![]() |
E ljudi ako netko pogleda ja sam napravio ovaj topic i tako vam potaknuo maštu i zaintrigiro vas za tu igru.
ako je nekome stalo neka mi da reputacije :P nije da žicam, ali nek se nađe :D |
Nema poena za tebe. Ali mozes dobiti zuti od mene, pase?
|
Ne mogu vjerovat da sam opet pokupio ban zbog spawn killa:D, a tek sam se vratio:D:D:D
|
Vlatko, kako uspjevas?
|
e atha a kakvog si ti to imao posla da nisi mogo na kafu sa mojim tatekom??
mislim covjek putuje samo da vas vidi i onda se ne pojavis????????:fuming: pozdrav! |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad znam kako je Steveu Urkelu:D |
Citiraj:
Radio sam - imam posao, i to sam mitzeku rekao jos oko podne. Nije dolazio radi nas, vec poslom, a i na kraju je morao letiti nazad, ostao je samo pola ure sa ETom na cugi. |
Citiraj:
|
jučer malo odigrao,nego kako ste prošlio dio (hard nivo) u kojem se treba popesti na silos i gađati snajperom postavu minobacača??previše ih ima nemogu sve snajperom pokositi,uvjek netko pogodi silos.
|
Ne sjecam se vise toga da me ubijes.
|
Citiraj:
|
Moras biti brz i mijenjat si snajpove, gore na tornju imas i svapski snajp pa dok potrosis u svome onda promijenis i tako... ja sam tako prosao : cheers2
|
Citiraj:
|
pitanjce jedno ;)
evo meni na svaki server na koji se spojim malo malo pa connection interupted ? sta bi to trebalo znacit ? |
znaci da te ping hebe, iskljuci sve sto bi ti moglo zderati bandwith, dakle icq,msn,skype,razne p2p programe...
|
riješio
nije ništda žderalo bndw OT:crash požega ? |
idem u skolu tamo, preko tjedna sam u pž
|
zasto na The All-Seeing Eye nema cro servera
|
Zato kaj furas verziju 1.0, svi su vec na vecoj verziji, 1.2 ili novijoj cak.
|
1.3, makar ces vidjeti sve servere u ASE. Ima HR servera, ali nisu svi pod HR flagom, dosta ih je pod HUN ili NED.
|
imam patch 1.3, a jeli mozda znas kako se zovu ti serveri hun i ned
|
Gdje igra hrvatska ekipa na kojim cod 2 serverima
|
Uglavnom klanski serveri, klanova MD, tWs gamers, Apis, i jos ponekim slovenskim...
Logosoft, Bihnet...SD, RO, TDM serveri... Mi igramo na private serveru C2Y, ali za njega vise nema registracije. |
Citiraj:
hvala na pomoci |
ja sam siguran da imamo na C2Y i lošije od tebe
recimo, ovaj atha :P |
Pa šta misliš zašto Atha igra po stranim serverima.
Da ga ne prepoznaju. |
hehe
|
Citiraj:
84.244.131.140:28900 LETO | COD 2 - RIFLE ONLY | 84.244.162.177:28960 CoD 2 SD Public: cod2.xde.nl:28960 CoD 2 TDM Public: cod2tdm.xde.nl:28960 Ovi serveri su u nizozemskoj, u prosjeku je tamo poprilicno malen ping, a s&d je redovito krcat igracima.. Ja takodjer ne mogu do cod2you pa se krpam na ovaj nacin :) |
koji ste vi likovi :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:35. |