![]() |
Ja sam za sljeme sutra, al sta znaci ovo demo custom?
|
Citiraj:
a pusti ga nezna čovjek pisat na androidu...:lol2: |
Citiraj:
|
Ja sam imao najbolju volju u nedjelju s bajkom na Sljeme...ali ostadoh bez bicikla :D
|
Oke sad kad nik neide brze cemo se popet na vrh :D
|
E nik jesi sad na kraju skrpao dovoljno love za novi bajk?
|
Naravno da nisam, skrpat mozes tisucu-dvije kuna, ali 2000 EURa mozes jedino ustedjeti.
Meni treba ova druga cifra ;). Imam fore jos 7-8 mjeseci, za sad sam na dobrom putu. |
Evo, kad se nitko ne javlja da ja napisem kratki report od danas.
Nasli smo se kod tunela u 10. Od prisutnih su bili ja, Sile, Zubich, Zgmmax, Elvis i Marko (decko sa dropbikea?). Oko 10:10 smo krenuli gore i na vrhu smo bili u 11:40. Moram pohvaliti Marka jer je covjek sa Boxxerom sa 200mm hoda oprao mene i Elvisa, i to stojecki :D Kad smo dosli gore decko je odmah produzio na 57-icu. Bolesnik ukratko :D Po obicaju smo si nesto pojeli i popili u Lugarnici gdje smo sreli Nika :). Gore nam se jos pridruzio darkos, malo je kasnio za nama. Vrijeme je bilo idealno, ugodno, bez vjetra. Natrag smo isli stazom 18-20 pa zatim na Dotrscinu, pa onda jos na Maksimir. Elvis i Zubich su otisli na zapad (nisu isli sa nama). Lijepo smo se provozali. Nakon one 8-ice od prosle nedjelje ovo je bilo kao da se vozim po ravnici :D Sve u svemu, odlicna voznja, drustvo jos bolje. Zajebancije nije nedostajalo :D Btw, nismo zbusili nijednu gumu :) Evo nesto slicica. |
Šta je elvis u depru pao nakon osmice? :eek:
|
Eh nista od mene onda ako se ide cestom... Uzivajte!
|
Citiraj:
Samo mu se na spomen tvog imena riga :D |
Citiraj:
EDIT: Otkazujem, jedva hodam od upale mišića. |
Citiraj:
a kaj mislis o Hans Dampf :stoopid: |
Nemrem niš reć o onome što nisam vozio :) A ako mi je guma dobra nema smisla mijenjati. Sharkya sam uzeo jer nije bilo alberta na preporuku u bizmarku jer znam da me čovjek ne bi veslo. 2.1 sharky je širine kao albert 2.25. Minorne razlike.
Po usporedbi kvadratića i cijena, preskup je hans iako bi kao trebo imat veći grip. Ne možeš pogriješiti sa albertom ili black sharkom. |
Grimzljivi Sile :D
Kakvi su ovo close upovi u lugarnici, pa u šumi se slikajte :) |
Murina di si ti? Vise te opce nema u PCE bike teamu :D
Bus vec sredio tu vilju pa da se mozes vozit? |
Sređena jučer, samo sam se malo napio sinoć pa nisam mogao u jutro pedalirati :D. Oćemo popodne na Dotku?
|
Oćemo, imam neke neriješene račune s Dotkom od jučer :fuming:
Javite kad se tamo nađemo, recimo 6 bi meni sjelo ko budali šamar |
tako nekako, šestica.
Šta je bilo jučer?:D |
|
Citiraj:
|
Objasnjavao je kak treba proc jedan zavoj i na kraju je dodo da treba pazit da se ne padne :D
|
Da, pokazao sam vam sto tocno ne napraviti.
Nema na cemu :D nezahvalnici |
Siletu treba airbag ugraditi. :)
|
Sile, možda je stvarno do bajka, nije za egzibicije za kakve si sposoban :p
Dat ću ti ja danas malo Skotića da vidiš kako vozi bajk koji je baš za egzibicije :fiju: Nik marljivo puni kasicu:) |
ja kolega logicech i njegov brat smo se vratili sa sljemena sad. Cestom je užasna gužva prema gore. Budale se puštaju kontra smjerom dolje i po cesti i po lojsteku.
Prema dolje još veći cirkus! Zaletili smo se malo prebrzo i skoro pali na šljunku (zaboravili da je padala kiša). Poslje smo usporili. Zatim po cesti gdje je onaj mali mostić i gdje je nepregledno, a postiže se najveća brzina glupi ljudi su se raširili sa DJECOM po cijeloj cesti! Možete si zamislit kakva je bila scena kad smo ja i kolega sa 75 morali doslovno stat. Iako smo se cijelim putem nadali lijepoj brzini po onom novom asfaltu k.... smo od toga na kraju dobili! Ljudi se penzionerski voze s autom i ne žele se maknut. Ja nebi bio ja da ih nisam scimo na 2 puta da se pomaknu jer smo brži, ali ništa. Na kraju sam odustao i udaljio se od njih da njebi bilo sra... Sve u svemu užasno sljeme danas! :fuming: Barem me veseli činjenica da dobivam kondiciju. |
Trebao bi kupiti nove pakne za kocnice (Juicy 5) pa gledam da ih uzmem sa discobrakes-a.
Jel ima mozda jos netko da bi uzimo pa da uzmemo vise njih da nas jeftinije ispadnu? Citam da su najbolje semi metallic pa bi uzeo njih. Jel ima mozda jos neka smjesa za preporuku ili da piknem te semi-metallic? |
Citiraj:
|
Max. Mozda bi ja uzimao.
|
Citiraj:
uglavnom mislim da bum uzel alberta obicnog ili cu jos malo pogledat ako naletim negdi na staru zalihu conti survivala.... |
Citiraj:
|
Momci treba mi jedan savjet.
Jučer mi se probušila zadnja guma, danas sam bio kod prijatelja vulkanizera i otkrili smo da je probušena na 4 mjesta. Ono šta je mene iznenadilo je "objekt" koji je to uzrokovao, odnosno njegova veličina, šta je meni pre smiješno. Radi se o ovome: http://www.pohrani.com/f/2k/VU/4p6RZ...2463-small.jpg Najobičniji trn. Takvih je bilo 5-6 zabijeno u gumu, ali 4 su probila i zračnicu. Nije mi jasno kako najobičniji trn to može napraviti, pa takvih stvari je po prirodi milijun, zar ne bi trebala ta guma biti izdržljivija? Radi se o potpuno novim Specialized Purgatory control 26x2.2 gumama koje sam dobio sa biciklom. Kako da s ovim gumama više uopće idem na staze kad ih takva piz****ja uspije probit? Imate koji savjet, promjena guma, tubeless? Najrađe bih išao na tubeless ali ove felge koje imam nisu kompatibilne sa tubeless kitovima. Ako preporučate neku tubeless felgu, koju biste preporučili? :fala: |
evo da i ja napisem osvrt na danasnje bicikliranje :D
kolega Blue_Fatal1ty, buraz i ja smo danas odvozili jedno stvarno penzionerslo sljeme XD eh da nesmijem zaboravit na kolegu s dropbika koji nam se pridruzio .. Puno previse ljudi i puno previse guzve -.-! al dobro nema veze malo smo kombinirali lojstek, malo cestu i tako odvozili jos jedno sljeme :D evo jede slicke :D |
@neo - slozi si ghetto tubeless (googlaj) ;)
|
Molim nekog da mi objasni današnju situaciju, tj da mi kaže gdje sam pogrešio.
Evo malo detalja: 1,30 krenuo da odradim jedan ravnjak. Poslije 33 km pauza za ćevape i hladan tonik 2l 0,75l ponio u flašici. Krenuo nazad uglavnom vozio 25-30 km/h. Zadnjih 10km do doma me prešla dvojica pa sam ih pratio 6km sa nekih 40km/h. Zadnjih 4 km oni skrenu a ja nastavim sa nekih 22 km. Na nekih 2,5km do doma sustignem biciklistu, te ga nisam htio preteći, te vožeći za njim naletim na kolnik te se složim. To mi je sve jasno, on se okrenuo pita je sam li dobro ja kažem jesam. E sad ja nastavim (Ili sam htio nastaviti) i ponovo se složim na asvalt. Dođe neki deda da mi kocku šećera, vode miksani sok od kruške, odmorim se i dođem doma. Najviše me interesuje ta druga nesvjestica, je li problem velika vrućina ili nešto drugo. Imao sam dosta sreće ogrebotine na koljenima, malo otekao prst lijeve ruke i bol u donjem desnom rebru. Nisam imao nikakvu zaštitu, glava srećom bez ozlijede (bosanska:D). Izvinjavam se na dugom postu, i još za info prešao 50g. http://imageshack.us/f/593/picture004vl.jpg/ |
Citiraj:
|
mozda imas zacepljene zile pa pri velikom naporu padas u nesvjest..moj savjet je da odes kod doktora i pitas za savjet..
|
Umjesto ćevapa pojedi neko kvalitetnije meso :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://imageshack.us/f/5/picturebvx.jpg/ Moglo bi ovo prije ići u Žderonje. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:42. |