShorCage! |
Citiraj:
|
Šta kažete na Trek 3900 za 2610kn za cash?
Nekako mi pada odabir na ovaj bajk, bez obzira na Nakamuru za 2320kn |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo da prijavim sa zaostatkom jucerasnju voznju :D
Napravio sam 24km pretezno gor-dol voznje. hvatam kondiciju :) Evo jedne slikice okinute u remetama http://www.pohrani.com/f/2S/8A/3PZzOZLg/img0221.jpg A danas bili destro i ja na Sljemenu gore standard, i od stracare do lugarnice 1:20h, stajali smo po 2-4min na klupicama, adolfovcu, cesti i izvoru Uspio sam ispedalirati sve u jednom komadu :D Ruta za dole je bila tam kod tomislavca pa na 8 dijelom na 1 i 6 pa onda na glavicu. Pocetak staze ima korijenja i stazu je koristila sumarija pa su ostali kolotrazi i onda nakon toga je dosao jedan dio na kojem smo uzivali. Utabana zemlja, nema nicega na stazi i samo juris i uzivas. Tu je nastala ova fotka. Evo i trail staze http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=1048349 |
Jako je lijepa vožnja danas pala, staza je totalno u zelenilu, krošnje toliko guste da valjda ni kiša ne bi mogla pasti kroz njih :)
Staza je prilično nezahtjevna, bez opasnih gluposti i naprosto prekrasna! Samo je jedan dio izrovan od strojeva i tamo se blato nakupilo, ali ima i obilazni put kojim nismo išli jer je strmiji, pa je to bolja solucija hehe Kad smo došli do zelene spustili smo se pored glavice onom istom stazom. |
Sviđa mi se ova ruta, može u srijedu repriza?
Ja sam danas morao dragu odpratiti na posao pa nisam nikako mogao danas na vožnju, a sutra idem na sud, pa onda mi ostaje srijeda! Kaj velite!? |
Citiraj:
|
ok.
|
k vragu meni ni jedan od ta 2 dana ne pase... tek iza uskrsa cu mozda moc s vama...
|
Kolega the55mic i ja smo otkrili novoizgrađenu FR stazu na Dotrščini, čekam da uploada track :) Staza je divotica :D
|
ja sada jedno 2-3 dana uzimam odmor :D
noge me malo bole, al mislim da cu ici i u petak :gringo: Citiraj:
danasnja voznja mi je bas dobro sjela. jos da nije bilo drva u zavoju bila bi i bolja :D EDIT: skuzio sam da kenda nevegal drzi po blatu i mokrom ko i balerinke po ledu |
Moja Nevegalka je završila u Zadru, nadam se da će na kamenjaru biti sretnija :D
|
Dajte ekipa neke preporuke za pedale. Sad će plaća još malo pa da se to kupi jer imam plastične! :D:D
|
OVE pedale pikiram već neko vrijeme. Iako im je cijena paprena, odlično izgledaju i imaju izmjenjive pinove :)
|
Citiraj:
|
fr_dotka
http://www.gpsies.com/map.do?fileId=gdueblsrfpgvdjaz
evo ekipa, ovo je stazica, kratko ali slatko!!!! ko ima muda, mudonja :D |
Baš kul izgleda :goood:
(imaš u gornjem desnom uglu OSM cycle kartu) Tri puta smo ovo odvozili, pa standardni krug preko vrha u potok. Ja bi u srijedu ponovio |
|
Nema još puno elemenata, uglavnom strmina, sa par naznaka gdje će što biti. Tek je u izradi, ne znamo ko je radi ali čini se da će biti zanimljiva. Nemamo ni fotke jer smo se previše uživili :D
Ima još zainteresiranih za srijedu? |
Ja cu u srijedu na Sljeme (16h, tunel)...pa ak se kome pedalira nek se javi.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sat vremena prednosti nema teorije da nadoknadim na usponu. @Vuco Kaj je s onom transverzalom? Subota je obecavajuca :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:56. |