![]() |
mssmp3.asi sam obrisao i sad radi sve 5.
Jelc daj dojdi na server da ti pogledam hemeroide kroz optiku od protuavionca. :D |
Citiraj:
e kad sam ugasio xfire sve radi ok:chears: javi ako sam pomogao:lol2: |
Citiraj:
hvala ipak. nekome će ovaj detalj sigurno pomoći:respekt: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
e nanovo reinstalirao igru, i vratim odprije iskopirani prifles folder, i igra me izbaci da je resetirala postavke jer se nešto bla bla...
uglavnom, ne radi mi više ona mpdata..? kako dobit rankove nazad? |
e rijesio sam ja problem imam pod opcijama u xfireu popis igar akoje on podrzava e tamo ima i cod 4 sp i mp cak i demo al uglavnom odabrao sam mp i naso ga na disku i prpozna ga.
do toga je sve ok samo kada hocu da se spojim na neki server igra nece raditi e i doso ja na ideju pod postavkama je bila mogucnost iskljuciti mogucnost koristenja xfire-a unutar igre, onemogucio sam xfire i sada mi radi, mogu se i spojiti na servere i radi mi sve ok zapravo skoro sve moram reinstalirati drivere za grafu al to mi nije bio problem. ovako to izgleda: http://www.max-save.org/viewer.php?id=2197653.JPG a sto se tice ASe-a nije se ni meni sviđao a nisam ga ni koristio mislio sam ga samo osposobit u slucaju da mi xfire nebi htio radit al eto skuzio ja... |
evo mali update kaj se tice servera
89.18.42.46:28962 --- TDM i ostali tipovi ( vjerojatno bu TDM ali moze biti da bu neko vreme i neki drugi tip igre .. uglavnom sve osim S&D ) 89.18.42.46:28960 - S&D :chears: |
cod4
bod ekipa!!!!imam jedan problem nakon instaliranja coll of dity 4 kad pokusavam otvorit single player izbaci i upali se neki "Run is safe mode" i pise
"this is recommeded for most people it will change your settings but not yout controls" sta da napravim MOLIM POMOC!!!!!!!!!!! |
Klikni yes :D
|
seta: r_redeneredpreference "Shader Model 2.0"
25-50% + FPS (nema vidljive razlike) HF :chears: |
Može neki hint što treba još napravit osim zamjene mpdata da igra uspješno prihvati. Napravio sam backup ( na svu sreću ) prije stavljanja patcha i već svi znate što se dogodilo nakon pokretanja igre. No, kada samo zamijenim mpdata, opet mi poskida rankove kod ulaska u igru.
|
sličan slučaj kod mene. ja sam morao formatirat particiju, prije toga sam u igri imao patch 1.1, skopirao sam profiles cijeli folder sa već ubačenim unutra mpdata file-om koji je radio, i sad reinstaliram igru, instaliram patch 1.2, skopiram unutra backup folder od profiles, i NEĆE. izbaci mi da su postavke resetirane, nešto bla bla...
|
ja lagano izgubio save-ove iz SP-a,tako da moram iz početka proć igru...strašno
mislio sam je proć još 1-2 puta ali s nekakvim šiframa ili extras koje dobiješ kada prodješ igru,ovo je za ubit se sada... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Skinuo sam s neta nekakav save,ima sve što sam imao pa krećem s igrom iz početka na još težoj razini :chears: |
Igram stalno Sabotage i puno mi je bolji od S&D-a. Obje strane mogu plentat. Nekak mi je aktivniji. :goood:
EDIT - JEDNO UPOZORENJE: Citiraj:
|
koja je shema sa prebacivanjem na shadere 2.0, te kako se to očituje u igri?
te, postoji li način ubacit mpdata file ponovno u igru, pošto nakon reinstla stari način više ne funkcionira, iako sam imao kopiran komletan profiles folder... ? te daj MisterM ubaci IP tog servera gdje igraš sabotažu? |
Citiraj:
|
ja igram na talijasnok i ukrajinoskom serveru većinom je TDM ali ima i sabotage, domination i s&D, od kojih su mi domination i sabotage najdraži. Nažalost od onog probelma s keyevima onaj španjloski multi gametype server zjapi prazan.
|
na španjolcima sam prošli tjedan vidio i pokojeg čiterića, al dobro :)
sad se barem možemo skupit ekipa i pucat bez dosadnih španjolaca :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
tnx MM
ja jučer igra o na jednom, i neki lik, mi svi oko 20killova, a lik 153 :D strava, srećom je bio u mom timu :D:D rabbits su mi se počeli gaditi jer je hrpa balavurdije koja konstantno nešto piše a da ne govorim o psovkama spominjući majku, spolne organe, isuse i bogove, na svaki kill njubino vaki naki... katastrofa. da li se mogu kako ugasiti komentari? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ajd skupite se navecer ko moze na španjolce.....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ajd dodjem i ja veceras da me bushite :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
meni opet resetiralo levele :(
stvarno neznam vise..ode desert eagle...smrc |
Citiraj:
|
Citiraj:
najpotrebnija stvar na javnim serverima.... :goood::goood: pozdrav CW-ima od mD-a !!! :chears::chears: |
imam mali problem.
digao sam cod4. kada pokrenem SP smaio mi zablinkne onaj "loading" screend od COD4 i to je to. kada slijedeći put pokrenem dobijem poruk "It appears that call of duty 4: moder warfare did not quit properly the last time it ran. Do you want to run the game in safe mode? This is recommended for most people. It will change your system settings but not your controls." recimo MP uredno pokrecem. probao sam uninstal i instal ali ne pomaže :( |
Citiraj:
kazes za sp a sto je sa mp dali on radi? |
Citiraj:
hi:chears: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:30. |