![]() |
Citiraj:
|
Meni je SoT ispao nakon prvog punjenja jedno 3h, uz 15% preostale baterije, prije sam bez muke dobivao 4h pa čak i preko 6h kad sam ultra pazio. I to mi je još svjetlina na 25-40%, al više prema tih 25%, plus što mi je sve off (BT, mobile data i sve ostalo, znači mob za dopisivanje i društvene mreže scrollanje), jedino je wifi on i to ne 24/7.
|
Citiraj:
|
Meni sjeo neki securoty latch na s9+. Uzas,ubija mi bateriju,prije mi je navecer ostalo 20-30% sad ga punim vec u 5 popodne. Baterija nije u pitanju jer je radilo super do updatea a i skoro nova je. Hebo ih update sve redom, mogu popljuvat slobodno sve brendove s tim glupim updatovima. Opet factory reset ne gine da mi bezveze ne uhebe novu bateriju. I onda se ljudi pitaju zasto rootanje itd. Rootao bih ga samo da zblokiram ove updateove
|
Updejtove zblokiraj kroz adb, bez roota. Meni su ugaseni vec par godina, a kada zelim flesham ih kroz odin uz zadrzavanje postavki (bez factory reseta):
https://www.xda-developers.com/unins...ot-access/amp/ Dva procesa moram "ubiti" da ugasim updejtove (imam note 9, mozda je slicno i kod tebe): com.sec.android.soagent com.wssyncmlmd Ime apkova na user friendly nacin provjeris sa: https://play.google.com/store/apps/d...om.csdroid.pkg (pomaze kada vidis app name, apk name i ikonu radi prepoznavanja sto je sto) Ovaj app ujedno ima i export itema pa kasnije lakse napravis batch listu za uninstaliranje bloatwarea |
@snake
Dobio sam update sa prošle subote. Za sada riješeno dosta toga osim vađenja microSD , usb OTG - traži prisilni restart. Jedina opcija je kao u windowsu , označiti da odjavi i skineš. Отправлено через SM-G975F |
Citiraj:
|
Citiraj:
Root mi ne igra ulogu jer mi se ne da čačkati i sakrivati root od bekih appova koje koristim. Našao sam i drugi način za deaktivaciju OTA updateaova. Pomijesas main i modem fw s csc-om iz drugog paketa, tako da ustvari imas fw koji sluzbeno ne postoji i naravno ne postoji update za njega. Samo treba pazit da csc bude slican, tj dolazi uz isti paket fw-a ali za drugo trziste ili verzija mjesec dva starija. To sam probao na par mobova i radi. Ali naravno main mora biti generic (iz paketa odakle uzimas csc), ne modan od strane providera jer znaju imat drukcije particije pa mora ici cijeli komplet. |
Na s9 ce ti ova metoda sigurno raditi, samo si potvrdi da se jednako zovu apk-ovi. Imamo isti mob maltene tako da, prst u uho.
|
Gdje u Zagrebu da dam zaljepit kaljeno staklo na S20? Ne da mi se zezat s tim doma, uvijek fulam il mi ostane mjehurić ili se rub za tjedan dana počne odljepljivat. Koje staklo preporučujete da radi senzor jer čitam da neće radit sa svima, a pošto je bez kaljenog dosta loš ne bi htio da bude još gori.
|
Mrzim taj čitač na svom S20 iz dubine duše. Da mi netko stavi kaljeno na to govno, mislim da bi mobitel završio na zidu.
|
U pravilu bi trebao nanovo učitat fingerprint. Ja sam stavio na svoj note 10+ i teže hvata, ali hvata.
Uzeo sam na Gizzmo stranici. Lako se stavlja i dobiješ svu potrebnu opremu. Written on Note 10+ |
Prst koji češće koristite programirajte bar 2 puta pa će raditi brže.
Sent from my SM-N970F using Tapatalk |
UV staklo s tekucim silikonom sjedne perfekt i otisak radi. Nista jos nisam nasao da radi i sjedne dobro kao UV staklo
|
Od update na A11 (s10e) - nakon sto uslikam nesto , bude na par sekundi ikona kamere i "processing image" u notification baru. Il se usporilo sve il novi "feature". :/
|
Sporije slika i nema više onog bljeska okvira pri slikanju da znaš dal si slikao il ne, to mi jako smeta...
|
Stigao mi je 3.1 na s20+, ali ne vidim neke značajne promjene. Pokušao sam npr. zamijenit Google discover umjesto onog upday news ali mi se ne nudi kao izbor. Ili ga ne nalazim.
|
Jel na samsungu galaxy a71 budu monthly security updejti. Vidim na sammobile zadnji je iz prvog mjeseca, a na mobitelu je iz 12-tog. Kad kliknem check for updates, kaže nema novih.
Sent from my SM-A530F using Tapatalk |
|
Citiraj:
|
A da znam, čitam kako se problemi pojavljuju.. Vjerojatno onda idu svaka tri mjeseca, tim i bolje..
Sent from my SM-A530F using Tapatalk |
Citiraj:
To ti ovisi o regijama. |
|
sasvim logično, nije sve u veličini senzora.
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Btw, postoje direktne usporedbe izmedju S21U i Mate 40 Pro pa gdje se iz aviona vidi da su podjednaki - ovisno o sceni i kameri koja se koristi, usporedbe odradjene od strane malih i relativno nepoznatih jutubera... |
Trebam pomoć. Kćer ima A71 i na bonovima A1. Dva puta do sad joj se dogodilo da mob javlja "no sim card inserted" i ne može zvati nikog. Restartala mob i sve je ok. Ja sam probao prošli put i sim karticu izvaditi i vratiti ali opet se pojavilo nakon par tjedana. Opet restart tiješio stvar. U čem je kvaka?
|
Nosi ga na reklamaciju tamo gdje je kupljen
|
Mijenjaj sim kod operatera,ako se opet desi,reklamacija u dućanu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:16. |