![]() |
nemam netflix.
posudio sam u videoteci :D btw Sex Education 45min | Comedy, Drama | TV Series (2019– ) imdb:8,3 subjektivnih 9/10 must see show |
E to je razlika. Čovjek gleda na Netflixu.
|
Jel nije Dark u originalu na švabskom? Kakva sinhronizacija na eng, o čem vi pričate. To ko da gledam House sinhroniziran na talijanski.
|
Dakle Dark je orginal na švabskom ali je sinkronizirana na engleski, španjolski, portugalski i još neki te na Netflixu moš birat neki drugi audio ;)
|
Citiraj:
|
Ja radije nikad ne bi ni pogledao film ili seriju, nego gledao sinkronizirano.
|
Ovisi kako je napravljeno, ako je dobro, kao npr. Ledeno doba, onda moze da bude i zabavno :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Rekoh super, bio mi je odličan film, ajmo fino piva i čips van...i onda su progovorili... Ne možeš mi Eddie Murphya sinkronizirati. Doživljaj je nekoliko puta bolji, kad imaš originalan glas, prema kojem je i lik već oblikovan, od samih fora, emocija, intonacije, gegova...sve Od onda, radije gledam u zid 2 sata nego još jedan animirani s domaćom sinkronizacijom, koliko god bio "dobar". Na početku, kad sam počeo Dark gledati, automatski mi je bacilo na englesku sinkronizaciju, neizdrživo. Šaltaj nazad na original + eng titlovi. |
Ok Šrek da, ne valja sinkro. Ali Cars svakako je poželjan HR sinkro ;)
|
Citiraj:
Kako ovo sinkronizirati. Nemamo ništa slično american trailer park trash hillbillyu :D |
Ma nemoj :D Žarko je odlično odradio Šlepa ;)
|
Citiraj:
Da, zaboravio sam napomenuti, crtiće sinkronizirane na HR mogu pogledati :) |
Citiraj:
|
Sid je bas dobro sinkroniziran, a baba mu. Ona vjeverica ili sto vec je, pogotovo :D
Sent from my SM-A505U using Tapatalk |
Ko ima satelitsku zna da Poljaci sinhronizaciju rade najvrhunskije na kugli zemljskoj
Jedan lik čita za sve - od babe do žabe :goood: |
Nase ste se uhvatili koji su jos dobri. istina negledam nista synchronizirano niti titlove HR jer se dosta toga izgubi u prevodu.
A pogledajte madjare, oni su najaci i oni synchroniziraju sve: |
Jel ko gledao Evil?
https://m.imdb.com/title/tt9055008/ Pogledao pilot prve sezone i djeluje mi obećavajuće. |
Zan li netko gdje se mogu nabaviti sve epizode Top liste nadrealista? Iako je počela prije 35g., ja se i dan danas sjećam njihovih fora tipa Đurine kućne čarolije (kako da meso kokoške bude meko,...), Cjepanje atoma u Krhku,... Definitivno najjača humoristička serija s ovih prostora ikad.
|
Imam nešto. Na PM sam ti poslao popis pa ako te zadovoljava, budem uploadao pa skineš sa drivea, mkay ;) ?
|
Imam i ja negdje kolekciju dvd-a, ali je problem sto ih vise nemam gdje umetnuti :D Trebao bi provjeriti imam li ih na kompu slucajno pa javim ako nadjem
|
Citiraj:
Kvaliteta nije bas bajna ali je ok, 9gb sve skupa. |
To je i moje tako. Ako neko oće, dobije link za google drive jer sam uploadao :D
Na PM sa gmail adresom se javiti. |
Citiraj:
|
Citiraj:
"mrtva usta ne govore" :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Autsajder, HBO
Pogledao prve dvije epizode, ide odmah i treća jer je predobra. sranje, sad vidim da 3. izlazi 20.01. |
netko je nedavno predlozio fortitude, odlicna serija.
|
Fortitude je vrh ... Davno odgledano
TLN imate na thr. Za sve te domaće stvari thr je zakon |
se4 the expanse - 7/10
...nadam se da u sezoni 5 ubace u vecu brzinu.... |
Zasto je Fortitude tako slabo ocjenjen na IMDB? 7.4/10
S obzirom da ima masa losih serija s ocjenom 8.0 i vise, kako to da je Fortitude vrh a tak slabo ocjenjen? Jel ima neki razlog? |
Ima, IMDB ocjene nemaju veze sa zdravim razumom, pogotovo kad se botovi uhvate naštimavanja istih. Pogledaj o čemu se radi i nakon par epizoda znaš da li ti serija valja ili budeš preskočil.
Nažalost ima serija kojima treba cijela sezona da postanu uistinu dobre, pa ljudi često preskoče odlične serije na temelju loših/sporijih uvodnih epizoda. |
realnost svijeta u kojem živimo, po meni ništa više od toga.. u ostalom, tko još gleda ocjene? jel serija stvarno bolja i točno koliko ako ima ocjenu 7.4, a druga serija 7.8?
|
Citiraj:
Ko ce za to glasati? ... Al u svakom slučaju, neopravdano podcjenjena. Zbilja odličan "who did it" serijal sa koktelom nekakve čudne sf, krimi, horror misterije. Pogotovo prva sezona ... I realno po mom trebala je tu i stati. Nemojte preskočiti zadnju seriju prve sezone ... Tada je bila slabo zastupljena u videotekama (i sam sam ju profulao), a otkriva mnogo toga. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:55. |