![]() |
Citiraj:
A i HR titlovi polako napreduju, jedino je malo bedasto sto tipa Bloodlines ima 3 sezone, i samo prva ima HR titlove, isto tak i Marco Polo i brijem Daredevil. |
dobre stranice hvala na tome, nema gore nego čekati cijelu godinu za drugu sezonu. Gledam ovaj walking dead to više ne znam točno što se kada desilo jednostavno se pogubiš zaboraviš neke dijelove poslije to na silo gledaš. Ovako sve sezone u par mjeseci uživaš u gledanju.
|
American Gods - ni nakon S01 mi nije jasno što gledam i što očekivati u S02
|
Citiraj:
Ja znam zašto gledam ove dvije jednosezonske serije. :dajpivu: https://www.prijevodi-online.org/ser.../3112/el-chapo https://www.prijevodi-online.org/ser...01/the-keepers |
Pocela nedavno 2. sezona Preachera, dosta zabavno :)
|
Pogleda Black Sails do kraja.
Više manje solidna sezona, iako za mene osobno nakon kraja treće (u biti kompletne treće sezone) ulazak u četvrtu je blago rečeno razočaranje i par scena je na razini 3x ispod one na koju su nas navikli. Al ajde, do kraja su se malo digli i završili. Šteta šta su završili jer mislim da su mogli izbacit još sigurno 2, možda i 3 sezone da ne izgube previše ne kvaliteti, bar u piratstvu ima materijala, mogu snimat ka i ER:D Meni osobno odlična serija, možda jedna od najboljih u kontestu onih i kojima se ne priča previše, prva sezona mi je bila ok, sa drugom, a pogotovo trećom su me kupili, ko nije pogleda, neka pogleda :) |
Gledao netko OA?
Pogledao sam danas dvije epizode i još uvijek ne znam što da mislim o seriji... Zasad nit smrdi nit mirisi... |
Citiraj:
|
Nemoj trošit vrijeme na OA, samo će sve više i više smrdit.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pogledao, stoji mi da sam pogledao ali da me pitas o cem se radi nemam pojma. Sekunde se ne sjecam
|
Citiraj:
The Last Kingdom i Fargo S03 pogledao u dahu :) |
I meni je OA ok bila, onako malo netipična serija za promjenu.
|
zavrsili sa black sails.
serija je remek djelo i ovo bi steta bilo ne nastavit. kraj mi je bolji neg sto sam ocekivo. |
S obzirom kakav je bio kraj, nekako sumnjam da će se serija nastaviti. Ali opet, dobro je kad stanu sa serijom dok je serija još dobra, a ne nakon 200 sezona kada postane šrot.
|
pa serija bi se mogla nastaviti bez problema, cak su rekli da nije iskljuceno. na ovu pricu nastavljas sa otok s blagom pricom. savrseno.
|
Otkrio sam novu seriju, nešto između Warehouse 13 i Tales From The Crypt: https://www.prijevodi-online.org/ser...riday-the-13th
|
Trenutno gledam narcotraficantes :), El Chapo i Queen of the South.
|
ja sam laganini - onaj smrt u raju na rtl-u kaj ide... taman za ljeto :)
|
Citiraj:
|
Preporuka za The Man in the High Castle. Trenutno na drugoj sezoni, mislim da će bit teško dočekati treću kasnije ove godine. :D
|
Ja sam gledao prvu sezonu i bila mi je dosadnjikava pa drugu nisam ni započeo.
|
Citiraj:
|
Ne znam. Meni je sve samo ne dosadna. Pogotovo kraj prve sezone. :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
eo i ja vidiio tu preporuke za el chapa, i nakon dvije epizode, meni odlican, u rangu narcosa
|
Ako se ne varam, sad bi negdje trebala početi i 7. sezona Suitsa.
|
Prije par dana je izašla animirana serija Castlevania. Dosta zanimljiva, prva sezona ima 4 epizode od 20ak minuta.
Sadržaj: Citiraj:
Dijalozi su dobri, ponekad izgleda kao da se probija četvrti zid. Mana je jedino što prekratko traje i možda karikirano prikazivanje Crkve. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:30. |