![]() |
Citiraj:
|
Mislio sam da samo mrtve ispucavaju iz torpedo launchera. Eto, killer, ti ćeš biti prvi kojeg će spucati u obliku fotonskog torpeda dok je još ŽIV!:D
(Enterprise bridge, napada ga Borg kocka) Worf : They have adapted, captain, our phasers and quantum torpedoes are useless! Picard : I was hoping it would not come to this. (qietly : NOT!!!!)Arm vga killer torpedo, Mr.Worf! Maximum yield. (quietly : Oh boy, oh boy, oh boy...:clap: ) Worf : Sir, they are the Borg, but they are still sentient beings, they have rights! Picard : I am well aware of that, Mr. Worf. Open a comunication channel to the Borg ship. Worf: Yes, sir! Channel opened. Borg : We are the Borg, You will be assimilated, Resistance is futi... Picard : This is your final warning! Cease fire or we will be forced to use vga killer as a torpedo... Borg Queen : NOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!! We surrender, we surrender!!!!! Picard (queitly) : Damn, and I was looking forward to using him as a torpedo. (out loud) Affirmative, you have 4 hours to leave Alpha quadrant. Picard out. Borg (to themselves) : Boy, that was close. If they used him, he would destroy all our graphic cards and keyboards. And then who would pay nVidia for the new ones? |
Citiraj:
Sky: goood : :beer: :beer: |
Sky, ti si na nečem opasnom:clap:
|
: lol2 : : goood :
hahahha |
Baš me zanima kolko mu je trebalo da to smisli?
|
kao osoba koja je napisala jedno 50-ak fan epizoda.... ne puno... :D
|
evo jucer je po meni nastavak bio za cistu 5-icu. bilo je stvarno svega i mislim da je bila najzanimljivija epizoda proteklih nekoliko sezona.
a danasnja nis posebno. |
Kaj je bilo danas?
|
Citiraj:
|
Evo upravo postam posebni topic : Voyager - naj epizode Voyager-ovci pozvani ste.....> http://www.geocities.com/Area51/Laby.../pix/women.jpg |
doosadno....
|
Citiraj:
A što ćeš, takav sam kad pritisnu ispitni rokovi, sve radim samo da ne učim:D:D |
di ej danasnja epizoda?
|
U banani, eto gdje...
Jedina dobra fora je kad Nog ne zna što da napravi sa loptom, treba tagati Vulkanca, a Worf u žaru borbe dobaci "Find him and kill him!":D |
baš je bila zakon jučer , baš super komicna
pogotovo onaj dio kad su svi završili pri baširu ( qvark na operaciji jer ga je rom sa palicom maznul ) i dio kad je odo steral šiška van s terena :D |
gamad HRT-jska , nemaju reprizu današnje epizode :rambo:
|
@Ice
Nisi ništ propustio... |
Citiraj:
|
Koji im je sad vrag da nema repriza? :grrr: :fuming: :fuming:
Pa kak ću sad gledat ST kad sam popodne na plaži? :( |
:fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: KRETENI!!!!!
ka da mogu gledat to popodne... sta ce mi reprize sopranosa??? po 10 put!!! a DS9 se prvi put prikazuje a maknuli su reprizu.... :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: |
Ja si lijepo planiro gledat ću navečer ak kad ono nema reprize.Inače ovi kreteni iz HRT-a su kreteni nad kretenima.
|
Danas su u
17.20 Zvjezdane staze: Deep Space 9 (7.), serija i opet nema reprize , zde bum zbog toga moral bežati iz autoškole doma da stignem :rambo: a danas bu dobra epizoda |
Pa bila je relativno zamiljiva epizoda. :)
|
...
Odo the last founder!
|
Danas je bilo zanimljivo. Malo "fajta" i malo drame.
|
Citiraj:
Ferengiji rulaju !!!!! |
Citiraj:
|
Hehe, a dobar je Nog danas bio. :D
|
Danas je najbolje bila radnja Majls - Nog :D
sutra bu nam voff u akciji:rolleyes: |
!!!SPOILER!!!
Founderi neće umrijeti ,ODO će čini mi se pred kraj rata ili na kraju rata otići na njihov planet i izječiti ih Jučer je bilo relativno dobro |
Citiraj:
btw. ak oces napisati spoiler onda ga nemoj naglasiti sa zelenom bojom , nego ga napiši sa SREBRNOM :D |
hoce li onda preko vikedna bit za cijeli tjedan reprize?
|
Citiraj:
Nemoj zezati ;) :D. |
denes vaoum je star trek vu 17.00 Zvjezdane staze: Deep Space 9 (7.), serija
i bile bu akcije , ali ne svemirske več vojne kopnene na planetu tak da ne propustiti epizoda se zouve The Siege of AR-558 več vam same ime nekak ljepe zvuči i odaje da bi epizoda trebala biti dobra :D |
danas sam fulo :fuming:
nadam se da bu repriza u subotu ponoći... |
Citiraj:
znam ja kaj je njima , ostalo je još 18 epizoda do kraja i sad to očeju razvleči čim jače moreju ali zato moremo gledati državnika novog kova i na granici mogučega ili nemogučega ili kak več:rolleyes: |
Danas je bilo odlično. Dobar fajt na planetu, al Nog je ostal bez noge.
|
Napokon malo borbe :).
|
Pogledal sam ih i odlično je bilo čak sam si ju snimal na komp
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:24. |